Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna

Organizer barnvagn - Årets toppval enligt oss

Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna

Organizer barnvagn - Årets toppval enligt oss

Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna

Organizer barnvagn - Årets toppval enligt oss

Ett av de bästa sätten för föräldrar att lugna sina barn är att ta med dem på en promenad i barnvagnen. Det har ofta en positiv effekt på barnet, samtidigt som du som förälder får en mysig promenad och lite tid i solen. Det är helt enkelt en win win för både barn och förälder! När man är ute på promenad med ett barn behöver man dock vara förberedd. Man ska ha med sig allt det väsentliga – blöjor, nappflaska, våtservetter. Det kan även vara bra att ha med sig mat och dryck till sig själv om man blir hungrig under turen. Mobiltelefon, nycklar och eventuell medicin eller dylikt ska såklart också med. Många barnvagnar har bra förvaring i form av korgar som man fäster på “golvet”, men det kan vara krångligt att behöva stanna varje gång man vill komma åt något. En handväska eller ryggsäck fungerar såklart också, men samma sak gäller där. Så vad kan man använda för att komma åt sina och sitt barns saker bättre? En organizer till barnvagn såklart!

Vad bör man leta efter när man ska köpa en organizer barnvagn?

En organizer är en liten väska som man fäster på barnvagnen där man kan förvara saker. Många gånger har de olika fack för olika saker, och är enkel att komma åt under tiden man promenerar. De flesta går att fästa på handtaget till barnvagnen och är därför väldigt enkla att leta i, till och med när man går. 

En bra organizer bör i regel vara rymlig och innehålla olika fack för olika saker. Den kan dessutom vara vattentät, ha mugghållare eller andra funktioner som är bra när man är ute och går i olika väder. Vi har letat runt och hittat tre modeller av organizer till barnvagn som vi älskar, i tre olika prisklasser!

Olika organizer barnvagn

Här nedan kan du läsa mer om våra tre favoriter när det kommer till organizer för barnvagn. Vi har valt ut tre produkter i olika prisklasser, med olika funktioner. Vi ger dessutom vår rekommendation på den produkt som vi anser vara bäst.

 • Beemoo Organizer: Beemoo är ett välkänt märke bland många föräldrar och de erbjuder mängder av praktiska produkter för bebisar och barn. Den här organizern från Beemoo är ett perfekt val för dig som vill kunna organisera dina saker bättre på promenaderna. Den är rymlig, enkel att fästa och perfekt för att förvara småsaker! Finns att köpa hos Jollyroom för 199 kr!
  • Funktioner:
   • Stort huvudfack
   • Blixtlåsstängning
   • Lätt att fästa i handtaget
 • Tinkafu Tinkabag Organizer: Det här är en praktisk organizer från Tinkafu, ännu ett välkänt märke, i snygg skinnimitation. Den här ett modernt utseende och mängder av fördelar! Organizern har bland annat ett stort huvudfack med dragkedja, mugghållare och mindre fack – perfekt för mobil eller plånbok. Finns att köpa hos Jollyroom för 499 kr!
  • Funktioner:
   • Stort huvudfack
   • Mindre ytterfack
   • Kan hålla muggar
   • Snygg design
   • Enkel att fästa med krokar
 • Leclerc Baby Easy Organizer: Om du vill kunna välja färg på din organizer är den här modellen från Leclerc ett riktigt bra val! Den finns i 8 olika färger, bland annat svart, grönt och rosa, och den har en väldigt fin design. Den har ett stort huvudfack, samt en liten innerficka  för småsaker. Den har dessutom en tillhörande miniväska som du kan förvara i organizern, eller i fickan, där mindre saker för plats. Finns att köpa hos Jollyroom för 609 kr!
  • Funktioner:
   • Flera olika färger
   • Stort huvudfack
   • Mindre innerfack
   • Tillhörande miniväska
   • Enkel att fästa

Vår rekommendation – Tinkafu Tinkabag

Det finns verkligen hur många organizers som helst på marknaden! De kommer i olika färger, designer och prisklasser. Vissa har mugghållare, andra är bara enkla små väskor. Den produkt som du ska välja är därmed den som passar dig bäst. Om du vet med dig att du har ett större behov för förvaring, att du vill ha en speciell färg eller andra funktioner, ska du såklart välja den produkt som har just dessa. Men om vi fick välja, skulle vi nog ändå satsa på Tinkafu Tinkabag Organizer. Den har allt du behöver, den kostar inte skjortan och den har dessutom en fin design. 

Vi hoppas att ni fått lite ny inspiration från den här artikeln, och att ni spanar in våra rekommendationer från Jollyroom! Som alltid vill vi påminna er om att ladda ned vår browser extension och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en rabattkod eller ett erbjudande hos dina favoritbutiker online.

Vill du istället läsa mer om vilka fler tillbehör vi rekommenderar till din barnvagn så kan vi tipsa om vår blogg Mugghållare barnvagn – Barnvagnstillbehöret du inte visste att du behövde samt Myggnät barnvagn: Årets 3 toppval enligt experterna.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll