Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna

Organizer barnvagn: Årets toppval enligt experterna

Ett av de bästa sätten för föräldrar att lugna sina barn är att ta med dem på en promenad i barnvagnen. Det har ofta en positiv effekt på barnet, samtidigt som du som förälder får en mysig promenad och lite tid i solen. Det är helt enkelt en win win för både barn och förälder! När man är ute på promenad med ett barn behöver man dock vara förberedd. Man ska ha med sig allt det väsentliga – blöjor, nappflaska, våtservetter. Det kan även vara bra att ha med sig mat och dryck till sig själv om man blir hungrig under turen. Mobiltelefon, nycklar och eventuell medicin eller dylikt ska såklart också med. Många barnvagnar har bra förvaring i form av korgar som man fäster på “golvet”, men det kan vara krångligt att behöva stanna varje gång man vill komma åt något. En handväska eller ryggsäck fungerar såklart också, men samma sak gäller där. Så vad kan man använda för att komma åt sina och sitt barns saker bättre? En organizer till barnvagn såklart!

Vad bör man leta efter när man ska köpa en organizer barnvagn?

En organizer är en liten väska som man fäster på barnvagnen där man kan förvara saker. Många gånger har de olika fack för olika saker, och är enkel att komma åt under tiden man promenerar. De flesta går att fästa på handtaget till barnvagnen och är därför väldigt enkla att leta i, till och med när man går. 

En bra organizer bör i regel vara rymlig och innehålla olika fack för olika saker. Den kan dessutom vara vattentät, ha mugghållare eller andra funktioner som är bra när man är ute och går i olika väder. Vi har letat runt och hittat tre modeller av organizer till barnvagn som vi älskar, i tre olika prisklasser!

Olika organizer barnvagn

Här nedan kan du läsa mer om våra tre favoriter när det kommer till organizer för barnvagn. Vi har valt ut tre produkter i olika prisklasser, med olika funktioner. Vi ger dessutom vår rekommendation på den produkt som vi anser vara bäst.

 • Beemoo Organizer

Beemoo är ett välkänt märke bland många föräldrar och de erbjuder mängder av praktiska produkter för bebisar och barn. Den här organizern från Beemoo är ett perfekt val för dig som vill kunna organisera dina saker bättre på promenaderna. Den är rymlig, enkel att fästa och perfekt för att förvara småsaker! Finns att köpa hos Jollyroom för 199 kr!

Funktioner:

  • Stort huvudfack
  • Blixtlåsstängning
  • Lätt att fästa i handtaget
 
 • Tinkafu Tinkabag Organizer

Det här är en praktisk organizer från Tinkafu, ännu ett välkänt märke, i snygg skinnimitation. Den här ett modernt utseende och mängder av fördelar! Organizern har bland annat ett stort huvudfack med dragkedja, mugghållare och mindre fack – perfekt för mobil eller plånbok. Finns att köpa hos Jollyroom för 499 kr!

Funktioner:

  • Stort huvudfack
  • Mindre ytterfack
  • Kan hålla muggar
  • Snygg design
  • Enkel att fästa med krokar
 
 • Leclerc Baby Easy Organizer

Om du vill kunna välja färg på din organizer är den här modellen från Leclerc ett riktigt bra val! Den finns i 8 olika färger, bland annat svart, grönt och rosa, och den har en väldigt fin design. Den har ett stort huvudfack, samt en liten innerficka  för småsaker. Den har dessutom en tillhörande miniväska som du kan förvara i organizern, eller i fickan, där mindre saker för plats. Finns att köpa hos Jollyroom för 609 kr!

Funktioner:

  • Flera olika färger
  • Stort huvudfack
  • Mindre innerfack
  • Tillhörande miniväska
  • Enkel att fästa
 

Vår rekommendation – Tinkafu Tinkabag

Det finns verkligen hur många organizers som helst på marknaden! De kommer i olika färger, designer och prisklasser. Vissa har mugghållare, andra är bara enkla små väskor. Den produkt som du ska välja är därmed den som passar dig bäst. Om du vet med dig att du har ett större behov för förvaring, att du vill ha en speciell färg eller andra funktioner, ska du såklart välja den produkt som har just dessa. Men om vi fick välja, skulle vi nog ändå satsa på Tinkafu Tinkabag Organizer. Den har allt du behöver, den kostar inte skjortan och den har dessutom en fin design. 

Vi hoppas att ni fått lite ny inspiration från den här artikeln, och att ni spanar in våra rekommendationer från Jollyroom! Som alltid vill vi påminna er om att ladda ned vår browser extension och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en rabattkod eller ett erbjudande hos dina favoritbutiker online.

Vill du istället läsa mer om vilka fler tillbehör vi rekommenderar till din barnvagn så kan vi tipsa om vår blogg Mugghållare barnvagn – Barnvagnstillbehöret du inte visste att du behövde samt Myggnät barnvagn: Årets 3 toppval enligt experterna.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar