Profile Image

Xplora

Xplora är ett av nordens ledande IOT-företag när det kommer till smart konsumentelektronik. De är barnens första och säkra introduktionen till teknikens värld. Xplora vill uppmuntra barn och unga till mer aktivitet och rörelse. Av den enkla anledningen så skapade de världens första aktivitetsplattform Goplay där barn belönas av lek och motion. Exempelvis så ger 1000 steg barnet 1 mynt som kan utnyttjas inne i plattformen. Väl inne i Goplay öppnas en värld av roligheter där barnet kan delta i kampanjer, spel, utbildningsmaterial och butik. Alla dessa aktiviteter sponsras av de mynten barnet samlat genom att röra sig. Xplora representerar en ny generation smartklockor och mobiltelefoner för barn, där barn får växa upp och lära sig ett ansvarsfullt förhållningssätt till digitala medier och dess innehåll.

Läs mer

Xplora erbjudanden

Xplora har tyvärr inga aktiva erbjudanden just nu 😞

Vill du slippa leta efter erbjudanden online? Lägg till vår browser extension och få erbjudanden automatiskt i din webbläsare.

Artiklar om Xplora

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Xplora ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Xplora

Var kan jag hitta aktuella Xplora rabattkoder?

En enkel väg att hitta rabattkoder för Xplora är att besöka denna sida och kolla under sektionen "Xplora Erbjudanden". Vi uppdaterar denna sida dagligen så det är definitivt värt att kolla in den regelbundet. Utöver detta kan du även prenumerera på Xploras nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden och rabattkoder.

Vad är Xplora omdöme?

Xplora har mottagit positiva kundomdömen på Trustpilot, där flera kunder har nämnt att deras produkter är av hög kvalitet och att deras kundtjänst är mycket hjälpsam. Många kunder har också uppskattat den långa batteritiden och den stora skärmen på Xploras produkter. En annan fördel som nämnts är den enkla installationen och användningen av deras produkter. Många kunder verkar vara nöjda med sin upplevelse av Xplora som företag.

Är Xplora operatörslåst?

Nej. Xplora fungerar med alla telefonoperatörer, så du kan med andra ord välja vilket E-SIM/Nano SIM-kort du vill.

Kan två föräldrar ha Xplora-appen?

Ja, flera personer kan vara tillgång till Xplora-appen samtidigt. Tänk dock på att varje vårdnadshavare kan ta bort den andra vårdnadshavaren. Se därför till att personen du vill utse som andre vårdnadshavare är helt pålitlig! Den andra personen du vill lägga till som huvudkontakt måste ladda ner Xplora-appen på sin smartphone och skapa ett eget konto.