KöpKompassen Browser Extension; vad det är och hur du sparar pengar

KöpKompassen Browser Extension; vad det är och hur du sparar pengar

Vår passion att spara pengar genom olika erbjudanden och rabattkoder, det är sedan gammalt. Att kunna göra fynd och grymma klipp är självklart inget nytt fenomen. Därför har vi skapat en browser extension som hjälpa dig spara mer.

Innan rabattkoder existerade på nätet fanns de berömda rabattkupongerna som klipptes ut och inkasserades hos diverse butiker. Det fanns till och med hela tidningar vars enda syfte var att samla ihop så många olika rabattkuponger som möjligt. Just detta koncept är något som ligger oss varmt om hjärtat. Just därför har vi skapat vårat egna, digitala, rabatthäfte. Vår browser extension är precis som de gamla tidningarna fast i digital form och helautomatiserat när det gäller uppdateringar. I denna artikel förklarar vi mer ingående vad denna extension faktiskt är och hur den hjälper dig spara pengar!

Vad är en Browser Extension?

En browser extension, eller webbläsartillägg som det heter på svenska, fungerar som en extra funktion i din befintliga webbläsare. Det finns en mängd olika tillägg, allt från att stoppa pop-up fönster och reklam till spel och färgteman. Om du exempelvis använder dig av Google Chrome som webbläsare kan du enkelt se i deras butik en mängd olika tillägg var syfte varierar mellan himmel och jord. Man skulle kunna säga att det fungerar lite som en uppgradering till din webbläsare.

Hur hjälper KöpKompassen Browser Extension dig att spara pengar?

Just vårat webbläsartillägg har självklart det syfte vi brinner för; nämligen att hjälpa dig spara pengar. Vår extension fungerar lite som ett digitalt rabatthäfte vi nämnde tidigare. Med andra ord samlar vi alla rabattkoder och erbjudanden på ett och samma ställe, utan att du själv behöver leta. Du kan alltså handla och besöka alla dina favoritbutiker utan att behöva lägga någon tid eller energi på att söka efter potentiella rabattkoder eller erbjudanden – vår extension gör jobbet åt dig! Om det finns något aktivt erbjudande eller speciell rabattkod för just den hemsida du besöker kommer du få en notis som informerar dig om vad vi hittat. På så vis kan du spara både tid och pengar utan att behöva oroa dig för att du går miste om något extra bra erbjudande. Kan det bli mycket bättre än så?

Hur kommer jag igång?

Att börja använda sig av detta supersmarta tillägg är superenkelt! Allt du behöver göra är att gå till vår extension-sida och följa stegen. Sedan kan du surfa runt bland nätbutiker och shoppa precis som vanligt – vår extension gör grovjobbet och scannar webben kontinuerligt efter nya koder. När du väl är igång kan du njuta av förmånerna. Självklart är allt detta helt gratis, för att upprätthålla vår passion för att spara pengar.

PS. Vår browser extension samlar inte in något typ av personlig eller annan data från våra användare så du kan känna dig helt tryck och handla från de butiker du är intresserad av 🙂 Du kan läsa mer samt lägga till vår browser extension genom att klicka på någon av följande länkar beroende på vilken webbläsare du använder: Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sist men inte minns läs även gärna vår blogg Bästa sättet att spara pengar online – Se vårt favorit tips för fler tips om hur du kan spara pengar online.

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar