Profile Image

WeightWorld

Weightworld är en av Sveriges ledande återförsäljare av produkter för hälsa, träning, skönhet och viktminskning. Teamet hos Weightworld arbetar ständigt med att förbättra deras sida, uppdatera deras utbud och erbjuda dess kunder de senaste produkterna. Weightworld utvecklas med marknaden och lyssnar på kundernas efterfrågan för att tillfredsställa så många kunder som möjligt. De använder endast naturliga växtbaserade ingredienser  i deras produkter så du kan försäkra dig om att de är av högsta kvalitét.

Läs mer

WeightWorld erbjudanden

15% rabatt på hela din order

Passa på! Få 15% rabatt på hela din order när du beställer från hos WeightWorld

Artiklar om WeightWorld

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om WeightWorld ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om WeightWorld

Var kan jag hitta aktuella WeightWorld rabattkoder?

Att handla från WeightWorld kan bli ännu mer prisvärt med deras ofta förekommande kampanjer, erbjudanden och rabattkoder. Genom att använda en rabattkod från WeightWorld kan du få tillgång till hälsoprodukter till ett ännu bättre pris. På denna sida samlar vi de aktuella erbjudandena från WeightWorld så du kan få mest för pengarna när du handlar hälsoprodukter. Spara mer på dina inköp genom att använda dessa erbjudanden.

Vad är WeightWorld omdöme?

WeightWorld är sett till sina kunder ett bra och tillförlitligt företag. Enligt kundomdömen på Trustpilot har företaget ett snittomdöme på 4,4/5 med över 1,700 kundomdömen. Det är mycket positivt! Många kunder har rapporterat om bra service, snabba leveranser och bra produkter. Dessutom verkar företaget vara bra på att hantera eventuella problem eller klagomål, eftersom 100% av deras negativa omdömen besvaras inom en vecka. Allt i allt verkar WeightWorld vara ett bra val om du letar efter kvalitativa viktminskningsprodukter och bra service

Var produceras WeightWorlds produkter?

Våra produkter produceras i olika platser både inom och utanför Europa. Alla våra produkter är tillverkade enligt högsta standarder för kosttillskott och med noga utvalda och kontrollerade ingredienser. Alla våra produkter är godkända för försäljning inom EU och Sverige. Våra ekologiska produkter är alltid certifierade av relevanta instanser.

Håller produkter från WeightWorld hög kvalitet?

WeightWorld har som företag tron att det är viktigt att välja kosttillskott från naturen, eftersom de ofta är mer effektiva och hållbara. De erbjuder därför ett brett utbud av högkvalitativa, ekologiska och hållbara alternativ för att säkerställa att sina kunder kan göra ett val som är både bra för deras hälsa och för planeten.