Var hittar man egentligen de billigaste flygresorna?

Vart hittar man de billigaste flygresorna? - KöpKompassen

Det må ha varit en lång och varm sommar, och du kanske inte är så värst sugen på att åka iväg någonstans redan nu. Men om några månader, när vintern är här och snön ligger tjock på marken – då kommer suget efter varma kvällar, salta hav och långa stränder att komma närmare. Och när den tiden kommer, hade det väl varit bra att vara förberedd och veta om var du hittar de billigaste flygresorna?

Ja, vi tänkte nästan det. Flygresor kan ju trots allt kosta en hel del, och om du vill optimera dina utgifter inför nästa resa är det bäst att vara förberedd och veta om när, var och hur du bokar din flygresa på allra bästa sätt. Något som vi kommer att tipsa dig om i det här inlägget såklart!

Var hittar man billiga flygresor?

Det finns hur många tips och tricks som helst där ute om hur man sparar pengar på resor. Vissa säger att resor är billigast på tisdagar, medan andra påstår att 14.13 är den optimala tiden att boka varje dag. Om så är fallet eller inte kan vi inte ge något rakt svar på, men den allmänna uppfattningen är att dessa påståenden är myter.

Respriserna är baserade på vilken säsong det är. Om det är högsäsong, och många reser, då kostar det mer. Är det däremot lågsäsong, och färre personer reser – ja, då kostar resorna mindre. Detta är speciellt relevant när man talar om just flygresor. Därför kan det vara värt att se över huruvida du kanske kan planera in en resa under lågsäsongen, för att spara pengar utan att ens försöka!

Booking.com erbjuder flyg till bra priser

Oavsett om du reser under låg- eller högsäsongen så kan det vara bra att boka resan genom en reseförmedlare, som Booking.com. Det positiva med Booking.com är att du kan boka hotell, flyg, flyg och hotell, transport och ja – allt du behöver för din resa helt enkelt. De erbjuder en otroligt bred tjänst som gör det lättare att söka, hitta och boka en resa som är anpassad efter dina behov.

Utöver att det är enkelt och smidigt att boka resa med Booking.com så kan du dessutom spara pengar genom att boka flyg och hotell billigt samtidigt. Det innebär helt enkelt att du slår ihop kostnaderna och får en klumpsumma, som är billigare än vad det skulle vara att boka separat. Ett extra tips är att alltid håll koll på deras deras sida med aktuella semestererbjudanden, där kan du hitta och boka resor för bara ett par hundra kronor.

När flyget är bokat och det är dax att boka boende glömde inte att läsa vår blogg (Hitta ditt drömhotell med Hotels.com) för tips på hur du kan bo på ditt drömhotell till bästa pris.

Rabattkod Booking.com – finns det?

Många som vill boka en resa letar frekvent efter erbjudanden eller rabattkoder som drar ned kostnaderna ytterligare. Det kan vara en djungel att faktiskt hitta dessa, men Booking.com rabattkod finns! Du behöver bara veta hur du hittar dem.

Vi brinner för att spara pengar och vi har en Chrome Extension som du kan aktivera i din webbläsare. Vad den gör, är att leta fram aktiva erbjudanden och rabattkoder åt dig – så att du slipper göra det på egen hand. Allt du behöver göra är att aktivera den, så kommer den att meddela dig så fort du befinner dig på en hemsida där en aktuell kod finns. Bra va? Booking rabattkod är bara ett exempel på vad du kan hitta med vår hjälp! Och du, om du vill hålla dig uppdaterad om fina erbjudanden varje månad kan du dessutom prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Det kan även va värt att känna till Bookings sida för hotellerbjudanden. Där kan du hitta erbjudanden till deras bästa hotell för alla säsonger och storhelger. Lägg bara in staden du vill åka till och vips så får upp aktuella erbjudanden hos alla hotell hos dem.


Hitta Booking rabattkod med vår hjälp

Så nästa gång du vill boka en resa – ta hjälp av Booking.com! Där hittar du allt du behöver, och du kan dessutom boka flyg, hotell och transport på en och samma gång. Om du har vår Chrome Extension aktiverad kommer du såklart också att få en notis om det finns någon aktuell rabattkod Booking när du besöker hemsidan.

Där har ni det! Ett par goda råd för hur du kan spara in på dina resekostnader med hjälp av Booking.com rabattkod. Har du något önskemål på varumärken som du vill att vi samarbetar med? Berätta för oss i kommentarerna!

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar