GPS tracker hund – Recension av Minifinder Atto Pro

Bästa GPS-trackern djur 2022 – Recension Minifinder Atta Pro - KöpKompassen

Lystring alla husdjursägare! Vill ni läsa mer om en produkt som ger en full insyn i var era djur befinner sig, som larmar om djuren blir tagna och som ger dig en notis om ditt djur befinner sig i ett område som du inte har godkänt i förväg? Då ska ni fortsätta läsa det här inlägget, där vi ger er en recension på den otroligt populära produkten Atta Pro, från det ledande varumärket Minifinder!

Vilka är Minifinder?

Minifinder är ett svenskt företag som specialiserar sig på spårningssystem. De erbjuder produkter för människor och djur, som låter dig spåra personer eller djur med hjälp av en sändare som du fäster på kläder, halsband eller som du har som app i mobilen. Minifinder är ett ledande företag inom sin yrkeskategori, på grund av deras avancerade teknologi och deras många smarta funktioner, som alla deras produkter har. En av produkterna är en spårsändare till djur – nämligen Atta Pro, som du använder tillsammans med spårningssystemet Minifinder GO.

Atta Pro och Minifinder GO

Atta Pro är en revolutionerande GPS som kan användas till både hund, katt och andra djur. Det är en liten sändare som går att fästa på halsband för hund och katt, eller på exempelvis utrustning för hästar eller kor. Den kan spåra djuret och stöldskydda det, med hjälp av sina många fantastiska funktioner.

Atta Pro används tillsammans med det avancerade (men lättanvända!) systemet Minifinder GO, som är ett av de främsta spårningssystemen på marknaden för djur, barn och äldre just nu. Minifinder GO är kompatibelt med iPhone, Android och PC, och kommer som en hemsida eller en app som du laddar ned och synkar till din enhet (Atta Pro, till exempel). Minifinder GO låter dig se var enheten befinner sig i realtid, den ger dig larm och notiser om något inte står rätt till och den har otroligt många smarta funktioner som gör att du alltid kan känna dig trygg i att veta vart ditt djur befinner sig.

Hitta mer information om MiniFinder Atto Pro GPS tracker och dess funktioner på MiniFinder.seLäs mer & köp nu

Hur fungerar ett GPS tracker hund och katt?

Atta Prop är en spårsändare som fästes på halsbandet för hundar och katter, de två vanligaste djuren att använda den på. Den har en inbyggd GPS som låter dig se djurets position i realtid i appen, så att du alltid kan vara var ditt djur befinner sig. Förutom den fantastiska GPS-funktionen, har Atta Pro även en hel rad andra funktioner som är helt unika, som till exempel:

  • Skallindikator:

En indikator som låter dig höra hur ditt djur beter sig när du inte är i närheten. Perfekt för hundägare som lämnar hunden hemma när de är på jobbet, bland annat.

  • Hastighetslarm:

Ett larm som notifierar dig om ditt djur rör sig i en snabbare hastighet än vad de är kapabla till, exempelvis som att de åker i ett fordon som de inte borde åka i.

  • Geofence:

En funktion som låter dig markera områden på kartan där ditt djur inte ska befinna sig, och som larmar dig om ditt djur befinner sig inom områdena du markerat som osäkra.

  • Obegränsad räckvidd:

En GPS-signal som har obegränsad räckvidd låter dig ha koll på ditt djur oavsett om du är på semester, och djuret är hos en hund- eller kattvakt. 

Vilken GPS tracker hund och katt är bäst?

Atta Pro är enligt oss den absolut bästa GPS tracker halsbandet på marknaden och ett måste för dig som vill hålla koll på ditt djur. Den är optimal för dig som har utekatt, eller för dig med hund. Den ger dig en trygghet i vardagen och ett sätt att alltid hålla koll på var ditt djur är, hur det mår och hur det beter sig. 

Vi kan inte annat än att rekommendera Atta Pro för alla djurägare – den är bäst i test, av alla GPS trackers för djur på den svenska marknaden idag. Den är dessutom enkel att använda, appen är lätt att navigera och den har helt otroliga funktioner som lugnar dig som orolig djurägare.

Beställ Minifinder Atta Pro redan idag

Om du är intresserad av att läsa mer om Atta Pro, eller andra produkter från Minifinder ska du spana in deras hemsida redan idag. De erbjuder mängder av högkvalitativa produkter för spårning och du kommer garanterat att vilja klicka hem något!

Hitta mer information om MiniFinder Atto Pro GPS tracker och dess funktioner på MiniFinder.seLäs mer & köp nu

Kom ihåg att ladda vår Browser Extension samt prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en aktuell rabattkod eller erbjudande från Minifinder och våra andra samarbetspartners!

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar