Lufttrycksvibrator – Vi tipsar om 3 olika produkter

Lufttrycksvibrator - bäst i test - KöpKompassen

I princip alla kvinnor äger en Satisfyer. Det är ett av de absolut största märkena idag bland sexleksaker och ett namn som finns på allas läppar. Det beror på att de har en produkt som kallas lufttrycksvibrator. Till skillnad från en vanlig klitorisvibrator, som i regel bara vibrerar, har en lufttrycksvibraror ett pulserade munsstycke som använder sig av lufttryck för att stimulera.

När Satisfyers lufttrycksvibrator kom ut på marknaden tog den världen med storm. Det är en helt unik, innovativ produkt som har underlättat mängder av kvinnors sexliv då det är ett väldigt effektivt hjälpmedel för kvinnor att uppnå orgasm via klitorisstimulation. Det finns dessutom hur många olika varianter som helst att välja mellan, bland annat bästsäljaren Satisfyer Pro 2, Satisfyer Pro 2 Next Generation eller Satisfyer Pro Deluxe. 

Satisfyer Pro 2 Next Generation vs Womanizer w500?

Förutom Satisfyer finns även Womanizer, som tillverkar liknande produkter med samma funktioner. Dessa två är de största märkena just nu, och det är dessa som flest kvinnor väljer att köpa sina vibratorer från.

En av de vanligaste frågorna som kvinnor ställer sig inför deras nya inköp av en lufttrycksvibrator är såklart vilken modell som är bäst. Är det Satisfyer Pro vs Satisfyer 2? Satisfyer Pro Plus vs Satisfyer Pro 2 Next Generation? Eller är en Womanizer w500 kanske bättre? Det enkla svaret är egentligen att alla gör samma sak – men vissa har tillägg! 

Det finns olika lufttrycksvibratorer som erbjuder olika hastigheter, olika vibrationsmönster och vissa kommer även med en inbyggt dildo. Det är därför svårt att säga vilken som är bäst för just dig. Precis som att det finns olika dildos och olika vibratorer, finns det såklart olika lufttrycksvibratorer. Men i grund och botten fyller de samma funktion. 

Lufttrycksvibrator bäst i test

För att ge er lite mer information om olika sorters lufttrycksvibratorer har vi tagit fram tre stycken favoriter utöver Satisfyer Pro 2 Next Generation och Womanizer W500 (som dessutom har bäst omdömen av användarna) som vi verkligen vill tipsa om. Förhoppningsvis kan den här bäst-i-test listan ge just dig lite inspiration, så att du också kan köpa hem en lufttrycksvibrator!

 • Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Lufttrycksvibrator

Om du vill ha en vibrator med tillhörande dildo som kan ge dig båda klitorisstimulation och penetration ska du spana in den här vibratorn från Satisfyer! Det här är deras omtalade G-Spot Rabbit vibrator som garanterat kommer att ge dig njutning på en hög nivå. Den är formad som en vanlig rabbitvibrator, men istället för de klassiska “kaninöronen”, har den istället en lufttrycksvibrator! Perfekt för dig som tycker om båda stimuli och penetration på samma gång. 

Funktioner:

  • 11 pulsnivåer
  • 10 olika mönster på vibrationerna
  • Tillverkad i mjukt, vitt silikon
  • USB-laddare med magnet
  • Böjbar dildo som lätt når din G-punkt
 
 • LELO Sila Cruise Lufttrycksvibrator

LELO är ett tämligen nytt märke på marknaden som redan nu blivit omtalade av mängder av tidningar och nyhetssidor, på grund av deras fantastiska vibratorer med unika designer. Den här modellen, Sila Cruise, är en lufttrycksvibrator i en söt design som är perfekt för dig som vill ha en lite mindre modell som du lätt kan ta mig dig på resande fot. Den är dessutom vattentät och går att använda i badet, i poolen eller varför inte i havet? Om du är lite vågad, det vill säga. 

Funktioner:

  • 8 olika pulserande nivåer
  • Silkeslent silikon
  • Ergonomiskt designad
  • Cruise Control som säkerställer att vibrationerna är konstanta hela tiden
  • Brett munstycke
  • Vattentät
 
 • Svakom Pulse Pure Lufttrycksvibrator

Ytterligare ett märke som börjat ta sig in på marknaden är Svakom, med deras fina och ergonomiskt designade vibratorer! Den här modellen, Pulse Pure, är perfekt för dig som kanske redan testat Satisfyer men vill prova något nytt. Den här olika hastigheter och är enkel att använda – båda i vatten och på torra land.

Funktioner:

  • Vattentät
  • Ergonomiskt S-format handtag
  • Mjukt silikon
  • Olika hastigheter att välja mellan


Lufttrycksvibrator – Vår rekommendation

Idag finns det såklart ännu fler märken än Satisfyer och Womanizer (även om de klart är bäst i test) som tillverkar lufttrycksvibratorer. Det finns sen även hur många olika andra produkter som helst att välja mellan. Lufttrycksvibratorer har tagit den kvinnliga sexleksaksmarknaden med storm och det är den populäraste leksaken på marknaden. Oavsett om du har testat en lufttrycksvibrator eller inte så skulle vi personligen rekommendera dig som är intresserad att köpa en Satisfyer – det är en av de främsta produktserierna på marknaden och deras modeller är något som aldrig går ur stil.

Om du har svårt att veta vilken du ska välja bland alla modeller så skulle vi mer specifikt rekommendera en Satisfyer Pro 2 Next Generation. Produkten är en nypa tystare än dess föregångare samt så är öka/minska intensitet knapparna är en enorm förbättring. Du hittar en recension av produkten i vår blogg Satisfyer Pro 2 Next Generation recension eller så kan du beställa den direkt här.

Du hittar Satisfyer Pro 2 Next Generation och kan läsa mer om produkten hos Mshop.seLäs mer & beställ idag →

Om du fortfarande har svårt att välja rätt bör du främst tänka på vad du föredrar. Har du enkelt att uppnå orgasm? Kräver din kropp mer? Behöver du både penetration och klitorisstimulans? Hur starka vibrationer tycker du om och gillar du kanske att kunna välja mellan olika vibrationsmönster? Hos Vuxenkul.se, Mshop.se, Lustly eller andra hemsidor som säljer sexleksaker kan du läsa omdömen från andra kunder och skapa dig en uppfattning om vad andra tycker om, och kanske hittar du din nya favorit den vägen!

Hitta din lufttrycksvibrator hos Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly

Oavsett om du är en van användare av lufttrycksvibratorer, eller om du aldrig har ägt någon, kan du hitta ditt nästa inköp hos Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly. De erbjuder ett brett utbud av sexleksaker för både män och kvinnor, och deras bästsäljande produkt är såklart lufttrycksvibratorn.

Besök Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly redan idag och scrolla dig fram. Läs omdömen, fråga dina kompisar och försök att hitta en variant som passar dig bäst. Och om du trots allt känner dig osäker – då kan du alltid bara välja en Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det är trots allt den populäraste produkten av en anledning.

Glöm inte heller bort att läsa våra senaste blogg Vilken sexleksak är bäst för mig? för hålla dig uppdaterad.

Bloggen är skriven av:

Jenny Andersson
Jenny Andersson
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar