Om Oss

KöpKompassen är en av Sveriges mest välrenommerade webbplatser för att hitta de erbjudanden, produktrecensioner, spartips, rabattkoder och produkttips online. Vårt team jobbar dagligen med att skriva och publicera content, hitta och testa aktuella erbjudanden samt ranka produkter i specifika kategorier. Vi hjälper dig med allt detta och mycket mer så att du ska kunna känna dig säker och trygg när du handlar online.

Vårt mål är att skapa en plattform där konsumenter och företag enkelt kan hitta varandra och bygga nya relationer. Vi vill uppmuntra konsumenter att testa nya produkter från både kända och nya varumärken genom att tillhandahålla information som hjälper dem fatta bättre beslut. På plattformen hittar du ett brett urval av varumärken som erbjuder en mängd olika produkter, från kläder till elektronik till babyprodukter. Med hjälp av vår användarvänliga plattform hittar du lätt produktrecensioner, produkttips, erbjudanden och mycket annan information som hjälper dig fatta bättre beslut.

Men vi är mer än bara en samling av produktrecensioner, rabattkoder, produkttips och erbjudanden. Vi är också dedikerade till att utbilda och hjälpa våra användare att bli bättre och smartare konsumenter online. Därför skriver vi dessutom om allmäna ämnen där du kan läsa mer om olika tips och tricks du kan använda dig av när du shoppar online.

Om du är intresserad av att följa våra spartips, råd och produktrecensioner, så prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller besök vår blogg. Och om du är ett företag som vill synas på vår webbplats och nå ut till våra användare, kontakta oss gärna för mer information.

Så vänta inte längre, besök KöpKompassen.se idag för att hitta de bästa erbjudandena, produktrecensionerna och spartipsen online.

Våra medarbetare: