Kaffeprenumeration – Få hem kaffekapslar direkt i brevlådan

Kaffeprenumeration – Kaffekapslar till Nespresso direkt i brevlådan – KöpKompassen

Se hit, alla kaffeälskare! Tänk om det fanns ett sätt att prova på nya sorters kaffe varje dag, från ett varumärke som enbart arbetar med just kaffe, kaffemaskiner och kaffekapslar? Det är precis vad vi ska prata om idag – nämligen kaffe & kaffeabonnemang tillsammans med Sjöstrand Coffee!

Vad är en kaffeprenumeration?

Precis som att du kan köpa ett abonnemang till din mobil och ett abonnemang på en streamingtjänst, kan du faktiskt också prenumerera på kaffe! Det kanske låter lite tokigt när man säger det så, men vi menar såklart en prenumeration som låter dig få hem kaffe direkt till dörren – varje månad.

Sjöstrand Coffee är ett företag som erbjuder kaffe i alla dess former. De säljer stilrena kaffemaskiner, tillbehör samt kaffekapslar i olika smaker. Men något av det absolut bästa i deras sortiment är såklart deras kaffeprenumeration! När du prenumererar på kaffe från Sjöstrand Coffee kan du välja mellan olika smaker, och du kan få hem dina kapslar varje vecka eller varje månad. Det är ett perfekt sätt att prova på olika kaffesorter, och det är såklart en perfekt gåva att ge bort till någon du tycker om (som älskar kaffe!).

Upptäck Sjöstrand kaffekapslar

Så vilka sorters kaffe kan du köpa hem från Sjöstrand Coffee? En hel del olika! Sjöstrand kaffekapslar kommer i olika smaker, de har sorter med och utan koffein och de erbjuder både espresso och lungo kapslar.

Espresso N°1 till exempel, är en stark, mörkrostad espresso med en rökig hint av mörk choklad och en välsmakande rik eftersmak. Bönorna kommer från Peru, Mexiko, Honduras och Indonesien, och är 110% klimatkompenserad. 


Köp till en Sjöstrand kaffemaskin till din kaffeprenumeration

På Sjöstrand Coffees hemsida hittar du givetvis också kaffemaskiner och tillbehör som passar perfekt tillsammans med deras egna kapslar, eller andra Nespresso-kompatibla kapslar. De erbjuder stilrena kaffemaskiner med add-ons, såsom mjölkskummare, som gör din kaffeupplevelse lyxigare än någonsin. 

Förutom detta erbjuder de även french press, separata mjölkskummare och snygga maskiner i både silver och modern mässing. Vare sig du gillar moderna, klassiska eller retro kaffemaskiner kan du hitta det här. Det finns verkligen något för alla hos Sjöstrand Coffee! 

Rabattkod Sjöstrand Coffee på din kaffeprenumeration

Oavsett om du vill köpa Sjöstrand kaffemaskin, Sjöstrand kaffekapslar eller en kaffeprenumeration från Sjöstrand, hittar du allt detta och lite till på deras hemsida. De erbjuder ibland även förmånliga erbjudanden under vissa perioder samt nya smaker titt som tätt, till exempel kardemummakaffe!

Om du vill skämma bort dig själv eller någon du tycker om med en spännande gåva så ska du definitivt spana in Sjöstrands Coffee och deras härliga kaffekapslar, kaffemaskiner och kaffeprenumeration. Vi garanterar att du, eller den du ger bort den till, kommer att bli överlycklig. Det finns ju trots allt ingenting som slår en riktigt god kopp kaffe, eller hur?

Du kan givetvis också hålla lite extra koll på aktuella erbjudanden från Sjöstrands Coffee genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, eller varför inte ladda ned vår Browser Extension, som visar dig alla aktuella rabatter direkt på hemsidan? 

Få kaffekapslar direkt hem i brevlådan med en kaffeprenumeration från Sjöstrands CoffeeBörja prenumerera idag →

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar