Myggnät barnvagn: Årets 3 toppval enligt experterna

Myggnät barnvagn: Årets 3 toppval enligt experterna

Sommaren känns ofta långt borta när man bor i Sverige, men när den väl kommer kan man nästan känna hur serotoninnivån i kroppen förhöjs och livet känns lite skönare. Det finns knappt saker som är negativa med sommaren, förutom en  – insekterna. Myggor, getingar, knott och andra bevingade varelser har en tendens att kunna gå en på nerverna. För oss vuxna människor är det såklart lätt att bara vifta bort flugorna, men för barn är det tämligen svårare. Som förälder väljer man därför ofta att pynta barnvagnen med ett myggnät, som både skyddar mot solen och mot insekterna. För att hjälpa er föräldrar lite på traven har vi spanat ut 3 varianter på myggnät till barnvagn som vi tycker lite extra mycket om. Här nedan kan du läsa mer om dem, samt vår rekommendation!

Myggnät till barnvagn – vad behöver man?

Ett myggnät är ett myggnät, och det finns inte särskilt mycket annat som det bör vara för att fungera bra. Det som kan vara intressant att kika närmre på är priset, samt om myggnätet ger effektivt skydd mot solen i samma veva. Vi har tagit fram tre alternativ i olika prisklasser som vi tycker lite extra mycket om!

  • Beemo Myggnät

Om du bara är på jakt efter ett klassiskt myggnät till barnvagn kan det här myggnätet från Beemo vara ett bra val. Det är budgetvänligt, och passar för alla barnvagnar oavsett storlek. Det finns i svart och vitt, och det gör jobbet som det är designat för att göra. Det är tunt och svalt, och skyddat mot insekter bra. Huruvida det skyddar så pass bra mot solen är svårt att säga, men det ger i alla fall gott om luft för barnet under promenaderna. Myggnät för barnvagn från Beemo finns att beställa från Jollyroom för endast 129 kr!

 
  • Twistshake Tour Myggnät

Twistshake erbjuder ett myggnät till barnvagn som framförallt är lite mer estetiskt tilltalande än andra modeller. Här får du ett snyggt, vitt myggnät som sträcker sig över hela barnvagnen. Det förhindrar bett från insekter, och ska dessutom vara bra för att skydda barnet mot solen. Det är enkelt att fästa det och det ska passa till alla barnvagnar. Det här myggnätet är lite dyrare än den första modellen, och går loss på 299 kr hos Jollyroom.

 
  • Britax Römer Myggnät

Sist men inte minst har vi ett myggnät till barnvagn från Britax Römer, som ju trots allt är ett av de främsta varumärkena inom just barnvagnar i Sverige. Det här myggnätet skyddar både mot insekter och solen, då det reflekterar i silver. Det är dessutom bra för dig som vill ge ditt barn lite mer avskildhet, då det är svårare att se genom det. Trots detta andas det bra och gör jobbet galant. Myggnätet kan bara användas till Britax Römers barnvagnar Smile 3, coh Smile 3 liggdel. Det är alltså inte anpassat för alla barnvagnar, vilket kan vara en nackdel för dig som inte har rätt modell. Den här produkten är dessutom på den dyrare sidan, och finns hos Jollyroom för hela 549 kr.

 

Vår rekommendation – myggnät för barnvagn från Twistshake

Om vi skulle få välja en av dessa produkter skulle vi köpa hem myggnätet från Twistshake. Det beror på att det gör jobbet bra, ser bra ut, går att använda på alla barnvagnar och är enkelt att fästa och ta loss. Det är ett perfekt myggnät till barnvagn som både skyddar mot sol och insekter, och gör sommarens långa promenader lättare att utstå för barnen.

Kom ihåg att ladda ned vår browser extension samt prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill hålla dig uppdaterad kring de senaste rabattkoderna från Jollyroom, samt mängder av andra onlinebutiker. Vill du läsa mer om så kan vi tipsa om vår blogg Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar