Hur får man vitare tänder? Vi går igenom & ger dig vårt tips!

Hur får man vitare tänder? ta del av våra tips

Hur får man vitare tänder? Vi går igenom & ger dig vårt tips!

Hur får man vitare tänder? ta del av våra tips

Hur får man vitare tänder? Vi går igenom & ger dig vårt tips!

Hur får man vitare tänder? ta del av våra tips

Ett skinande vitt och glittrande leende är något som många drömmer om.  Men perfekta tänder är dessvärre inte verkligheten för många. Ett perfekt leende är sällan något man föds med, och människor världen över behöver använda sig av tandställning eller andra ingrepp för att rätta till sina tänder redan i ung ålder. Att dessutom få vitare tänder är också något som många har problem med. 

Det finns hur många olika husmorsknep som möjligt som sägs ljusa upp ett leende, men hur fungerar det egentligen? Finns det ett snabbt och enkelt sätt för hur får man vitare tänder hemma? I den här artikeln ska vi prata om tandblekning, och ge er bra tips på hur man kan gå tillväga för att få till det där kritvita hollywood-leendet – helt själv i sitt eget hem!

Varför får man missfärgade tänder?

Gula, missfärgade eller svaga tänder kan bero på många olika saker. Dels vad vi äter såklart, men även vilka livsvanor vi har. Några av de vanligaste orsakerna till missfärgade tänder är rött vin, kaffe, tobak, godis och läkemedel. Dessa saker kan orsaka fläckar eller missfärgningar på emaljen som gör att tänderna ser gulare ut än vanligt.

En vanlig myt är att man bara för gula tänder om man dricker väldigt mycket, röker mycket eller snusar och dricker kaffe. Det är till viss del sant, men det finns flera andra saker som kan påverka tänderna. Dels gener, dels vilken mat vi äter och hur våra kroppar mår. Oavsett varför man har fått gula eller missfärgade tänder är det dock vanligt att vilja bleka dem, för att återfå sitt självförtroende och må bra över sitt leende.

Hur får man vitare tänder med hjälp av livsmedel?

Att bleka sina tänder är något som många vill göra, men många vet inte riktigt hur man ska gå tillväga. Det finns oändligt många artiklar och guider på nätet som beskriver hur man kan bleka tänderna själv med “ljusa” livsmedel, gurkmeja och massvis av andra olika livsmedel. Men hur sanningsenligt är det egentligen?

Det är svårt att hitta studier som bevisar att livsmedel skulle kunna bleka tänderna, men många påstår att mat som vindruvor, selleri och äppelcidervinäger är bra för att bleka tänderna naturligt. Andra påstår att man kan borsta tänderna med bakpulver för att de ska bli blekta. Det kanske finns en viss sanning i några av dessa saker, men livsmedel kan i regel inte bleka tändernas emalj. Det krävs lite mer än så.

Hur man får vitare tänder hemma utan tandläkaren

Det bästa sättet att få vitare tänder på är att göra en tandblekning hemma, eller hos en tandläkare. Livsmedel och husmorsknep i all ära, men om du verkligen vill ha ett kritvitt leende är tandblekning den enda lösningen. Tandblekning är inte farligt och det finns mängder av olika lösningar – dels att gå till en tandläkare, dels att göra det hemma själv. Tandläkare erbjuder tandblekning till ett otroligt högt pris, medan tandblekning hemma med hjälp av strips eller tandblekningskit är ett billigare och mer tillgängligt alternativ.

Med hjälp av hemmakit, som till exempel Diamond Smile Tandblekningskit, kan man genomföra en tandblekning hemma med goda resultat. Det positiva med just Diamond Smile och deras produkter, är att de använder sig av naturliga men effektiva ingredienser, fria från peroxid eller andra farliga ämnen. Hos Diamond Smile hittar du mängder av produkter för tandblekning, som är rekommenderade av tandläkare och har otroligt goda omdömen. De erbjuder dessutom inte bara kit, de har även andra effektiva och snabbverkande produkter såsom tandblekningspennor, tandblekningsstrips och tandblekningsskum

Intresserad av att testa DiamondSmile Tandblekningskit?Läs mer och beställ ditt kit här →


Hur länge håller tandblekning hemma?

Så om man nu ska bleka tänderna hemma – hur länge håller tandblekning hemma? Det är en fråga som ni säkert sitter och funderar över just nu. Det kan såklart variera från person till person, med om du använder Diamond Smile Tandblekningskit på rätt sätt kan du förvänta dig snabba resultat som håller i upp till två år! Våra livsvanor, såsom kaffet och alkoholen, har dock en tendens av att missfärga tänderna så för dig som verkligen vill bevara ditt vita leende så länge som möjligt kan det vara klokt att vara försiktig med sådana typer av livsmedel.

Få vitare tänder hemma med Diamond Smile

För dig som vill prova på att bleka tänderna hemma är det hög tid att spana in Diamond Smile och deras breda utbud. Diamond Smile erbjuder några av marknadens bästa produkter som är älskade av tusentals människor över hela Europa. Prova på deras tandblekning strips, eller någon av deras andra produkter för tandblekning hemma redan idag. Och du! Kom ihåg att berätta för oss här i kommentarerna hur resultatet blev – vi är nyfikna på att höra just ditt omdöme.

Få 20% OFF på alla produkter från DiamondSmile med vår exklusiva rabattkod!Till erbjudandet →

Glöm inte heller bort att läsa våra senaste blogg Recension av Diamond Smile tandblekningskit blogg för hålla dig uppdaterad.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll