Profile Image

VidaXL

VidaXL är en internationell webbshop som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom kategorier såsom hem & trädgård, möbler, sportartiklar och många fler. Som företag kommer deras framgång från att köpa in produkter stora mängder...

Läs mer

VidaXL erbjudanden

.

Upp till 10 % rabatt på allt till trädgården

Gå in i en grön fristad med vår säsongsrea! Du hittar söta krukor och odlingslådor, gnistrande...

1
.

Stående erbjudanden hos VidaXL

Använd koden ERBJUDANDEN01 i kassan för att få ytterligare 10 % rabatt på utvalda produkter. Koden gäller endast för produkterna som visas på kampanjsidan och det finns inget lägsta ordervärde.

2
.

Få 10% OFF på utvalda produkter hos VidaXL

Gäller endast för produkterna som visas på kampanjsidan, och det finns inget lägsta ordervärde.

3
.

Utforska utbudet av produkter från VidaXL

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från VidaXL. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

4

Artiklar om VidaXL

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om VidaXL ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om VidaXL

Var kan jag hitta aktuella VidaXL rabattkoder?

En av de enklaste metoderna att hitta rabattkoder för VidaXL online är att besöka denna sida. VidaXL brukar ofta erbjuda olika kampanjer och rabattkoder på sina produkter och vi har dem alla. Vi uppdaterar sidan dagligen så du alltid har tillgång till det senaste kampanjerna på ett och samma ställe.

Vad är VidaXL omdöme?

VidaXL är en onlinebutik som säljer en mängd olika produkter, inklusive möbler, heminredning, leksaker och trädgårdsprodukter. Enligt Trustpilot har företaget fått en genomsnittlig betyg på 3,7 av 5 stjärnor, baserat på över 12,000 omdömen. Många kunder har positiva saker att säga om VidaXL, särskilt om deras breda utbud av produkter och låga priser. Många nämner också att de har fått bra service och hjälp med sina beställningar. Det finns dock också en del kunder som har haft negativa erfarenheter av VidaXL. Vissa klagar på lång leveranstid och dålig kommunikation från företaget. Andra har haft problem med kvaliteten på sina produkter, såsom saker som har kommit trasiga eller har fungerat dåligt. En del kunder har också uttryckt frustration över att företaget inte har kunnat lösa problem som uppstått med deras beställningar. Trots dessa negativa omdömen verkar det som att de flesta kunder är nöjda med VidaXL och deras produkter. Många uppskattar de låga priserna och det bretta utbudet av produkter som erbjuds. Om du är intresserad av att handla på VidaXL är det viktigt att läsa igenom olika omdömen och recensioner för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig från företaget.

Är VidaXL seriösa att handla ifrån?

VidaXL är en seriös aktör inom e-handel och har funnits sedan 2006. Företaget har en stark närvaro online och erbjuder ett brett utbud av produkter till låga priser. Många kunder har positiva saker att säga om VidaXL, särskilt om deras breda utbud av produkter och låga priser. Det finns dock också en del kunder som har haft negativa erfarenheter av företaget, så det kan vara bra att läsa igenom olika omdömen och recensioner innan du beställer.