Fläkt till barnvagn – Håll ditt barn svalt med ett av våra 4 val

Fläkt till barnvagn - Våra 4 favoriter av barnvagnsfläktar

Sommaren smyger sig allt närmre och det är inte långt kvar innan de ljuva semestermånaderna är här. I år väntas sommaren bli varm, mycket varmare än tidigare år. På grund av detta är det viktigt att du som förälder är förberedd med produkter som kan svalka ned ditt barn. Småbarn och bebisar är extra känsliga mot värmen och solen, och behöver generellt sett mer skydd än oss vuxna. Det kan därför vara klokt att se över olika alternativ, speciellt när det kommer till tillbehör för barnvagnen.

Fläkt till barnvagn är ett bra alternativ som kan ge ditt barn lite extra svalka under de varmaste dagarna. Fläktarna har ofta ett handtag eller ett clip som man fäster direkt på barnvagnen. De kan svalka både ditt barn och dig om behovet finns! Det bästa med dessa fläktar är att du såklart även kan använda dem hemma, på kontoret eller i bilen – då de är enkla att fästa i vad som helst. I dagens inlägg tipsar vi om fläkt till barnvagn som kan vara värda att köpa så här inför sommaren. 

Fläkt till barnvagn – olika modeller

Youding fläkt till barnvagn

Först ut har vi en fläkt till barnvagn från Amazon som finns i tre färger – vit, svart och rosa. Den är liten men kraftfull, och har ett praktisk, böjbart stativ som du lätt kan fästa på vagnen. Det här är en effektiv fläkt som laddas med hjälp av USB, som du dessutom kan använda i bilen, på jobbet eller i hemmet. Fläkten har tre olika hastigheter vilket gör att du lätt kan ge ditt barn den svalka som hen föredrar – oavsett om det är mild vind eller stark vind. 

 

Sunfauo Clip-on fläkt till barnvagn

Det här är en multifunktionell fläkt till barnvagn från Amazon med ett gulligt utseende! Den här små kattöron, och en fin rosa design som ditt barn garanterat kommer att älska. Den är aningen större än den tidigare fläkten vi presenterade, och drivs med hjälp av batterier. Den här dessutom ett clip som du lätt kan fästa på barnvagnen, i bilen eller var som helst där du behöver lite svalka. Den kan dessutom stå som den är om du till exempel vill ha den på ditt skrivbord när du arbetar! 

 

Twist shake bärbar fläkt med power bank

Det här är en fläkt till barnvagn som dessutom fungerar att använda som powerbank till din mobiltelefon! En praktisk produkt som du kan använda under långa promenader, både för att svalka dig eller ditt barn, och för att ladda mobilen. Den är extra tyst och ger inte ifrån sig några höga ljud som kan störa ditt barn, och den har tre hastigheter att välja mellan. Den är kraftfull och en laddning räcker upp till 34 timmar. De flexibla stativen kan vridas i alla riktningar, vilket gör den till en perfekt fläkt till barnvagn.

 

Winique fläkt till barnvagn

Sist men inte minst har vi ytterligare en fläkt till barnvagn från Amazon! Den här fläkten finns i tre färger – blå, rosa och svart. Den är batteridriven och såklart bärbar, med en kraftfull och tystgående motor som ger dig och ditt barn den optimala svalkan under heta sommardagar. Fläkten kan vridas 360 grader och ger fläktning i alla riktningar. Den har dessutom en extra funktion, nämligen en inbyggd lampa! Om ni promenerar under kvällstid och vill ha lite extra belysning är den här produkten helt perfekt. Fläkten har även tre hastigheter som du kan anpassa efter dina behov och önskemål.

 

Tips för att hitta rätt fläkt till barnvagn

Vi måste slå ett extra slag för Amazon i den här guiden, då de verkligen har ett enormt utbud av fläktar till barnvagn i många olika stilar och prisklasser. Du kan hitta hur många olika modeller som helst där, så testa att söka runt lite på egen hand också om du letar efter någon specifik produkt. Om du vill vara säker på att aldrig missa en aktuell rabattkod på till exempel Amazon eller Babymarkt, ska du passa på att ladda ned vår browser extension. Den berättar alltid om sidan du besöker har aktuella erbjudanden eller rabatter att ta del av – ett perfekt sätt att spara pengar på! Se även till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad kring månadens bästa erbjudanden på alla dina favoritbutiker online. OCh om du vill läs om fler bra tillbehör för din barnvagn så kan vi tipsa om vår blogg Parasoll till barnvagn – skydda ditt barn mot solens starka strålar.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar