Praktiska barnvagnstillbehör – sommar edition

Barnvagnstillbehör för sommaren - 4 tillbehör som bara är ett måste – KöpKompassen

Praktiska barnvagnstillbehör – sommar edition

Barnvagnstillbehör för sommaren - 4 tillbehör som bara är ett måste – KöpKompassen

Praktiska barnvagnstillbehör – sommar edition

Barnvagnstillbehör för sommaren - 4 tillbehör som bara är ett måste – KöpKompassen

Minns ni att vi skrev ett inlägg om praktiska tillbehör att ha på barnvagnen under vintern? Vi tyckte själva att tipsen var väldigt bra, men vi insåg ganska snabbt att vi såklart behöver kontra med ett inlägg om tillbehör till barnvagn att ha under sommaren – så här kommer det inlägget!

Under sommaren finns det faktiskt en hel del olika saker som kan vara bra att ha till barnvagnen. Målet är såklart att ge ditt barn en bekväm omgivning att vistas i, men det finns såklart också tillbehör som underlättar för dig som förälder. Idag ska vi tipsa er om ett antal tillbehör till barnvagn som är perfekta att införskaffa till sommaren!

Vilka barnvagnstillbehör behöver man till en barnvagn?

En barnvagn ska vara en säker plats för barnet att vistas i, och den får gärna vara utrustad med tillbehör baserat på säsong och behov. Det finns tillbehör som är specifikt bra för barnet, och det finns tillbehör som är praktiska för dig som förälder. Ett exempel på tillbehör som är bra för föräldrar är organizer till barnvagn, en slags väska som kan fästas på barnvagnen som rymmer blöjor, nappflaska, nycklar och mobiltelefon till exempel. En organizer gör det lättare för dig att hålla koll på alla dina och ditt barns saker, och du slipper bära med dig en egen väska på promenaden!

Men om vi ska prata lite mer om säsongsbaserade tillbehör – hur ska man då tänka under sommaren? Vi har tagit fram några exempel på tillbehör till barnvagnar som är perfekta under sommaren varma dagar.

4 praktiska barnvagnstillbehör för sommarens alla dagar

Vad är typiskt för sommaren? Jo, värme såklart! Precis som att vi gärna inte svettas i tjocka kläder utan fläkt gör inte våra barn det heller. Under sommaren är det därför bra att utrusta barnvagnen med tillbehör som svalkar barnet och skyddar det mot solens varma strålar. Det finns mängder av praktiska saker som du kan använda, men vi har såklart samlat våra bästa tips.

  • Myggnät barnvagn

Sommaren bjuder inte bara på härligt väder och lediga dagar. Det är också den årstid där flest mygg och insekter befinner sig bland oss. Ett barn som är fullt av myggbett, eller som råkat bli stucken av en geting, kommer garanterat inte att hålla sig lugnt. Ett myggnät, eller ett kombinerat regnskydd och myggnät, är perfekt under sommaren då det skyddar mot dessa sluga insekter!

Skydda ditt barn från insekter och mygg under sommaren och hösten med detta universella myggnät från Babyshop.se!

  • Parasoll barnvagn

Solens strålar kan vara otroligt påfrestande för barn. Barn har trots allt känsligare hud än oss vuxna, och de behöver allt skydd de kan få så att de inte bränner sig. Ett parasoll som du fäster på barnvagnen är perfekt för att skydda mot solen. Det är dessutom väldigt gulligt, eller hur?

Sugen på att prova på ett parasoll till barnvagnen i sommar? Spana i praktiska parasoll från Babyshop.se!

  • Fläkt till barnvagn

Visste du att det finns små, portabla fläktar som du kan fästa på barnvagnen för att fläkta dig själv eller ditt barn? Det är otroligt smart om du vet att det är vindstilla ute och att ditt bar kanske behöver lite svalka. Och det är dessutom skönt att kunna svalka av dig själv lite också om solen ligger på…

Känner du behovet av lite extra luft under promenaderna? Klicka hem den här lilla fläkten och svalka dig och ditt barn! 

  • Mugghållare barnvagn

Vi har ett sista tips på tillbehör till barnvagn och det är en mugghållare! Den kan hålla i en nappflaska, eller varför inte en iskall läsk till dig som trots allt går runt och sliter i värmen med vagnen? Unna dig själv och ditt barn en praktisk apparat som förgyller era promenader – det är det värt.

Vill du kunna bära med dig din kylda dryck utan krångel? Spana in praktiska mugghållare från Babyshop.se!


Shoppa barnvagnstillbehör till bra priser med rabattkod och erbjudanden

Så där har ni den! Del 2 av våra bästa tips om tillbehör till barnvagn – sommar edition. Om du vill läsa vårt inlägg kring tillbehör för barnvagn på vintern, kan du göra det här. Annars kan du också läsa vår lite mer generella guide här.

Vi hoppas att ni hittat några nya favoriter från våra tips, och att ni fick lite inspiration från det här inlägget.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll