Recension av Beconfident – Sonic Whitening Eltandborste

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på oberoende expertråd och produktrekommendationer från KöpKompassen. Vi har fått produkter skickade till vår konsumentpanel som sedan har testat, utvärderat och betygsatt dem. Detta för att ge dig en såpass objektivt bedömning av produkterna och varumärket.

Recension av Beconfident Sonic Whitening Eltandborste

Ett strålande leende är något som både kan ge dig ett ökat självförtroende och positiv självbild. Men om man inte är född med naturligt vita tänder, eller om man kanske varit lite dålig på att ta hand om sina tänder under åren, kan det vita leendet kännas långt borta. Det finns dock gott om hjälp att få! Idag ser vi allt fler alternativ för att uppnå vitare tänder och bättre munvård, dels med hjälp av hemmaprodukter, dels med toppmodern tandvård. Många av oss är dock inte redo att investera i dyra tandläkarbesök för att få det resultat vi önskar. På grund av detta finns det gott om företag som idag erbjuder samma resultat – fast genom billigare produkter som du använder hemma själv! Det ger alla möjlighet att få vitare, finare tänder, utan att behöva betala enorma summor för besväret. Som ni kanske förstår är det här som företag, såsom Beconfident, kommer in i bilden med sina innovativa tandblekningsprodukter som är enkla att använda hemma.

Beconfident är ett företag som har gjort det till sitt uppdrag att erbjuda effektiva tandblekningslösningar som också främjar en god munhälsa. Vi har testat deras toppmoderna tandborste Beconfident Sonic Whitening, och här nedan kan du läsa mer om den och vår recension om den! Vi har dessutom samlat lite information om Beconfident Sonic Silver Tandborste, samt Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm, för att ge dig lite mer information om Beconfidents produkter. Låt oss dyka djupare in i recensionen för att ta reda på hur de kan förbättra din munvård och ge dig vitare tänder.

Tandblekning från Beconfident

Att uppnå ett strålande leende och vitare tänder har aldrig varit enklare, det är i alla fall vad grundarna till Beconfidents produkter anser! De använder sig av den senaste teknologin inom tandvård, och har under den senaste tiden lanserat tre imponerande produkter för att hjälpa dig uppnå ditt drömleende. Men hur väl fungerar produkterna egentligen? I dagens inlägg kommer vi att utforska och recensera Sonic Whitening eltandborste – en innovativ produkt från Beconfident! Vi kommer dessutom att berätta lite mer om två andra produkter från Beconfident, nämligen deras Sonic Silver Tandborste och Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm, för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din munvård.

Beconfident Sonic Whitening tandborste

En bra tandborste är viktigt, och det säger vi inte bara, det är faktiskt kliniskt bevisat! För att dina tänder ska må så bra som möjligt och hålla resten av livet är det väsentligt att du investerar i en bra tandborste. Just eltandborstar, och specifikt soniska, rekommenderas av tandläkare på grund av dess förmåga att djuprengöra tänderna bättre än vanliga tandborstar.

Beconfident Sonic Whitening tandborste är mer än bara en eltandborste. Den är utrustad med avancerad sonisk teknik som vibrerar med imponerande 38 000 svängningar per minut. Denna eltandborste har visat sig ta bort plack 62% effektivare än manuell tandborstning. Dess soniska vibrationer skapar också en sekundär rengöringseffekt, vilket hjälper till att ta bort plack även på svårtillgängliga ställen där en vanlig tandborste inte når.

Förpackningen innehåller 2 olika borsthuvuden, ett Regular och ett Whitening, som du kan variera mellan beroende på vad du behöver för dagen. Det vanliga borsthuvudet har större fokus på rengöring, medan whitening uppenbarligen är effektivare vid blekning av tänderna. Det överlägsna Whitening-borsthuvudet är något vi verkligen gillar, då vi kunde se en synlig förbättring av tändernas färg och hur munnen känns efter bara några användningar av tandborsten. Beconfident Sonic Whitening tandborste är definitivt ett starkt verktyg för att uppnå vita tänder och en sund munhälsa. Den ger faktiskt vitare tänder efter några veckors användning än vad andra tandblekningar gör, något som säger en hel del!

Fler produkter från Beconfident

Beconfident erbjuder faktiskt fler produkter, och vi tänkte slå ett slag för dessa här under! Så läs vidare om du vill ta del av två mini-recensioner av deras Sonic Silver tandborste, samt deras Multifunctional Whitening tandkräm.

Beconfident Sonic Silver Tandborste

Beconfident Sonic Silver Tandborste är en toppmodern eltandborste som använder sig av sonisk teknik för att leverera imponerande resultat. Med 38 000 oscillationer per minut har denna tandborste kliniskt bevisats ta bort plack 62% effektivare än en manuell tandborste. Dess soniska vibrationer, tillsammans med tandkräm och saliv, skapar en sekundär rengöringseffekt som är särskilt bra på att ta bort plack.

Värt att veta om är att Sonic Silver är att den erbjuder i princip samma funktioner som Sonic Whitening! Du kan läsa mer om dem längre upp i artikeln, där vi listar lite fler funktioner som är likadan mellan de två produkterna. Sonic Silver är dock ett budgetvänligare alternativ. Produkten fungerar minst lika bra som dess dyrare föregångare, och vi kan rekommendera dig som vill spara in på pengarna lite, att testa den här modellen först!

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm

Beconfident har inte bara tandborstar i sin arsenal, utan även tandkräm! Deras Multifunctional Whitening Tandkräm är det perfekta komplementet till din munvårdsrutin. Denna tandkräm har utvecklats i samarbete med tandläkare för att vara den mest omfattande tandbleknings- och tandvårdsprodukten på marknaden. Den har en unik formulering med fluor, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, vitt kol och kalciumperoxid, som gör att du kan njuta av vitare tänder samtidigt som du skyddar dina tänder mot karies och plack. Något som vi fullkomligt älskar är att den kommer i olika smaker att välja mellan (bland annat Acai/Mint, Kokos/Mint, Jordgubb/Mint, Extra Mint och Sensitive Mint)! Det finns verkligen något för alla.

Vi har noggrant valt ut en lista av produkter med något för alla, oavsett individuella behov, smaker eller preferenser.

Saker som vi gillar

 • Prisvänlig – produkten har ett synnerligen bra pris trots sina många funktioner, något som gör den till en tillgänglig eltandborste för många.
 • Olika borstlägen – låter dig välja mellan vad du vill ha för dagen, något som är ypperligt för dig som lider av känsliga tänder, till exempel.
 • Lång batteritid – batteriet räcker upp till 90 dagar!
 • Renare tänder – huruvida tänderna blir vitare direkt eller inte är svårt att avgöra men tänder blev verkligen rena, som om du precis varit hos tandläkaren.

Saker som kunnat varit bättre

 • Den kittlande känslan i munnen var lite ovanlig till en början, men den gav god effekt!
 • Saknaden av en inbyggd tryckindikator hade verkligen kunnat höja användarupplevelsen, särskilt med tanke på de övriga imponerande funktionerna. Det hade varit som pricken över i:et.
 • Borsthastighet: 38,000 borströrelser per minut
 • Borstningslägen (5 st): Clean, Sensitive, Gum care, White och Polish
 • Inbyggd timer: Ja, var 30:e sekund
 • App-stöd: Nej
 • Trycksensor: Nej
 • Batteritid: 90 dagar (2 minuter, 2 gånger per dag)

Vårt omdöme – Beconfident Sonic Whitening eltandborste

Efter att ha testat Sonic Whitening eltandborsten från Beconfident blev vi imponerade av dess förmåga att djuprengöra tänderna. Det var tämligen ovant att använda tandborsten i början, då de första användningarna gav en väldigt ovan, kittlande känsla i munnen. Det kändes ungefär som att komma ut från ett tandläkarbesök. Ni vet, när tänderna känns lite läskigt rena och man knappt törs äta eller dricka? Så här i efterhand förstår vi dock att det var en positiv sak – då det bara var en effekt av att ha fått riktigt rena tänder (något vi kanske borde lagt lite mer tid på tidigare…).

