Profile Image

The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke. Med visionen att alltid göra en positiv skillnad i världen med högkvalitativa och naturinspirerade produkter. The Body Shop har även gjort det till deras uppgift att kämpa för en bättre...

Läs mer

The Body Shop erbjudanden

.

Shop our Special Offers!

Shop our Special Offers!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/sale/h/h00008

1
.

Share the love! Refer a friend and you can both enjoy $10 off when you shop online!

Share the love! Refer a friend and you can both enjoy $10 off when you shop online!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/refer-a-friend/e/e00079

2
.

Shop Bath and Body Products!

Shop Bath and Body Products!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/body/view-all-body/c/c00236

3
.

Shop all Makeup!

Shop all Makeup!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/makeup/view-all-makeup/c/c00235

4
.

Shop Haircare!

Shop Haircare!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/hair/view-all-hair/c/c00232

5
.

Shop all Gifts!

Shop all Gifts!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/gift/view-all-gifts/c/c00260

6
.

Shop New Products!

Shop New Products!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/whats-new/new/c/c02014

7
.

Shop Body Butters!

Shop Body Butters!. https://www.thebodyshop.com/en-ca/body/body-moisturizers/c/c00003

8
.

Utforska utbudet av produkter från The Body Shop

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från The Body Shop. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

9

Visa fler erbjudanden

Artiklar om The Body Shop

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om The Body Shop ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om The Body Shop

Var kan jag hitta aktuella The Body Shop rabattkoder?

The Body Shop erbjuder möjligheten att få bra priser på dina skönhetsprodukter genom att ofta ha kampanjer och erbjudanden. Genom att använda rabattkoder från The Body Shop kan du få tillgång till produkter till ett ännu mer fördelaktigt pris. På den här sidan samlar vi aktuella erbjudanden från The Body Shop så du kan få mest för dina pengar när du handlar. Spara mer på dina inköp genom att använda dessa erbjudanden.

Vad är The Body Shop omdöme?

Vi väldigt positiva till The Body Shop och varumärkets breda utbud av hudvårds- och skönhetsprodukter med hög kvalitet. Deras produkter är ofta naturliga och ekologiska, och företaget har ett starkt engagemang för hållbarhet och socialt ansvar. Vi likt många andra kunder uppskattar deras doftande och effektiva produkter, samt deras engagemang för att göra en positiv inverkan på världen.

Hur mycket kostar frakten på The Body Shop?

När du handlar på The Body Shop kan du välja mellan olika leveransalternativ. Om du handlar för minst 350 kr så får du fri frakt och din order lämnas av vid närmaste utlämningsställe. Leveranstiden är 5-6 arbetsdagar, men kan ta längre tid för avlägsna platser. För mindre beställningar under 500 kr tillkommer en fraktavgift på 90 kr och det levereras till ditt hem. Om du handlar för mindre än 350 kr tillkommer en fraktavgift på 60 kr och det lämnas av vid närmaste utlämningsställe. Du kan också välja att hämta din beställning i valfri butik, detta är kostnadsfritt om du beställer innan kl 22.00 och hämtar ut innan kl 14.00 nästa arbetsdag. Du behöver visa upp orderbekräftelse och giltig id-handling vid hämtning.

Hur länge håller en Body Shop produkt?

Produkter från The Body Shop håller i tre år från tillverkningsdatumet, så länge de förvaras i oöppnat skick. När produkterna väl öppnas kan hållbarheten variera, men varje produkt har en symbol som visar hur många månader det är säkert att använda produkten efter det att den har öppnats.