GPS tracker hund – Recension av Minifinder Atto Pro

Recension Minifinder Atta Pro

GPS tracker hund – Recension av Minifinder Atto Pro

Recension Minifinder Atta Pro

GPS tracker hund – Recension av Minifinder Atto Pro

Recension Minifinder Atta Pro

Lystring alla husdjursägare! Vill ni läsa mer om en produkt som ger en full insyn i var era djur befinner sig, som larmar om djuren blir tagna och som ger dig en notis om ditt djur befinner sig i ett område som du inte har godkänt i förväg? Då ska ni fortsätta läsa det här inlägget, där vi ger er en recension på den otroligt populära produkten Atta Pro, från det ledande varumärket Minifinder!

Vilka är Minifinder?

Minifinder är ett svenskt företag som specialiserar sig på spårningssystem. De erbjuder produkter för människor och djur, som låter dig spåra personer eller djur med hjälp av en sändare som du fäster på kläder, halsband eller som du har som app i mobilen. Minifinder är ett ledande företag inom sin yrkeskategori, på grund av deras avancerade teknologi och deras många smarta funktioner, som alla deras produkter har. En av produkterna är en spårsändare till djur – nämligen Atta Pro, som du använder tillsammans med spårningssystemet Minifinder GO.

Atta Pro och Minifinder GO

Atta Pro är en revolutionerande GPS som kan användas till både hund, katt och andra djur. Det är en liten sändare som går att fästa på halsband för hund och katt, eller på exempelvis utrustning för hästar eller kor. Den kan spåra djuret och stöldskydda det, med hjälp av sina många fantastiska funktioner.

Atta Pro används tillsammans med det avancerade (men lättanvända!) systemet Minifinder GO, som är ett av de främsta spårningssystemen på marknaden för djur, barn och äldre just nu. Minifinder GO är kompatibelt med iPhone, Android och PC, och kommer som en hemsida eller en app som du laddar ned och synkar till din enhet (Atta Pro, till exempel). Minifinder GO låter dig se var enheten befinner sig i realtid, den ger dig larm och notiser om något inte står rätt till och den har otroligt många smarta funktioner som gör att du alltid kan känna dig trygg i att veta vart ditt djur befinner sig.

Hitta mer information om MiniFinder Atto Pro GPS tracker och dess funktioner på MiniFinder.seLäs mer & köp nu

Hur fungerar ett GPS tracker hund och katt?

Atta Prop är en spårsändare som fästes på halsbandet för hundar och katter, de två vanligaste djuren att använda den på. Den har en inbyggd GPS som låter dig se djurets position i realtid i appen, så att du alltid kan vara var ditt djur befinner sig. Förutom den fantastiska GPS-funktionen, har Atta Pro även en hel rad andra funktioner som är helt unika, som till exempel:

  • Skallindikator:

En indikator som låter dig höra hur ditt djur beter sig när du inte är i närheten. Perfekt för hundägare som lämnar hunden hemma när de är på jobbet, bland annat.

  • Hastighetslarm:

Ett larm som notifierar dig om ditt djur rör sig i en snabbare hastighet än vad de är kapabla till, exempelvis som att de åker i ett fordon som de inte borde åka i.

  • Geofence:

En funktion som låter dig markera områden på kartan där ditt djur inte ska befinna sig, och som larmar dig om ditt djur befinner sig inom områdena du markerat som osäkra.

  • Obegränsad räckvidd:

En GPS-signal som har obegränsad räckvidd låter dig ha koll på ditt djur oavsett om du är på semester, och djuret är hos en hund- eller kattvakt. 

Vilken GPS tracker hund och katt är bäst?

Atta Pro är enligt oss den absolut bästa GPS tracker halsbandet på marknaden och ett måste för dig som vill hålla koll på ditt djur. Den är optimal för dig som har utekatt, eller för dig med hund. Den ger dig en trygghet i vardagen och ett sätt att alltid hålla koll på var ditt djur är, hur det mår och hur det beter sig. 

Vi kan inte annat än att rekommendera Atta Pro för alla djurägare – den är bäst i test, av alla GPS trackers för djur på den svenska marknaden idag. Den är dessutom enkel att använda, appen är lätt att navigera och den har helt otroliga funktioner som lugnar dig som orolig djurägare.

Beställ Minifinder Atta Pro redan idag

Om du är intresserad av att läsa mer om Atta Pro, eller andra produkter från Minifinder ska du spana in deras hemsida redan idag. De erbjuder mängder av högkvalitativa produkter för spårning och du kommer garanterat att vilja klicka hem något!

Hitta mer information om MiniFinder Atto Pro GPS tracker och dess funktioner på MiniFinder.seLäs mer & köp nu

Kom ihåg att ladda vår Browser Extension samt prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en aktuell rabattkod eller erbjudande från Minifinder och våra andra samarbetspartners!

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll