Profile Image

Zcooly

Zcooly är ett företag som erbjuder en plattform för e-lärande och undervisning. Det ger eleverna möjlighet att lära sig på ett roligt och interaktivt sätt, samtidigt som det ger läraren verktyg för att följa elevernas progression och ge...

Läs mer

Zcooly erbjudanden

.

Prova Zcooly gratis i 30 dagar

Gäller endast nya kunder

1
.

Prova Zcooly gratis i 30 dagar

Erbjudandet gäller nya kunder. Efter provperioden övergår medlemskapet till ordinarie pris (från 119kr/månad)

2
.

Utforska utbudet av produkter från Zcooly

Passa på och leta igenom det breda sortimentet av produkter från Zcooly. Hitta dina favoriter och lägg din beställning redan idag!

3

Artiklar om Zcooly

Vi har tyvärr inte hunnit skriva några recensioner eller artiklar om Zcooly ännu, men du kan läsa om våra andra test, recensioner och bloggar här.

Vanliga frågor om Zcooly

Var kan jag hitta aktuella Zcooly rabattkoder?

Om du är intresserad av att använda Zcooly för dina barns lärande och underhållning kan det vara bra att hålla utkik efter en Zcooly-rabattkod. Vi uppdaterar denna sidan dagligen med de senaste erbjudanden från Zcooly. Detta så att du kan spara tid och enkelt hitta allt du letar efter på ett och samma ställe.

Vad är Zcooly omdöme?

Zcooly är en app som är speciellt utvecklad för att hjälpa barn att lära sig med hjälp av roliga spel. Enligt användare som har provat Zcooly är appen mycket rolig och samtidigt lärorik, vilket gör den till en idealisk resurs för föräldrar som vill ge sina barn en bra grund för lärande och utveckling.

Hur många barn kan använda Zcooly inom familjen?

Zcoolys prenumerationer finns i två olika storlekar: Lilla paketet och Stora paketet. Om du väljer Lilla paketet kan du låta ett barn spela, medan Stora paketet gör det möjligt för upp till tre barn att spela samtidigt.

Är Zcooly bra?

Zcooly är en app som syftar till att lära barn genom spel och underhållning. Många användare som har testat appen anser att den är både rolig och lärorik för barn, vilket gör den till en bra resurs för föräldrar som vill hjälpa sina barn att utveckla sin förmåga att lära sig. Appen har också fått beröm för dess användarvänlighet och interaktiva gränssnitt.