Recension av koffein brustabletter från Mandy Energy

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på oberoende expertråd och produktrekommendationer från KöpKompassen. Vi har fått produkter skickade till vår konsumentpanel som sedan har testat, utvärderat och betygsatt dem. Detta för att ge dig en såpass objektivt bedömning av produkterna och varumärket.

Recension av Mandy Energy – Energidryck fast som brustabletter

Vi har alla känt den där tröttheten mitt på dagen när energinivåerna sjunker och fokus sviktar. För mig är det en vanlig del av vardagen. För att hålla mig pigg och fokuserad har jag testat allt från energidrycker till chokladbarer med högt sockerinnehåll, men ännu inte hittat den perfekta lösningen. Det var då jag fick höra talas om Mandy Energy. Nu undrar jag om detta tillskott kan ge mig den extra energin jag behöver för att klara av min dag. Låt oss utforska om Mandy Energy verkligen kan ge mig den boosten jag behöver i den här recensionen!

Vilka är Mandy Energy

Mandy Energy är ett företag som erbjuder energidryck i form av brustabletter - möjligen den första produkten av sitt slag i världen. Deras energi brustabletter innehåller 200 mg koffein och 6 vitaminer, är sockerfria och veganska. Till priset av endast 4,95 kronor per dryck och med enkel användning är de ett mer lockande alternativ till vanliga energidrycker. En rolig grej är att Mandy Energy har deltagit i "Draknästet", vilket visar deras framgångsrika entreprenörskap och innovativa anda.

Mandy Energys vision är att erbjuda ett prisvärt, hållbart och innovativt alternativ genom sina brustabletter. Genom att erbjuda en god smakupplevelse och enkel användning strävar de efter att förändra energidryck brustablett marknaden

Vad vi tyckte om Mandy Energy

När jag först testade Mandy Energy blev jag positivt överraskad. Utan några förväntningar från början lyckades den verkligen imponera på mig, och jag kan säkert säga att den höjer ribban för energidrycker.

Det första som verkligen imponerade mig var smakerna. Kombinationen av frisk citron, mild fläder och söt ananas erbjöd en härlig smakupplevelse. Upplevelsen av smakerna är starkt kopplad till ens egna personliga preferenser. Som någon som föredrar mildare smaker, väljer jag att fylla hela flaskan med vatten för att få en mer avvägd smak. Eftersom jag är en aktiv person som ofta är ute och rör på mig, uppskattar jag verkligen den enkla användningen som brustabletterna erbjuder. Det gör dem perfekta att ta med sig på språng, vilket passar min livsstil perfekt.

Prismässigt ansåg jag att Mandy Energy var värd sitt pris. Förpackningen med 20 brustabletter erbjuder mycket för pengarna, och jag kände verkligen att jag fick valuta för mina pengar. Att kunna få en bra energikick samtidigt som man njuter av goda smaker är verkligen en vinnande kombination.

Uppfriskande smaker av högt kvalitet

Jag uppskattade verkligen den uppfriskande och balanserade smaken av Mandy Energy. Den var inte för stark, utan mer behaglig och lättsam att dricka. Dessutom märkte jag att jag inte kände mig trött efteråt, utan bara fortsatte att känna mig pigg resten av dagen. För mig är Mandy Energy ett utmärkt sätt att få lite extra energi när jag behöver det, och jag rekommenderar den definitivt till alla som letar efter en pålitlig energikälla.

Gällande smakerna, Mandy Energy Citron & Fläder imponerade verkligen med sin uppfriskande kombination av citron och fläder. Den perfekt balanserade smaken var både syrlig och söt, och jag tror att den är perfekt för dem som letar efter något lätt med en twist av somrig fräschhet.

Medan ananas-tabletterna erbjöd också en trevlig och lätt smakupplevelse för mig som gillar ananas. Den hade lite sötma och friska smak och gav den extra energikicken jag behövde för att ta mig igenom dagen. Jag rekommenderar den speciellt till dem som gillar en touch av sötma och behöver lite extra energi.

Vi har noggrant valt ut en lista av produkter med något för alla, oavsett individuella behov, smaker eller preferenser.

Saker som vi gillar

 • Smidigt förpackade: Brustabletterna var smidigt förpackade, och vi uppskattade definitvt att slippa hålla på med pantburkar vi ville ha en energikick.
 • Prisvärd: Mandy Energy är väldigt prisvärda. De erbjuder en hög koffeinhalt och ett bra tillskott av vitaminer till ett pris som är attraktivt för många.
 • Sockerfritt: Faktumet att brustabletterna är sockerfri gillar vi verkligen, både sett till att det är ett hälsosammare alternativ men också för dem som vill minska sitt intag av tillsatt socker.
 • Innehåller vitaminer: Tillskottet av vitaminer i brustabletterna är nåogt vi gillar eftersom det kan hjälpa till att möta det dagliga behovet av näringsämnen samt stödja en hälsosam livsstil.

Saker som kan bli bättre

 • Variationen på styrka: Koffein brustabletterna har en hög koffeinhalt (200 mg st). För vissa personer kan detta vara lite för mycket. Vi anser att en variant med mindre koffein skulle vara perfekt för dem som föredrar en dryck med lägre koffeinhalt men ändå vill njuta av smaken.
 • Prisnivå: Låg
 • Utbud: Brustabletter och tillhörande flaskor
 • Koffein: 200 mg per servering
 • Innehåll: Koffein, vitaminer, niacin och sockerart

Vårt omdöme av koffein brustabletter från Mandy Energy

Jag är positivt överraskad av hur kul och spännande konceptet Mandy Energy har tagit fram är - speciellt då jag har testat olika energiprodukter för att boosta min träning och fokus. Brustabletterna kommer i plaströr och innehåller en kombination av koffein, socker och olika vitaminer och mineraler för att ge en snabb energiboost. Mandy Energy riktar sig till personer som behöver ökad energi och fokus under långa arbetsdagar, träningspass eller andra aktiviteter som kräver mentalt och fysiskt engagemang.

Lådan jag fick hem inkluderade deras startpaket med den eleganta flaskan. I paketet ingick fyra energipaket, med två ananas- och två citron & fläder smaker, vardera innehållande 20 brustabletter.

Jag uppskattade verkligen att flaskan var markerad för att visa den optimala vattenmängden för att få den bästa smakupplevelsen. Dessutom var den lätt att hålla i, både direkt och med hjälp av dess gummiband, vilket gjorde den perfekt att ha med sig på språng. Kul också med smidiga rengörings egenskaper gjorde den även enkel att diska för hand eller i diskmaskinen, det gjorde användningen ännu bekvämare.

Stunderna då jag känt mig trött och utmattad mitt på dagen, och önskat att man hade något som kunde ge dig en energiboost som inte är en energidryck är nu över. Detta tack vare ett hälsosammare, tryggare och absolut godare alternativ som passar mig ännu bättre - Mandy energidryck brustabletter.

Produktbetyg av koffein brustabletter från Mandy Energy

Kvalitet

9.0/10

Tillgänglighet

8.5/10

Prisvärdhet

9.5/10

Användarvänlighet

9.0/10

Anpassningsbarhet

8.0/10

Erbjudande: N/A

Unboxing av Mandy Energy brustabletter

Hur gick testet till?

 1. Ett paket med koffein brustabletter och flaska från Mandy Energy har valts ut och skickats till KöpKompassens testare.
 2. Under en period utvärderade testaren vad denne tyckte om dessa produkter. Allt från prisvärdhet till användarvänlighet och kvalitet utvärderades.
 3. När testperioden är över skickas en recension med omdöme och betyg in till redaktionen som sedan publicerar denna på KöpKompassen.se.

Vanliga frågor om Mandy Energy


Hur fungerar Mandy Energy?

Mandy Energy erbjuder energidrycker i form av brustablett koffein som du löser upp i vattnet för snabb energi. Tabletterna innehåller 200 mg koffein och 6 vitaminer, är sockerfria och veganska. Du blandar en tablett med 35 cl vatten i deras eleganta glasflaska som ingår i startpaketet, och njuter av energikicken när du behöver den.


Vem passar Mandy Energy till?

Mandy Energy är passande för dem som söker en snabb och enkel energiboost under dagen. Det är särskilt lämpligt för personer med en aktiv livsstil och för dem som föredrar ett bekvämt och prisvärt alternativ till traditionella energidrycker.


Till vilka passar inte Mandy Energy för?

Mandy Energy är inte rekommenderat för personer med hälsomässiga begränsningar för att konsumera energidrycker eller för dem som föredrar att undvika koffein och liknande ingredienser. Dessutom är det inte lämpligt för personer som är under den ålder där det är lagligt att konsumera energidryck brustabletter.


Vad är Mandy Energy?

Mandy Energy är ett koncept som uppstod när efterfrågan på energidrycker var stor, men konsumenterna saknade ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ. Det ledde till att brustabletterna skapades.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Liknande köpguider och recensioner