Dags för ny säng? Se våra tips på säng rea från Emma Madrass

Sängar rea – Få 100 nätters gratis provsömn och testa i lugn och ro

Börjar det bli dags att köpa en ny säng? Toppen! Våra vänner på Emma Madrass har ofta bra deals och erbjudanden på sina prisbelönta sängar, och ett erbjudande som låter dig testa din nya säng i 100 dagar innan du bestämmer dig. I det här inlägget kommer vi att tipsa om ett antal sängar på rea från Emma, samt ge dig lite goda råd kring saker att tänka på när du ska köpa en ny säng.

 

Köpa säng – vad ska man tänka på?

Sängar är investeringar som man inte behöver köpa särskilt ofta. Men när det väl är dags, är det bra att verkligen försöka hitta rätt från början. En säng ska trots allt hålla i omkring 10 år, och under dessa år ska den dessutom ge dig god sömnkvalitet. Med detta i åtanke finns det såklart ett par saker som du bör tänka lite extra på när du köper din nya säng, framförallt följande punkter.

  • Storlek: Hur stor säng behöver du? Det är lätt att vilja köpa en så stor säng som möjligt, på grund av att stora sängar tenderar att ge högre komfort då det finns mer plats. Men en stor säng tar också mycket plats, och om du bor i ett begränsat utrymme kan det vara bra att välja en lite mindre säng för att inte ta upp allt för mycket plats i rummet. Den vanligaste storleken på dubbelsäng som säljs idag är 160 x 200 cm, alltså en queen size säng. De större modellerna, alltså 180 x 200–200 x 200, kallar king size, och tar upp väldigt mycket plats. Har du dock tillräckligt med utrymme och kanske till och med ska dela din säng med någon, kan det såklart vara skönt med en större modell!
  • Höjd: Vissa föredrar sängar som praktiskt taget står på golvet utan ben, medan andra gärna sover på lite högre sängar. Det finns för och nackdelar med båda, men den främsta fördelen med en lite högre säng är att du kan få utrymme för förvaring under den. Din takhöjd i sovrummet kan spela roll i beslutet dock, så försök att ha det i åtanke när du gör ditt val.
  • Förvaring: Något som många uppskattar, speciellt de som bor lite mindre, är sängar som erbjuder inbyggd förvaring. Ofta finns då förvaringen i inbyggda lådor under sängen, som man kommer åt genom att dra ut dem, eller lyfta på en del av sängen. Att ha förvaring inbyggt i sängen ger dig en naturlig plats att förvara större textilier, såsom sängkläder, och ger dig dessutom mer plats i dina andra garderober och förvaringsutrymmen.
  • Rätt madrass: En bra säng är ingenting utan en bra madrass. Om du är på jakt efter en ny säng kan vi varmt rekommendera att köpa ett paket där en bra madrass ingår! Se bara till att madrassen som ingår är en madrass som du valt, som tillfredsställer dina behov och fungerar bra för just din kropp. Vi har tidigare skrivit ett blogginlägg om hur du hittar rätt madrass för din dubbelsäng, som du kan spana in om du är i valet och kvalet!

Sängar rea – sängar från Emma

Som vi nämnde i början av inlägget har våra vänner på Emma en kampanj med sängar på rea just nu. De erbjuder otroligt bra priser på många av sina sängar, och vi har valt ut ett antal sängar som vi tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Alla sängar vi tipsar om idag är från Emma Madrass som ofta brukar ha sin Bäst-i-test vinnande sängar nedsatta från sitt originalpris – en otroligt bra deal!

Emma Signature Kontinentalsäng

Emma Signature Kontinentalsäng är en helt anpassningsbar kontinentalsäng som går att köpa i tre storlekar, från queen size till king size. Den finns i fyra olika färger, och går att beställa med två olika typer av sänggavel, eller utan om du hellre vill det.

Det här är Emmas signatursäng, och den är handtillverkad i Europa med hjälp av högkvalitativt material. Den är gjord av furuträ och pocketfjädrar, och insvept i ett högkvalitativt och vattenavvisande material som förhindrar att dammpartiklar kommer in i tyget. Sängen är uppdelad i tre delar – en stöttande och dynamisk sängbotten, Emma Diamond resårmadrass, samt en 9 cm tjock bäddmadrass tillverkad av temperaturreglerande Diamond Degree-skum.

