Ont i ryggen av Emma Madrass? eller annan madrass? Här är 3 tips att tänka på

Ont i ryggen av Emma Madrass? Här är 3 tips att tänka på!

Ett av det vanligaste problemen som vi människor kan lida av är ryggont. Det kan bero på många saker, såsom diskbråck, träningsskador eller det vanligaste – ryggont till följd av en dålig madrass. Om du någon gång vaknat upp efter en lång natts sömn med ryggont beror det med största sannolikhet på att du har fel madrass för din kropp. Det är lätt att tro att det är själva sängen som orsakar smärtan, men i själva verket är det ofta madrassen som spökar. Så vad ska du göra om du får ont i ryggen av din madrass? Vi har tre goda råd att dela med oss av!

1. Identifiera problemet

Om du lider av ryggont skapat av din madrass är det första du bör göra att identifiera var problemet kommer från. Vanligtvis brukar man kunna få ont i ryggen av sin madrass om den är för hård eller för mjuk. En hård madrass kan orsaka ledsmärtor och stelhet, medan en mjuk madrass inte ger tillräckligt med stöd för kroppen och kan därmed orsaka smärta. Känn efter hur din madrass känns. Är den för hård, eller för mjuk? Om du har svårt att avgöra kan du alltid försöka jämföra med en annan madrass, kanske hos en kompis eller genom att besöka ett varuhus och provligga en säng med en viss madrass.

2. Prata med en expert

Det absolut bästa du kan göra för att få tips och råd kring madrasser är såklart att tala med någon som är expert. Våra vänner på Emma är proffs på allt som rör madrasser, och de har en kundtjänst dit du kan vända dig om du vill ha råd, samt en sektion med vanliga frågor på deras hemsida där de besvarar frågor som många kunder ställer. Genom att tala med experter kan du få en bättre insikt i vad du ska leta efter i din nya madrass, samt få tips på produkter som kanske kan passa dig.

Besök Emmas hemsida och hitta all information du behöver kring madrasser och svar på vanliga frågor!

3. Förstå dina behov och byt madrass

Om du har följt våra två första råd har du förmodligen identifierat dina behov vid det här laget. Du kanske till och med har pratat med en expert från Emma och fått tips om en ny madrass? Då är det faktiskt bara att byta! Att kunna sova gott är väsentligt för oss människor och om man inte kan sova bra, blir arbets- och privatlivet lätt lidande. En skön säng och en bra madrass är investeringar som vi gör i vår egen hälsa – och vår hälsa är viktigare än något annat.

Tips på madrass från Emma för ryggont

Hos Emma kan du köpa både sängar, madrasser och bäddmadrasser. Deras madrasser har vunnit bäst i test, och de är framtagna för att skapa den optimala sovupplevelsen. Det bästa med Emma är dessutom att du får 100 dagars öppet köp, eller 100 nätters provsömn som de själva säger. Det innebär att du kan köpa hem en madrass och prova den i 100 nätter, innan du bestämmer dig för om du vill ha kvar den eller inte. Det ger dig gott om tid att verkligen känna in din nya madrass och se till så att den passar din kropp, och att du kan sova utan smärta. Emma erbjuder i dagsläget två olika madrasser, och här nedan kan du läsa lite mer om dem.

  • Emma Original Madrass

Emma Original är en madrass med unik teknologi som gör att den fungerar för alla kroppstyper. Den anpassar sig efter trycket som din kropp skapar och stödjer kroppen hela natten. Den är ergonomisk, tryckavlastande och andas bra tack vara temperaturreglaget. Det här är en madrass som vunnit bäst i test och som har gott omdöme, och ett måste att testa om du behöver byta madrass.

Låter Emma Original som den perfekta madrassen för dig? 

  • Emma Diamond Resårmadrass – Bäst i Test

Emma Diamond är en madrass som är optimal för dig med ryggont. Den är medelhård, har temperaturreglage och ett HRX-material som gör att din ryggrad kan bibehålla sin naturliga position hela natten. Om du lider av ryggont till följd av en dålig madrass ska du garanterat spana in den här madrassen från Emma, då den följer alla rekommendationer som en madrass bör göra. Den har rätt hårdhet, rätt material och den andas bra – precis vad man vill ha från en madrass.

Har du ont i ryggen till följd av din madrass? 


Ont i ryggen av Emma madrass?

Nu kanske ni undrar – vad händer om jag beställer hem någon av dessa produkter och upptäcker att jag få ont i ryggen av Emma madrass? Som vi nämnde tidigare behöver du inte oroa dig. Du får 100 dagars provsömn och kan känna efter i lugn och ro hur madrassen känns för just dig. Om du upplever att du får ont i ryggen av Emma madrass (vilket vi skulle tro att du inte får) är det bara att lämna tillbaka den och prova någon annan.

Få 5% EXTRA rabatt på hela din order hos Emma Madrass med våra exklusiva rabattkod!Till erbjudandet →

Så där har ni det, kära läsare! Våra tre bästa tips för vad du bör göra om du får ont i ryggen av din madrass. Kom ihåg att spana in Emma Madrass och deras utbud av sängar, madrasser och bäddmadrasser om du är sugen på att investera i en ny madrass eller liknande. Vi garanterar att du, precis som mängder av deras andra kunder, kommer slippa ryggont med hjälp av deras produkter. Och vi du läsa mer så kan vi tipsa om vår blogg Bäddmadrass 160×200 – tips på bäddmadrasser från Emma Madrass och Vilken sovkudde är bäst? – Läs om våra 3 tips här.

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar