Profile Image

SOVA

SOVA är Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör. På SOVA är de övertygade om att all kan hitta en skön säng till ett bra pris. De har sängar som är prisvärda och marknadsledande i varje prissegment samt...

Läs mer

SOVA erbjudanden

.

Få 200kr rabatt på ditt nästa köp hos SOVA

Prenumerera på SOVAs nyhetsbrev och få en välkomstrabatt på 200kr på ditt nästa köp. Gäller vid köp över 500kr.

1
.

Utforska utbudet av produkter från SOVA

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från SOVA. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om SOVA

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om SOVA ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om SOVA

Var kan jag hitta aktuella SOVA rabattkoder?

Det finns flera sätt att hitta rabattkoder för SOVA. Du kan titta på företagets hemsida och sociala medier-konton för aktuella erbjudanden och kampanjer. Du kan också prenumerera på företagets nyhetsbrev för att få information om kommande erbjudanden och kampanjer. Dessutom kan du besöka denna webbplats där kan du hitta aktuella rabattkoder och erbjudanden från SOVA.

Vad är SOVA omdöme?

När det kommer till omdömen från kunder så finns det en del positiva recensioner om Sova. Många kunder uppskattar det stora utbudet av sängar och madrasser samt den kunniga personalen som kan hjälpa till med att hitta rätt säng för varje individ. Andra kunder har också berättat om en bra kundservice och en smidig leveransprocess. Samtidigt finns det även några negativa omdömen från kunder som har haft problem med leverans eller som inte har varit nöjda med den produkt de köpt. Det är dock viktigt att poängtera att negativa omdömen alltid är en del av företagsverksamhet och att det är svårt att tillfredsställa alla kunder. Sammanfattningsvis har Sova en del positiva omdömen från kunder när det kommer till utbud, kundservice och leverans. Det är dock alltid viktigt att göra sin egen undersökning och bilda sin egna uppfattning.