Det här är en säng som erbjuder optimal komfort, med god stöttning för ryggen och ett högkvalitativt material som låter dig sova gott oavsett temperatur eller luftfuktighet. Du hittar sängen på Emmas webbplats, där du kan beställa den med just dina preferenser vad gäller färg och storlek.


Emma Diamond Kontinentalsäng

Emma Diamond Kontinentalsäng är en säng som vunnit bäst i test enligt Testfakta, tack vare sin optimala tryckavlastning och höga kvalitet. Sängen finns att beställa från 140 x 200 cm–200 x 200 cm, så det finns en storlek som passar alla. Förutom detta kan du välja att beställa den med eller utan sänggavel, anpassa färger på sängbenen samt färger på själva sängen.

Det finns många anledningar till varför Emma Diamond är en så pass populär säng. Den består bland annat av fyra lager – en dynamisk sängbotten, en 7-zoners madrass med pocketfjädrar som anpassar sig till varje individs kropp och sovställning, en Emma Diamond resårmadrass med över 300 pocketresårer, samt en valfri bäddmadrass i olika fasthet beroende på dina egna preferenser.

Sängen erbjuder 5 dynamiska komfortzoner, som anpassar sig helt och hållet efter din kropp och din sovposition. Den erbjuder optimal komfort, samtidigt som den ger dig tillräckligt med stöd för att undvika smärta i rygg eller nacke. Förutom detta är sängen enkel att montera.


Emma Kontinentalsäng med förvaring

Om du letar efter en säng som erbjuder förvaring är det här rätt säng för dig! Det här är en kontinentalsäng som totalt erbjuder 640 L förvaring under. Här får du plats med allt från sängkläder, till leksaker eller till och med skidor och vinterkläder. Perfekt för dig som vill hacka ditt hem med smart förvaring!

Förutom förvaringen erbjuder den här sängen dessutom allt du behöver och lite till. Den är uppbyggd av en dynamisk sängbotten, en hybrid resårmadrass med 5 komfortzoner som anpassas efter din kropp och din sovställning, samt en temperaturreglerande bäddmadrass i Diamond Degree-skum. En optimal säng för dig som verkligen vill ha extra komfort och mycket förvaring i ett och samma paket.

Sängen finns att beställa i queen size och king size storlekar (det vill säga från 160 x 200–200 x 200), den finns dessutom i två olika färger, och går att beställa med eller utan sänggavel (du kan dessutom välja mellan två olika stilar på sänggaveln). 


Kompletta Emma Sängpaket

Sist men inte minst vill vi tipsa om en säng på rea från Emma som är perfekt för dig som verkligen vill bygga din egen säng. Det här är nämligen ett sängpaket som låter dig välja madrass själv och lägga till bäddmadrass om du vill det. 

Sängen har en tidlös, skandinavisk design och är skapad av sömnexperter. Den består av en robust sängram som ger extra stöd i botten, som dessutom har smarta fickor på sidorna för förvaring av mobiltelefoner, tv-kontroller eller dylikt. Ovanpå ramen ligger madrassen, och du väljer själv om du vill ha en tryckavlastande skummadrass, eller en temperaturreglerande resårmadrass. Du kan dessutom välja till en extra bäddmadrass, till exempel Emma Flip Bäddmadrass, för extra stöd eller andra behov.

Det här är en anpassningsbar säng med en stilren design som passar perfekt in i de flesta inredningsstilarna. Den säljs till ett otroligt bra pris, och just nu är den dessutom en del av Emmas sängar rea och är nedsatt till halva priset. 


Köp en säng från Emma och få 100 nätters provsömn

Om du är intresserad av någon av sängarna vi tipsat om idag har vi en positiv nyhet till dig! När du beställer hem en säng eller en madrass från Emma, får du alltid 100 dagars provsömn. Det innebär att du kan få hem din säng, och testa den i upp till 100 dagar, innan du bestämmer dig för huruvida du vill behålla den. På så vis kan du verkligen känna efter i lugn och ro om sängen passar för dig och ditt hem. Smidigt, eller hur?

Du hittar alla sängar från dagens inlägg på Emmas webbplats, där du såklart även kan klicka hem madrasser, bäddmadrasser, kuddar och sängkläder. Du kan dessutom ladda ned vår browser extension för att alltid få en notis om det finns aktuella rabattkoder eller erbjudanden på Emmas webbplats, samt mängder av andra onlinebutiker. Vill du få månadsvis uppdateringar kring våra bästa tips och erbjudanden kan du också anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar