Profile Image

VetZoo

Vetzoo är en svensk e-handlare som säljer djurrelaterade produkter, såsom foder, tillbehör, husdjur och leksaker. Enligt företagets hemsida strävar de efter att erbjuda högkvalitativa produkter till bra priser, och att hjälpa djurägare att...

Läs mer

VetZoo erbjudanden

.

Upptäck VetZoo aktuella kampanjer på djurprodukter och foder!

Utforska ett brett utbud av rabatter och erbjudanden på allt från hund- och kattmat till tillbehör för smådjur och hästar. Se till att ta del av våra kampanjer innan de tar slut.

1
.

Utforska utbudet av produkter från VetZoo

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från VetZoo. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

2

Artiklar om VetZoo

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om VetZoo ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om VetZoo

Var kan jag hitta aktuella VetZoo rabattkoder?

Du kan ofta få dina produkter från VetZoo till extra bra priser när du använder ett av våra exklusiva erbjudanden på denna sidan. Vi samlat alla aktuella erbjudanden, kampanjer och rabatter från VetZoo på ett och samma ställe. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om aktuella erbjudanden och rabatter så fort de är tillgängliga.

Vad är VetZoo omdöme?

VetZoo är en onlinebutik som säljer djurmat, djurtillbehör och djurkläder. Enligt Trustpilot har företaget fått en genomsnittlig betyg på 3,6 av 5 stjärnor. Många kunder har positiva saker att säga om VetZoo, särskilt om deras breda utbud av produkter och snabba leveranser. Många nämner också att de har fått bra service och hjälp med sina beställningar. Det finns dock också en del kunder som har haft negativa erfarenheter av VetZoo. Vissa klagar på höga priser och begränsat utbud av produkter. Andra har haft problem med kvaliteten på sina produkter, såsom saker som har kommit trasiga eller har fungerat dåligt. En del kunder har också uttryckt frustration över att företaget inte har kunnat lösa problem som uppstått med deras beställningar. Trots dessa negativa omdömen verkar det som att de flesta kunder är nöjda med VetZoo och deras produkter. Många uppskattar den snabba leveranstiden och det breda utbudet av produkter som erbjuds. Om du är intresserad av att handla på VetZoo är det viktigt att läsa igenom olika omdömen och recensioner för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig från företaget.

Hur kontaktar jag VetZoo?

Hör av dig till oss, via e-post eller telefon, om du har frågor eller funderingar kring din beställning. VetZoos kundtjänst är bemannad på vardagar mellan klockan 10.00 och 16.00. Vår kundtjänst besvarar alla frågor vanligtvis inom 24 timmar på vardagar. Om du behöver rådgivning kring en produkt har du möjlighet att ställa din fråga via mejl direkt till en oberoende veterinär. Du hittar frågelådan under respektive produkt. Produktfrågor försöker vi besvara inom 48 timmar.

Hur returnerar man en vara till VetZoo?

Om du vill returnera en vara till VetZoo kan du göra det enligt följande steg: 1. Logga in på ditt konto på VetZoos hemsida och gå till sidan "Mina beställningar". 2. Välj den beställning som du vill returnera och klicka på "Returnera denna beställning". 3. Välj de produkter som du vill returnera och ange orsaken till returen. 4. Skriv ut etiketten för returfrakt och sätt den på ditt returpaket. Skicka tillbaka paketet till VetZoo på den adress som står på etiketten. Om du har frågor eller behöver mer information om hur du returnerar en vara till VetZoo kan du kontakta deras kundtjänst via onlineformulär eller telefon. Du kan hitta kontaktuppgifter på företagets hemsida. Det är viktigt att notera att VetZoo bara accepterar returer av oöppnade produkter och att returkostnaden betalas av kunden.