Profile Image

Under Armour

Under Armour är en av världens ledande sportutrustningsföretag. De tillverkar och säljer allt ifrån skor, sport- och fritidskläder till prestationskläder och accessoarer. Under Armour uppdrag är att göra alla idrottare bättre genom passion, design och den obevekliga strävan efter innovation.

Läs mer

Under Armour erbjudanden

10% off orders over KR1165, 20% off orders over KR1750

10% off orders over KR1165, 20% off orders over KR1750

Få 15% OFF som student hos Under Armour

Studenter se hit!! Passa på och fynda kvalitetsprodukter från Under Armour med 15% i studentrabatt.

Artiklar om Under Armour

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Under Armour ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Under Armour

Var kan jag hitta aktuella Under Armour rabattkoder?

Du kan spara pengar på dina produkter från Under Armour genom att ta del av exklusiva erbjudanden som finns tillgängliga på denna webbsida. Vi har samlat alla aktuella erbjudanden, rabatter och kampanjer från Under Armour på en och samma plats. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande erbjudanden och rabatter direkt när de släpps.

Vad är Under Armour omdöme?

Vi är verkligen imponerad av Under Armour. Deras funktionskläder, skor och tillbehör är av högsta kvalitet och vi märker verkligen skillnad i träningen. Vi älskar deras innovativa tänkande som går in i varje produkt och det är tydligt att företaget är en stöttepelare inom sportbranschen. Vi rekommenderar verkligen Under Armour till alla som vill ha det senaste inom träningskläder och skor.

Hur är Under Armour i storlekarna?

Under Armour är normala i sina storlekar, det är dock viktigt att vara uppmärksam på att vissa plagg kan vara athletic fit eller loose fit så att du får den passform du föredrar. Även om kläderna i allmänhet är utformade för att passa nära kroppen så kan det variera i storlek mellan olika modeller, så det är bra att titta efter detta innan man köper.

Har Under Armour en outlet?

Under Armour har en outlet-del på sin webbsida där man kan hitta utvalda träningskläder och skor till ett förmånligt pris. Här kan man göra bra fynd på kvalitativa produkter från detta välkända märke. Det är ett utmärkt tillfälle att uppgradera sin träningsgarderob med högkvalitativa plagg och skor till ett bra pris.