Något vi verkligen gillar med eltandborsten är den långa batteritiden, upp till 90 dagar vid normal användning, som gör den till en praktisk följeslagare för vår dagliga munvårdsrutin. Dess olika borstlägen (Clean, Sensitive, Gum Care, White och Polish) ger dig möjlighet att anpassa din tandborstning efter dina behov och dina tänders dagsform. Det ger dig möjligheten att välja mellan olika lägen beroende på hur du känner för dagen, något som kan vara bra att veta om du till exempel har känsliga tänder och behöver lite mindre tryck en dag.

Vi har testat och utvärderat Beconfident Sonic Whitening eltandborste och vi måste medge att vi älskar den! Det kommer garanterat att bli en produktrekommendation på kontoret, och kanske till och med en gåva till familj och vänner framöver. Tummen upp!

Recension av Beconfident Sonic Whitening Eltandborste Produktbetyg

Prisvärdhet

10/10

Kvalitet

8/10

Design

9/10

Användarvänlighet

9/10

Funktioner

8/10

Erbjudande: Fri frakt + Testa produkten fritt i 30 dagar

Unboxing av Beconfident tandvårdsprodukter

Hur gick testet till?

 1. Ett urval av produkter från Beconfident har valts ut och skickats till KöpKompassens testare.
 2. Under en period utvärderade testaren vad denne tyckte om produkten. Allt från prisvärdhet till användarvänlighet och kvalitet utvärderades.
 3. När testperioden är över skickas en recension med omdöme och betyg in till redaktionen som sedan publicerar denna på KöpKompassen.se.

Vanliga frågor om Beconfident


Hur fungerar sonisk tandborstning jämfört med manuell tandborstning?

Sonisk tandborstning, som används i Beconfident Sonic Whitening tandborste och Beconfident Sonic Silver Tandborste, använder höga frekvenssvängningar för att effektivt ta bort plack och smuts från tänderna och tandköttet. Detta är betydligt effektivare än manuell tandborstning, som främst innebär mekanisk skrubbning med en borste. Den soniska tekniken gör det också mycket enklare att rengöra mellan tänderna och på svårtillgängliga ställen, något som kan vara till fördel om du har tandställning eller har svårt att få rent hela munnen.


Hur lång tid tar det att se resultat med Beconfident Sonic Whitening tandborste?

Resultaten kan variera från person till person, men många upplever en märkbar förbättring av tändernas färg och en fräschare andedräkt inom de första veckorna av användningen. Som sagt – det är mer än ofta individuellt, men enligt oss, och många av recensionerna, kan man klart se en förändring efter bara några användningar!


Hur länge räcker en tub Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm?

En tub Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm innehåller 25 ml och räcker vanligtvis i flera veckor vid daglig användning. Hur länge den varar beror på hur mycket tandkräm du använder vid varje borstning, men om du använder en normal dos två gånger om dagen bör den räcka åtminstone ett par veckor.


Vad är skillnaden mellan Beconfident Sonic Whitening tandborste och Beconfident Sonic Silver Tandborste?

Den huvudsakliga skillnaden ligger i färg och design. Båda tandborstarna använder sonisk teknik och har liknande funktioner när det gäller plackborttagning och batteritid. Sonic Silver Tandborste levereras också med en Multifunctional Whitening Tandkräm, medan Sonic Whitening levereras med två olika borsthuvuden.


Kan jag använda Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm med en vanlig tandborste?

Ja, du kan använda Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm med både elektriska och manuella tandborstar. Den ger fortfarande fördelarna med vitare tänder oavsett vilken typ av tandborste du använder. Beconfident själva rekommenderar dock att kombinera deras tandborstar med deras tandkräm för optimalt resultat.


Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Liknande köpguider och recensioner