Profile Image

TAPSTER

TAPSTER är ett svenskt wearable varumärke som är här för att göra ditt liv lite enklare. Företaget grundades 2020 med målet att göra kontaktlösa wearables mer tillgängliga genom kvalitetsdesignade accessoarer med inbyggd...

Läs mer

TAPSTER erbjudanden

.

Signa upp och få 10% rabatt!

Nu får du 10% rabatt om du signar upp på TAPSTERs nyhetsbrev via den här länken: https://mailchi.mp/19d5c91af644/tapster-newsletter-signup

1
.

Nu får du 10% rabatt om du signar upp på TAPSTERs nyhetsbrev via den här länken: https://mailchi.mp/19d5c91af644/tapster-newsletter-signup

Signa upp och få 10% rabatt!

2
.

Utforska utbudet av produkter från TAPSTER

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från TAPSTER. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om TAPSTER

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om TAPSTER ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om TAPSTER

Var kan jag hitta aktuella TAPSTER rabattkoder?

Om du letar efter rabattkoder för TAPSTER har du kommit rätt. En enkel lösning är att besöka vår sida och kolla under sektionen "TAPSTER Erbjudanden". Vi uppdaterar sidan dagligen med de senaste erbjudandena och rabattkoderna. För att inte missa något, rekommenderar vi att du prenumererar på TAPSTERs nyhetsbrev och följer dem på sociala medier, eftersom de ibland delar exklusiva rabattkoder med sina följare. Tänk på att alltid läsa igenom erbjudandenas villkor för att vara säker på att de gäller för den produkt du önskar köpa.

Vad är TAPSTER omdöme?

Det är svårt att säga exakt vad alla kunder tycker om TAPSTER, eftersom åsikterna kan vara väldigt skilda. Men generellt sett verkar många kunder vara nöjda med företaget och dess produkter. De uppskattar den höga kvaliteten på produkterna och den enkla användningen. Många gillar också det stora utbudet av produkter och de låga priserna. Vissa kunder verkar ha upplevt problem med leverans eller produkten själv, men det verkar som att företaget alltid strävar efter att lösa eventuella problem så fort som möjligt.

Är det säkert att betala med TAPSTER?

Ja, det är säkert att betala med TAPSTER. När du kopplar ett kort till en av deras wearables skapas en referens av ditt kort, referensen har ett annat nummer än ditt kortnummer. Referensnumret är kryptografiskt kopplat till din wearable och kan därför inte användas på någon annan wearable, online eller någon annanstans. Detta innebär att betalningar med TAPSTER wearables är väldigt säkra, till och med säkrare än kortbetalningar!

Var kan jag betala med TAPSTER?

Du kan använda TAPSTER i hela världen så länge de finns en betalterminal som stöder kontaktlösa betalningar. Var du än kan betala kontaktlöst med ditt fysiska betalkort kan du betala med din TAPSTER wearable.