Vilken dag är det bäst att köpa flygbiljetter till ett bra pris?

Vilken dag är det bäst att köpa flygbiljetter? - KöpKompassen

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut, och en ny årstid börjar närma sig är det många som längtar efter något nytt att se fram emot. Även om man har haft semester, tagit det lugnt och laddat upp batterierna under sommaren är det inte ovanligt att man börjar blicka framåt mot nästa lediga tid.

Något som många drömmer om när temperaturen börjar bli kallare och mörkret börjar lägga sig över landet är en härlig utlandsresa. Att få fly landet och spendera några dagar i en solstol är inte helt fel – eller hur? Men vilka dagar, och vilken tid är det bäst att boka resan på? Det talas ofta om speciella dagar eller tider då priserna är som allra bäst – men är det verkligen sant, eller bara en myt? Det ska vi berätta i det här inlägget!

Boka speciella dagar är en myt

Som vi nämnde tidigare har det varit en het debatt om huruvida resor är billigare vissa dagar i veckan. Det kan vara så att den här informationen har stämt en gång i tiden, och kanske finns det vissa bolag som har en “hemlig dag” då allt bara är billigare. Men i regel är det här en myt. Respriserna avgörs inte av vissa dagar eller tider, utan heller om det är hög- eller lågsäsong.

Högsäsong är tiderna på året då alla reser utomlands, som exempelvis sommaren eller jul och nyår. Under tidig vår, sen höst eller vintertid är det färre som har tid att lämna jobb, skola eller vardag och resa bort – och därför är det dessa tider som kallas lågsäsong. Det är därför klokt att försöka tajma in dina bokningar under lågsäsongen om du vill komma undan så billigt som möjligt.

Billiga resor med Momondo flyg och hotell

Resebyråer såsom Momondo flyg och hotell har bra priser på kombinerade resor, där både flyg och hotell ingår. Ofta kan man hitta bra erbjudanden på deras hemsida hela året om, men speciellt under lågsäsong. Det kan visserligen vara svårt att faktiskt resa under lågsäsongen för många, men om man planerar sina semesterdagar smart kan man komma undan.

Det positiva med att boka Momondo sista minuten, eller Momondo flyg och hotell vanliga resor, är att flyget och hotellet ingår. Du behöver inte boka en separat flygbiljett och ett separat hotell – du kan få allt i samma bokning. Der är speciellt bra för dig som reser med barn, som kanske inte har tid att leta efter de bästa priset på både flyget och hotellet.

Momondo sista minuten för dig som letar bra priser

Att boka Momondo flygresor med Momondo sista minuten är ytterligare ett bra knep för att komma undan billigare. Det här alternativet kräver såklart att du kan boka en resa med kort varsel, och att du är redo att hoppa på planet några veckor eller kanske till och med några dagar innan resans avgång.

Det kan vara ett bra tips för dig som reser själv, eller tillsammans med en partner, och inte har några specifika semesterveckor att förhålla dig till. Om du vill läsa mer om Momondo sista minuten, eller kanske till och med boka en resa, kan du spana in deras hemsida.


Bra pris på Momondo flygresor

Det som många uppskattar med just Momondo flygresor och hotell är att deras priser är otroligt förmånliga. De erbjuder dessutom kampanjer titt som tätt, som du kan hålla koll på genom att installera RabattJägarna.se Chrome Extension på din dator! Du kan dessutom prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla koll på de aktuella koderna och erbjudandena som alla våra samarbetspartners erbjuder – hur bra är inte det?


Momondo flyg – hur bokar man?

Om du vill spana in Momondo flyg och hotell kan du besöka deras hemsida. Där hittar du all information du behöver för att söka, hitta och boka en resa – precis så som du vill ha den. Du hittar allt från familjeresor, till trendiga inneställen som passar perfekt för dig som vill upptäcka urbana och moderna miljöer.

Spana in Momondo Flyg och Hotell, eller Momondo Sista Minuten för att hitta ditt nästa resmål! Och kom ihåg – det bästa priset får du alltid om du bokar en resa under lågsäsongen. 

 
Sugen på att läsa mer? Då kan vi tipsa om vår blogg Hitta ditt drömhotell med Hotels.com.

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar