Var hittar man bra rabattkoder på nätet?

Var hittar man bra rabattkoder på nätet - KöpKompassen

Mängder av butiker och varumärken erbjuder rabattkoder och andra erbjudanden till sina kunder för att öka tilliten, maximera sin försäljning och skapa lojalitet hos sina kunder. I ett tidigare blogginlägg (Kan ett erbjudande öka försäljning, lojalitet och tillit mot varumärken? ) har vi gått in lite djupare på hur det fungerar och varför konsumenter än mer benägna att välja varumärken som erbjuder just detta.

Att få erbjudanden om rabatter och reor är något som alltid är roligt. Men det kan ibland vara svårt att hålla koll på alla olika butiker och vilka koder eller erbjudanden som är aktuella just nu. Många gånger kanske man googlar och kommer fram till en sida som påstår sig ha alla rabatter för den månaden samlade, men som sedan inte leder någonstans. Det kan verkligen vara frustrerande! Så vad ska man som konsument göra för att hålla koll på alla aktuella erbjudanden som cirkulerar i den stora internetsfären? Det ska vi lära er i det här inlägget!

1. Håll koll på sociala medier

På sociala medier kan man verkligen hitta ALLT – och inte minst aktuella rabatter och erbjudanden. Många gånger kan man gå med i grupper på Facebook, eller följa konton på Instagram och Tiktok som enbart lägger upp aktuella koder. På sådana konton samlas allt från rabattkoder från influencers, till aktuella erbjudanden från i princip alla varumärken på nätet. Gå in på din favorit-app och sök bara på “rabattkoder” så kommer du garanterat att hitta sidor eller grupper som är dedikerade till att hålla sina följare uppdaterade med de senaste aktiva koderna från dina favoritmärken.

2. Nyhetsbrev från varumärken online

Många varumärken och webbshoppar erbjuder nyhetsbrev där alla deras aktiva erbjudanden och koder finns listade. Du har med största sannolikhet besökt en webbshop och sett en liten pop-up ruta som erbjuder dig 10% rabatt på ditt första köp om du skriver in din e-postadress för att prenumerera på deras nyhetsbrev – det är i dessa nyhetsbrev som alla erbjudanden finns! Det kan dock vara svårt att hålla koll på alla märken genom olika nyhetsbrev, men det är ett bra tips för dig som kanske bara handlar från ett eller ett par olika märken.

3. Browser extension

En browser extension är ett tillägg som du kan aktivera i din webbläsare. Det finns mängder av olika sorter med olika funktioner, allt från att blockera annonser till att hitta rabattkoder. Vi har skapat en otroligt bra browser extension som du kan lägga till i din webbläsare som automatiskt hittar rabattkoder åt dig! Du hittar vår browser extension här och genom att aktivera den kommer du automatiskt att få ta del av alla aktiva erbjudanden. Vi skannar helt enkelt internet efter aktuella rabatter och erbjudanden och meddelar dig om dessa, så fort du besöker en onlinebutik. När du surfar runt på en hemsida kommer du att få en notis i din webbläsare som meddelar dig om huruvida butiker har någon aktuell kod eller inte, och om de har det kan du bara kopiera den och lägga till i kassan när du checkar ut dina varor – hur smidigt som helst!

4. Ta del av vårt eget nyhetsbrev

Vi nämnde tidigare att du kan prenumerera på nyhetsbrev från olika varumärken – men du kan även prenumerera på vårt eget nyhetsbrev! I och med att vi jobbar med olika varumärken har vi ett eget nyhetsbrev där vi alltid håller dig uppdaterad om aktuella kampanjer och erbjudanden. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev behöver du inte hålla koll på flera olika – du har allt i ett. Du kan dessutom ladda ned vår browser extension i samma veva och aldrig mer missa en bra rabattkod.

5. Spara pengar online

Anledningen till att vi tipsar om dessa saker är för att vi vill att du som konsument ska få ut mer av din shopping på nätet. Det är såklart jätteroligt att köpa nya grejer, men det kostar ju en hel del. Att ta del av rabatter och erbjudanden är dock ett bra sätt att kunna fortsätta att shoppa – utan att spendera för mycket pengar.

Har du som läser det här några egna spartips? Hur gör du för att spara pengar när du handlar online? Använder du en browser extension, letar du koder på nätet eller har du några andra bra knep att dela med dig av? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar