Recension av Emma Diamond – Ergonomisk kudde

Emma diamond ergonomisk kudde

Vilken typ av kudde föredrar du? Man kan lära sig mycket om en person baserat på vilken kudde de väljer. Eller ja, man kan åtminstone lära sig mycket om en persons rygg och nacke. Vi väljer ofta kuddar baserat på hur vi gillar att ha huvudet när vi sover. Vissa vill ha en fast, hög kudde, medan andra föredrar en mjuk och låg kudde. De som föredrar mjuka och låga kuddar har ofta en tendens att få ont i nacken när de sover, något som lätt kan leda till en försämrad sömnkvalitet. Det finns dock kuddar som är tillverkade specifikt för dig som lätt får ont eller blir stel i nacken – närmare bestämt ergonomiska kuddar! Idag ska vi prata lite mer om just ergonomiska kuddar, och ge vår egen recension från en ergonomisk kudde från Emma.

Vad är en ergonomisk kudde?

Det finns mängder av olika kuddar, i olika fastheter och höjder. Olika kuddar kan vara olika bra för nacken, speciellt om man lider av nackont, eller stelhet i nacken. Något som många experter rekommenderar för de som lider av dess besvär är ergonomiska kuddar.

En ergonomisk kudde, eller “tempur kudde”, som många kallar dem (på grund av att Tempur länge tillverkat dem), är en kudde som är designad för att ge ett ergonomiskt stöd till nacken. De är designade för att hålla sin form under hela natten, samtidigt som de anpassar sig till viss del efter just ditt huvud. En vanlig kudde ändrar form under nattens gång, vilket en ergonomisk kudde inte gör. På så vis kan de ge dig rätt stöd för din nacke, oavsett vilken position du sover i.

Ergonomiska kudden Emma Diamond

Emma är ett företag som erbjuder sängar, madrasser, kuddar och andra tillbehör för din sömn. De har tagit fram en ergonomisk kudde som både är temperaturreglerande och justerbar, som vi kommer att prata lite mer om i det här inlägget.

Emma Diamond är en anpassningsbar, ergonomisk kudde som är perfekt för dig som lider av stelhet i nacken eller nackont. Den är tillverkad av 4 lager – temperaturreglerande Diamond Degree-skum, mjukt och andningsbart Airgocell-skum, ett tryckavlastande lager, samt ett yttre överdrag som är allergivänligt och transporterar bort fukt. Kudden går att vända på för olika fasthet, och det temperaturreglerande lagret agerar kan både svalka under sommaren, och agera värmande lager på vintern. 

Ergonomiska kudden Emma Diamond säljs till ett bra pris, och har många goda omdömen från bekräftade kunder på Emmas webbplats. Det är en kudde som dels tar bort smärta och stelhet i nacken, dels reglerar din temperatur under årets alla säsonger.

Vår recension av Emma Diamond kudde

Nu till den stora frågan – vad tycker vi om den ergonomiska kudden Emma Diamond? Det korta svaret är att vi älskar den! När man börjar bli lite äldre är det i princip oundvikligt att få någon form av problem med rygg eller nacke, och då är det perfekt att testa en ergonomisk kudde för att förbättra sin sömn.

Emma Diamond är en kudde som hjälper till att stötta upp nacken, samtidigt som den anpassar sig efter ditt huvud. Något vi uppskattar med den är att den erbjuder en enorm komfort, och att den går att använda oavsett vilken sovställning man föredrar. Den har visat sig fungera minst lika bra för de av oss som sover på rygg, som de av oss som sover på sidan. En annan sak som varit uppskattad är att det är en väldigt sval kudde – något som många av oss saknat under varma sommarnätter. 

I och med att man kan vända kudden för att få olika fastheter på den fungerar den lika bra för dig som gillar en mjuk kudde, som för dig som vill ha en fastare kudde. Den är dessutom lagom stor, och passar verkligen perfekt som sovkudde! Vi älskar den ergonomiska kudden från Emma, och kan varmt rekommendera den till dig som är på jakt efter ett bättre stöd för din nacke.

Testa ergonomisk kudde från Emma

Om du är intresserad av att testa den ergonomiska kudden från Emma kan vi varmt rekommendera att lägga en beställning! Emma erbjuder dessutom 100 dagars provsömn på alla sina produkter, vilket innebär att du kan testa din nya kudde i lugn och ro, och bestämma dig för huruvida du gillar den eller inte efter 100 dagar.

Förutom ergonomiska kuddar erbjuder Emma dessutom andra produkter. De har bland annat vanliga sovkuddar, sängar, madrasser och bäddmadrasser. På deras webbplats hittar du allt du behöver för en god natts sömn – så passa på att spana in deras utbud redan idag och gör din första beställning! Och du – kom ihåg att använda vår browser extension för att aldrig missa en aktuell rabattkod från Emma Madrass, eller någon annan av dina favoriter online.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar