Barnvagn bäst i test – vi tipsar om barnvagnen till ditt barn !

Bästa barnvagnen till ditt barn - RabattJägarna.se tipsar! - KöpKompassen

Att få barn är något av det mest magiska som kan hända i en människas liv, i varje fall enligt de som själva har fått barn. Ditt barn är som din kompis, din skyddsling och ditt hjärta – allt i ett. Det finns däremot en hel del saker som krävs av dig som förälder när du får barn. Dels all din vakna tid, dels en hel drös av saker som barnet behöver för att må bra. Kläder, blöjor, säng, möbler och såklart en barnvagn, så att du kan ta med ditt lilla pyre när du ska ut på stan eller på promenad.  

Hitta den perfekta vagnen

Att köpa en barnvagn är en spännande del i det nya livet som förälder, och många köper faktiskt sin första vagn månader innan barnet ens har kommit. Det är förståeligt såklart, då det kan ta lång tid att hitta den där perfekta barnvagnen. Som förstagångsförälder kan det dock vara svårt att veta vilken vagn som passar bäst för ditt nya barn, och vad man egentligen ska leta efter i en barnvagn. I det här inlägget kommer vi ge dig några värdefulla tips på vad du ska leta efter när du köper en ny barnvagn, och såklart var du hittar de billigaste barnvagnarna som dessutom är bäst i test.

Vad är då en bra barnvagn?

Ja, vad ska man egentligen tänka på när man köper en barnvagn? Det är en stor djungel där ute på marknaden och det kan vara svårt, speciellt för förstagångsföräldrar, att veta exakt vad man ska leta efter. I grund och botten finns det ett par saker som är viktiga att ta reda på om din nya barnvagn, bland annat hur den är utformad ergonomisk och hur säker den är för ditt barn att färdas i. Det viktigaste är såklart att barnvagnen fungerar som ett säkert transportmedel för ditt barn.

Den bästa barnvagnen är den som låter ditt barn ligga skönt, sova och samtidigt kunna titta runt i världen. Om barnvagnen dessutom går att “stänga igen” med hjälp av ett skynke eller ett skydd, är det ytterligare ett plus i kanten. Den ska dessutom gärna vara tillverkad i material som fungerar bra på vinter och sommar, så att barnet inte fryser eller blir för varmt.

Barnvagn bäst i test 2023 – Bugaboo Fox 3 

Om man är på jakten efter en barnvagn som är bäst i test, kan det vara en bra idé att slänga ett öga på modellerna från Bugaboo! Bugaboo är enligt oss nämligen bäst i test barnvagn 2023 med sin modell Bugaboo Fox 3. Det finns dessutom flera andra prisvinnande barnvagnar från märket, som till exempel Bugaboo Donkey. 

Anledningen till att Bugaboo vagnarna är så pass populära är på grund av deras många olika funktioner. Bugaboo Fox 3 kan användas som barnvagn, men kan även göras om till en bärstol och en enklare barnvagn som barnet kan sitta upp i. Förutom detta har den även en fempunktssele, meshpaneler för komfort och luft och mängder av andra ergonomiska fördelar. Om du är intresserad av att veta mer om Bugaboo Fox 3 kan du spana in deras hemsida och även beställa hem den.


Billiga barnvagnar med bra funktioner

En av de svåraste sakerna med att hitta en bra barnvagn är såklart priset. Barnvagnar är dyra produkter, men det är en sak som du kommer att använda frekvent i flera års tid. Från att barnet är nyfött, och upp till runt 3 års ålder många gånger. Det är därför en investering som är värd att lägga lite extra på!

Med det sagt ska man såklart inte spendera en hel månadslön på en barnvagn om man inte vill det. Det finns mängder av billiga alternativ på marknaden och du kan dessutom hålla ögonen öppna för rabattkoder och erbjudanden som minimerar priset ytterligare. Med vår Chrome Extension kan du få ta del av aktiva rabattkoder från alla dina favorithemsidor, utan att behöva leta på egen hand. Du kan dessutom prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa ett nytt erbjudande från våra partners.

Hur hittar jag en bra tvilling- eller trillingvagn?

För dig som väntar tvillingar, eller till och med trillingar, behöver du såklart en tvilling- eller trillingvagn. Dessa kan vara svåra att hitta och de kostar ofta betydligt mycket mer, men då får man såklart räkna in att priset två- eller tredubblas mot vad en vanlig barnvagn skulle kosta.

    • Bugaboo Donkey 5 Twin

    • CHILDHOME Antracit Trillingvagn

Att hitta en bra vagn för flera barn är dock inte raketforskning. Om du vill hitta en billig barnvagn för flera barn finns det mängder av begagnade barnvagnar att köpa, som du enkelt hittar via köp & sälj-sidor på sociala medier, tradera eller blocket.se. Där kan du såklart också hitta barnvagnar billigt för ett barn också – ett ypperligt sätt att spara pengar!

Vi hoppas att du känner dig lite säkrare inför ditt nästa köp av barnvagn och att den här artikeln har lärt dig mer om vad du ska leta efter, och var du kan leta. Har du några tips på var man kan få tag på barnvagnar billigt? Eller har du kanske tips om ett bra märke att dela med dig av? Berätta för oss i kommentarerna och om du letar efter mer att läsa? Kolla då in vår blogg Trillingvagn – 3 tips på säkra vagnar för en smidigare transport av dina små.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar