Bästa padelrack dam – se våra bästa tips och råd

Bästa padelrack dam - se våra bästa tips och råd

Någonstans under pandemin tog padel världen med storm. Det inte lite oklart när sporten blev så populär, men det känns verkligen som att den fullkomligt exploderade och tog över hela världen ett tag. Nu har det gått ett par år sedan “boomen” men det stoppar verkligen inte padel-manin som råder över hela världen.

Padel är en otroligt rolig sport som alla kan utöva. Den är bra både för vana atleter, och för nybörjare som bara vill träna och ha roligt. Det enda negativa med padel är att det stundvis kan vara dyrt att spela. Dels kostar banorna eller månadskorten ganska mycket, dels är det dyrt att köpa eller hyra tillbehör. För dig som bara spelar ibland kan det faktiskt vara bra att hyra padelrack på plats, men om du vill börja spela mer är det såklart bäst att införskaffa din egna, privata utrustning. I det här inlägget ska vi tipsa om billig padelutrustning för dam – som garanterat kommer att maximera ditt padel game!

Vad ska man tänka på när man köper padelrack dam?

Ett padelrack ser ut ungefär som ett tennisrack, korsat med ett squashrack. Det är ett lite större racket som kommer i olika längder, beroende på hur duktig du är på att spela. I allmänhet brukar de lättare racken vara bra för nybörjare, medan de tyngre passar bättre för erfarna spelare.

Beroende på vilken nivå du spelar på behöver du välja ett padelrack för dam som har en bra tyngd och som känns bra i handen. Det kan vara en bra idé att fråga personalen på padelhallen vilket racket som passar dig bra, som du själv är osäker. Ofta kan du dessutom hitta information på produktsidan på nätet kring vilket racket som är bäst för just din nivå av spelande.

Adidas padelrack dam

Det finns mängder av olika märken som säljer padelrack för dam. Adidas padelrack är väldigt populära för damer och används av många professionella kvinnliga padelspelare runt om i världen. Ett av de absolut mest populära padelracken för damer är Adidas Adipower Master LTD-racketet som är skapat i samarbete med Marta Ortega. Marta Ortega rankas som en av de bästa kvinnliga spelarna i världen så du kan lita på att du racket är av högsta kvalité.

Det finns såklart också budgetvänliga märken som erbjuder padelrack för dam av bra kvalitet. Det kan vara ett bra alternativ för dig som ska köpa ditt första padelrack, och kanske inte vill spendera alldeles för mycket pengar. Ett sådan märke och racket är Bullpadel och racket Bullpadel Vertex Avant 21. Detta är ett mångsidigt paddelracket utformat för nybörjare till medelmåttiga spelare. SÅ med andra ord perfekt för dig som är precis har börjat och försöker bli bättre.


Padelkläder dam till bra priser

När det kommer till padelkläder råder det ibland delade meningar. Många kvinnor som spelar padel anser att det är skönt att spela i ett linne och kjol, precis som man gör man tennis. Vissa väljer dessutom att spela i padel shorts dam, som erbjuder lite mer andningsutrymme och flexibilitet. Andra väljer helt enkelt att spela i vanliga träningskläder. Det är helt och håller upp till dig vad du föredrar såklart!

Om du är intresserad av att hitta billiga och snygga padelkläder för dam kan du spana in en e-handel som Padel Market. De har padelkläder för dam som är riktigt snygga till ett otroligt förmånligt pris.


Övrig padelutrustning 

Förutom kläder och padelrack dam finns det såklart annan utrustning som kan vara bra att ha, särskilt om du vill satsa på ditt spelande och bli så bra som möjligt. Om du har ett gym eller en träningsanläggning som inte har en bollmaskin padel kan det vara smart att gå ihop med dina padel-kompisar och köpa in en gemensam bollmaskin för padel som ni kan öva med om ni inte spelar med någon annan.

Även skor, bollar och annan utrustning som kan vara bra att ha oavsett nivå går faktiskt att få tag på till bra priser, så länge du letar på rätt ställe. Det kan vara svårt att hitta billiga produkter som hör till en annars dyr sport, men med hjälp av erbjudanden och rabattkoder kommer man långt. Du kan såklart även välja att köpa din utrustning i andra hand, om du inte behöver något nytt och “fancy”. Padel ska vara roligt att spela och alla ska kunna ha möjlighet att ta del av sporten, oavsett ekonomisk situation. 

5% extra rabatt på hela din order hos Padel Market!Till rabattkoden »

Kom ihåg att följa oss här på bloggen för mer tips om schyssta erbjudanden! Och glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev, samt ladda ned vår Browser Extension för att aldrig missa en aktiv rabattkod på någon av dina favoritsidor. Vill du ha mer läsning? Kolla in vår blogg Tips på hur du hittar snygga och billiga träningskläder.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar