Spara pengar tips – Våra 3 bästa tips för att spara pengar online

Spara pengar tips – Våra 3 bästa tips för att spara pengar online

Online shopping blir alltmer en större del av vår vardag och det är med stor sannolikhet att det kommer att bli ännu en större del framöver. På grund av detta blir spara pengar tips för när du handlar online, mer och mer användbara. Det finns många fördelar med att handla online, en sådan är tillgängligheten av produkter. När var senast gången du gick i en butik och hittade en tröja som sen inte fanns i din storlek? Online shopping löser för det mesta detta då du på en och samma plats handlar från varumärkes alla butiker. 

Spara pengar tips – våra 3 bästa tips

Förutom ett större utbud av produkter online så kan du även erbjudas förmåner som inte finns i en vanlig butik. Du kan alltså med några enkla knapptryckningar hitta din vara, lägga en order, och spara pengar allt ifrån ditt hem. har du hittat det du vill ha, lagt det i varukorgen och snart är varan redan påväg hem till dig. Med detta i åtanke se nu till att läs och ta del av våra tre enkla spara pengar tips.

1. Prenumerera på nyhetsbrev

Om det finns en butik som du tycker om, gärna handlar hos, samt inte har problem att få email ifrån då kan det va värt att börja prenumerera på deras nyhetsbrev. Varumärken har en tendens att prioritera prenumeranter och genom att skicka ut speciella erbjudanden eller kampanjer före alla andra. Nyhetsbrev är därför en perfekt möjlighet för dig att spara pengar på.

PS. När du börjar prenumerera på ett nyhetsbrev kan du ibland få ett välkomsterbjudande. Så det kan va värt att börja prenumerera innan du lägger din första order.

Vi har även ett eget nyhetsbrev där vi hjälper dig hålla koll på erbjudanden från hundratals butiker. Passa på att gå med idag 🙂

2. Sök efter rabattkoder

När du shoppar online borde du ha som vana att göra en snabb sökning efter tillgängliga erbjudanden eller rabattkoder. Varför då kanske du undrar? svaret är simpelt för att de helt enkelt finns där ute. Du kan göra en Google sökning eller gå till denna webbplats där de bästa erbjudanden och rabattkoder finns på ett ställe. Väl på sidan kan du söka efter butiken du vill handla hos och se alla tillgängliga rabattkoder samt erbjudanden. 

Du kan alltså efter några få minuters sökande, hitta de bästa erbjudanden online och förhoppningsvis spara 10-25% på hela din order. Små medel kan med andra ord resultera i stora besparingar!

3. Låt någon annan göra jobbet för dig

Detta tips är väldigt enkelt – installera vår egna browser extension. Med denna browser extension i din webbläsare får du tillgång till alla rabattkoder och erbjudanden för de webbsidor du shoppar på.

Det är praktiskt taget som magi. Vi gör jobbet medans du kan luta dig tillbaka och göra det roliga; shoppa!

Hoppas du nu får användning av något av våra tre enkla tips nästa gång du shoppar online 🙂

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar