Poolskydd rund pool – Vi ger råd och tipsar om våra 3 favoriter

Poolskydd rund pool – Vi ger råd och tipsar om våra 3 favoriter

Sommaren börjar närma sig med stora steg, vilket för många innebär att se över sin trädgård för att skapa en optimal sommarmiljö. Ett sätt att verkligen maximera utomhusmiljön där hemma är genom att installera en pool! Det finns flera olika typer av pooler, och ett populärt alternativ är den runda poolen som man kan montera upp och ned beroende på säsong. För dig som planerar att köpa en rund pool, eller för dig som kanske redan har en pool, är det viktigt att tänka på skötseln av poolen. En pool kan trots allt kräva en del underhåll, men du sparar in på mycket jobb genom att köpa ett poolskydd. 

Poolskydd för rund pool – varför behövs det?

Ett poolskydd är precis vad det låter som – ett skydd som man täcker poolen med när man inte använder den. Det finns många fördelar med att köpa ett poolskydd. Det skyddar dels poolen från skräp, såsom löv och pinnar. Det skyddar dessutom vattnet och dess temperatur och låter inte värmen ta sig ut ur poolen.

Ett poolskydd är dessutom bra för dig som har djur eller barn, då det hindrar dem från att ta sig ned i poolen när du inte är närvarande. Med andra ord finns det bara fördelar med att införskaffa ett bra poolskydd!

Vad ska man tänka på när man köper ett poolskydd?

När du ska beställa ett poolskydd för rund pool finns det ett par saker som kan vara bra att ha i åtanke. Du vill framförallt att poolskyddet ska vara av god kvalitet, sitta bra och såklart vara prisvärd. Det finns dessutom poolskydd för rund pool i olika storlekar, så se till att alltid dubbelkolla måtten innan du lägger en beställning.

Poolskydd rund pool – våra rekommendationer

Här nedan kan du läsa lite mer om olika poolskydd för runda pooler som vi rekommenderar. Vi har såklart länkat till alla produkter så att du lätt kan kika närmre på de som du är intresserad av.

Bestway Poolöverdrag Flowclear


Det här poolskyddet är tillverkat av PVC och har dräneringshål, som förhindrar att vattnet samlas på toppen av det. Det har dessutom en snygg färg och bidrar till en stilren utemiljö! Poolskyddet hindrar skräp från att komma ned i poolen, och motverkar dessutom uppkomsten av alger i poolen. Det är enkelt att installera, hållbart och har praktiska rep som används för att fästa det samt dra åt det ordentligt. Överlag är det här en riktigt bra produkt som dessutom passar för många olika typer av pooler. Det finns även att beställa i två storlekar!

 

VidaXL Poolskydd

Det här poolskyddet från VidaXL är perfekt för dig som vill förlänga badsäsongen! Det placeras direkt ovanpå vattenytan och bidrar till att höja temperaturen i poolen. Poolskyddet är soldrivet, vilket innebär att solen påverkar vattnets temperatur. Det är dessutom slitstarkt, och skyddar vattnet mot skräp samt avdunstning. Du kan beställa poolskyddet i svart eller blå färg! 

 

Intex Poolskydd

Sist men inte minst har vi det här “klassiska” poolskyddet från Intex! Det är tillverkat i polyeten, skyddar poolen från skräp, håller vattnet varmt och kommer dessutom i en liten transportväska som gör att det är enkelt att förvara när det inte används. Det passar många olika pooler och har en diameter på 470 cm, och det är såklart enkelt att fästa och ta av.

 

Beställ poolskydd med rabattkod

Om du har en rund pool, eller funderar på att köpa en, ska du definitivt spana in dessa poolskydd! Det är ett ekonomiskt och smart sätt att underhålla poolen, samtidigt som du håller vattnet varmt och rent, och minskar avdunstning och algbildning. 

Kom ihåg att aktivera vår browser extension för att aldrig missa en aktuell rabattkod hos någon av dina favoritbutiker! Du kan dessutom prenumerera på vårt nyhetsbrev för månadsvis uppdateringar kring schyssta erbjudanden på nätet.

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar