Glutenfri matkasse – Vi tipsar om bästa glutenfria matkassen!

Glutenfri matkasse? Vi har testat och har en favorit att rekommendera

Att vara glutenintolerant är inte roligt – särskilt om du utvecklar intoleransen som vuxen, och måste lägga om din kost för att motverka besvär. Idag finns det såklart glutenfria alternativ till det mesta, såsom pasta, bröd och andra glutenhaltiga livsmedel. Men hur gör man för att lära sig vad man kan äta och inte äta? Visste du till exempel att sojasås innehåller gluten? Det kan vara en djungel att lära sig allt på samma gång – men som tur är finns det en lösning. Vi pratar såklart om glutenfri matkasse!

Vad är en matkasse prenumeration?

En matkasse prenumeration är en abonnemangstjänst, där du beställer hem en kasse med mat varje vecka, månad eller flera gånger i veckan. Det är ett bra sätt att spara tid och pengar, och du får gott om inspiration till att laga mat då matkassen ofta kommer med färdiga recept att laga.

Idag finns det dessutom mängder av olika matkassar att välja mellan – bland annat glutenfri matkasse. En glutenfri matkasse är precis som en vanlig matkasse, förutom att den endast innehåller glutenfria livsmedel. Det är en superbra lösning för dig som glutenallergiker då du slipper springa runt i mataffären och leta efter specifika livsmedel, du får allt levererat hem till dörren istället.

Glutenfri matkasse från Linas Matkasse

Ett företag som erbjuder glutenfri matkasse är Linas Matkasse, som dessutom är en av landets största leverantörer av just matkassar. Hos Linas kan du beställa en glutenfri matkasse helt och håller baserat på dina önskemål. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare in på deras hemsida och välja 

  • Antal portioner per vecka
  • Antal personer i hushållet
  • Specialkost (till exempel glutenfri).

När du har gjort dina val får du dessutom välja mellan flera olika måltider, och kan alltså välja den mat som faller dig i smaken. Du kan prenumerera på tjänsten veckovis (eller andra val) och du har ingen bindningstid att förhålla dig till. Det är ett enkelt koncept som låter dig testa nya maträtter och dessutom spara tid och pengar!

Vår recension av Linas Matkasse

Vi hade möjlighet att testa den glutenfria matkassen från Linas Matkasse och vi blev imponerade av kvaliteten på råvarorna och den goda smaken på maten. Recepten höll mycket hög klass och substituten av ingredienserna passade väldigt bra och var riktigt goda. Vi uppskattade dessutom att det fanns möjlighet att göra små anpassningar till rätterna för att göra dem mer personliga.

För någon som följer en strikt glutenfri diet, så kändes det väldigt trygghet att se hur noga Linas Matkasse hade varit med att se till att alla ingredienser var helt glutenfria. 

Sammanfattningsvis så skulle vi absolut rekommendera denna glutenfria matkasse till alla glutenintoleranta som vill ha en enkel och bekväm lösning för att laga god och hälsosam mat hemma. Det är också ett utmärkt alternativ för personer som har celiaki och vill ha en säker och bekväm lösning för att laga mat hemma utan att behöva oroa sig för gluten.

Passa på och beställ från Linas Matkasse idag och få 30% rabatt på dina tre första glutenfria matkassar!Beställ dina matkassar här »


Rabattkod på ditt nästa köp

Vi hoppas att du fått lite inspiration av dagens inlägg och att även du väljer att testa Linas Matkasse och deras glutenfria matkasse. Kom ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev och ladda ned vår browser extension för att aldrig missa ett aktuellt erbjudande eller rabattkod på dina favoriter! Och om du vill läsa mer så kan vi tipsa om vår blogg Vegansk matkasse – Läs om vår favorit bland de veganska alternativen.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar