Cosori Airfryer – Vi recenserar och tipsar om våra 3 favoriter

Cosori Airfryer – Vi tipsar om våra 3 favoriter

Enligt de flesta tidningar, bloggar och trendspanare på sociala medier ser det ut som att airfryern är här för att stanna! Den har tagit världen med storm under de senaste åren, och nu för tiden är det väl knappast någon som inte äger en airfryer? Hela internet, och främst appar som Tiktok, är besatta av att laga mat med airfryer och det finns verkligen oändliga möjligheter för vad man kan komma på. Det senaste tycks vara att man kan tillaga pannkakor i airfryer – låter galet, men det fungerar enligt internet!

I och med att airfryern är här för att stanna ska vi såklart ge er lite inspiration på modeller som vi gillar! Vi har spanat in Cosori, ett märke som bland annat är känt för deras airfryers. Cosori har många olika modeller att välja mellan, men vi har valt ut tre stycken som vi gillar extra mycket. Senare kommer vi dessutom att tipsa om vår favorit bland dessa tre. Så läs vidare för att lära dig mer om Cosori och deras airfryers!

Cosori airfryer – vilka modeller finns det?

Cosori är ett internationellt varumärke med mängder av kunder över hela världen. Deras produkter finns att köpa på deras egen hemsida, samt hos flertalet väletablerade återförsäljare såsom Elgiganten! Förutom airfryers, säljer Cosori även tillbehör till airfryer, vattenkokare och andra köksapparater. Vi kommer bara att prata om deras airfryers idag, och vi har som tidigare nämnt valt ut tre modeller som vi tycker lite extra mycket om – Pro, Premium och Dual Blaze. Här nedan kan du läsa mer om varje modell!

 • Cosori Pro Airfryer

Cosori Pro Airfryer är den minsta modellen som vi tipsar om idag, men trots detta har den en kapacitet på 4,7 L! Det här är en av de absolut populäraste modellerna på marknaden, och den har enastående recensioner på bland annat Trustpilot. Det är dessutom en modell som passar bra för såväl familjer, som dig som bor ensam.

Funktioner:

  • Kapacitet: 4,7L
  • Touchskärm
  • 9 förinställda program att välja mellan
  • Air Crisp-teknik
  • Enkel att rengöra
  • 90% mindre fett vid tillagning
  • Receptbok och grillgaller ingår


Omdöme:
Som ni ser finns det väldigt mycket positivt med den här airfryern! Dess Air Crisp-teknik gör maten gyllenbrun och krispig på alla sidor, och du behöver inte oroa dig för att vissa delar inte blir tillagade. Den är enkel att rengöra och går till och med att köra i diskmaskinen. Ett enormt plus i kanten är dessutom att du får en kokbok med recept och ett grillgaller på köpet när du köper Cosori Pro!  

Cosori Pro går att beställa hem direkt från Cosoris egen webbplats för 2490 kr!


 • Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium är nästa nivå av Pro, skulle man kunna påstå. Den har alla egenskaper som Pro har, och mycket därtill. Cosori Premium Airfryer finns i tre olika färger och har 11 förinställda matlagningsprogram – bland annat för kött, kyckling, pommes, frysvaror, dessert och så vidare. Den har en revolutionerande QuickHeat 360-teknik som innebär att varmluften cirkulerar runt maten hela tiden, vilket ger snabbare uppvärmning och jämnare tillagning. Förutom detta har den även inställningar för preheat, för värmehållning och påminnelser för att skaka om maten om du till exempel tillagar pommes frites. Cosori Premium Airfryer kan kopplas samman till en app och på så vid styras genom smarta funktioner!

Funktioner:

  • Kapacitet: 5,5 L
  • Finns i 3 olika färger
  • Touchskärm
  • 11 förinställda program att välja mellan
  • QuickHeat 360-teknik
  • Preheat, keep warm & shake reminder
  • VeSync app
  • Enkel rengöring
  • Receptbok och grillgaller ingår


Omdöme:
Cosori Premium Airfryer är, enligt oss, en riktigt bra köksapparat att ha hemma. Den har allt du behöver och lite till, och den är perfekt för dig som faktiskt gillar att laga mat med airfryer. I och med dess höga kapacitet kan den dessutom laga mat till flera personer samtidigt, och den kan även styras via en app! Vi skulle nog säga att det här är en riktigt vinnare att ha i köket. 

Cosori Premium Airfryer finns att beställa hem från deras egen hemsida för 2690 kr!


 • Cosori Dual Blaze Airfryer

Om du trodde att Cosori Premium Airfryer var bra, kommer du att älska Dual Blaze. Man skulle kunna beskriva den som en airfryer på steroider – så många funktioner och så mycket kraft har den! Förutom att den, precis som Premium, kan styras med app, finns i olika färger och kommer med praktiska tillhör, har den även andra unika funktioner. Dess 360 Thermo IQ-teknik är en uppgradering på Premium, och gör att maten tillagas ännu snabbare, jämnare och enklare. Den har dessutom dubbla värmeelement som skyndar på matlagningen ytterligare och gör allt ännu krispigare! Cosori Dual Blaze är enorm och har en kapacitet om 6,4 L – vilket gör den perfekt för familjer eller sig som lagar mycket mat åt gången. Den uttagbara bottenplattan gör dessutom så att allt onödigt fett samlas i botten, och inte kommer i närheten av din mat.

Funktioner:

  • Kapacitet: 6,4 L
  • Finns i 3 olika färger
  • Touchskärm
  • 12 förinställda program att välja mellan
  • 360 Thermo IQ-teknik
  • Dubbla värmeelement
  • VeSync app med röststyrning
  • Smarta funktioner
  • Receptbok, bottenplatta och grillgaller ingår
  • Enkel rengöring


Omdöme:
Om du älskar att laga mat, eller om du bara har en svaghet för coola grejer med smarta funktioner – är det här absolut rätt airfryer för dig. Cosori Dual Blaze har verkligen allt och lite till, och med den kommer du knappt behöva en ugn i köket längre. Vi älskar den här airfryern, men vi skulle nog rekommendera den till dig som faktiskt lagar mycket mat – och inte dig som bor ensam eller dylikt. Den är en bjässe med hög kapacitet och häftiga funktioner dock, och med denna i köket kommer du inte att behöva något annat.

Du kan beställa hem Cosori Dual Blaze till ett riktigt bra pris på deras hemsida – endast 3249 kr!


Vår rekommendation – Cosori Premium Airfryer

Vi har såklart övervägt för- och nackdelar med alla dessa modeller, och vi har kommit fram till att vår rekommendation är Cosori Premium Airfryer! Den har allt du behöver hos en airfryer, med unika funktioner och möjlighet till styrning via app. Du får med receptbok och grillgaller, och du får en enorm kapacitet på hela 5,5 L! Cosori Pro Airfryer och Cosori Dual Blaze är givetvis också riktigt bra, men om vi måste välja en väljer vi Cosori Premium!

Om du vill att vi tipsar om fler produkter, eller varför inte airfryer från andra märken, är det bara att berätta det för oss! Vi gör gärna fler produktguider där vi tipsar er om de bästa – och mest prisvärda – produkterna på marknaden. Kom ihåg att ladda ned vår browser extension och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa ett aktuellt erbjudande eller rabattkod hos dina favoritvarumärken.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar