Profile Image

Xplora

Xplora är ett av nordens ledande IOT-företag när det kommer till smart konsumentelektronik. De är barnens första och säkra introduktionen till teknikens värld. Xplora vill uppmuntra barn och unga till mer aktivitet och rörelse. Av den enkla...

Läs mer

Xplora erbjudanden

.

Utforska utbudet av produkter från Xplora

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Xplora. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

1

Artiklar om Xplora

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Xplora ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Xplora

Var kan jag hitta aktuella Xplora rabattkoder?

En enkel väg att hitta rabattkoder för Xplora är att besöka denna sida och kolla under sektionen "Xplora Erbjudanden". Vi uppdaterar denna sida dagligen så det är definitivt värt att kolla in den regelbundet. Utöver detta kan du även prenumerera på Xploras nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden och rabattkoder.

Vad är Xplora omdöme?

Xplora har mottagit positiva kundomdömen på Trustpilot, där flera kunder har nämnt att deras produkter är av hög kvalitet och att deras kundtjänst är mycket hjälpsam. Många kunder har också uppskattat den långa batteritiden och den stora skärmen på Xploras produkter. En annan fördel som nämnts är den enkla installationen och användningen av deras produkter. Många kunder verkar vara nöjda med sin upplevelse av Xplora som företag.

Är Xplora operatörslåst?

Nej. Xplora fungerar med alla telefonoperatörer, så du kan med andra ord välja vilket E-SIM/Nano SIM-kort du vill.

Kan två föräldrar ha Xplora-appen?

Ja, flera personer kan vara tillgång till Xplora-appen samtidigt. Tänk dock på att varje vårdnadshavare kan ta bort den andra vårdnadshavaren. Se därför till att personen du vill utse som andre vårdnadshavare är helt pålitlig! Den andra personen du vill lägga till som huvudkontakt måste ladda ner Xplora-appen på sin smartphone och skapa ett eget konto.