Recension av Rains Rolltop ryggsäck

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på oberoende expertråd och produktrekommendationer från KöpKompassen. Vi har fått produkter skickade till vår konsumentpanel som sedan har testat, utvärderat och betygsatt dem. Detta för att ge dig en såpass objektivt bedömning av produkterna och varumärket.

Recension av RAINS Rolltop Ryggsäck

Alla som har ett jobb, går i skolan eller deltar i någon typ av aktivitet som kräver packning vet förmodligen att det kan vara svårt att hitta en bra väska. För de flesta arbeten och utbildningar krävs dessutom större väskor. Man ska få med sig sin dator, lunch, eventuella papper eller mappar, ett ombyte och sina personliga ägodelar. Det finns visserligen ett brett utbud av handväskor, ryggsäckar eller axelväskor som möter kravet på storlek, men många ser tyvärr inte jätteroliga ut, och är sällan bekväma att bära. Vi på Köpkompassen vet precis hur det känns att behöva bära runt på saker hela dagarna, så vi blev naturligtvis glada när RAINS erbjöd att skicka hem deras “Rolltop Rucksack” till oss. I den här artikeln får ni läsa allt om RAINS Rolltop ryggsäck, hur den fungerar samt vår ärliga recension om den.

Om RAINS

RAINS är ett danskt varumärke som specialiserar sig på moderna och funktionella regnkläder och accessoarer. De grundades 2012 i Köpenhamn, och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom med sitt eleganta och minimalistiska designkoncept. Deras produkter har ofta ett tämligen skandinaviskt utseende, något som är väldigt trendigt just nu.

RAINS fokuserar på att erbjuda snygga, stilrena och vattentäta produkter som inte kompromissar med vare sig komfort eller funktionalitet. Deras sortiment inkluderar regnjackor, regnbyxor, väskor och andra tillbehör, alla tillverkade av högkvalitativa material som håller användarna torra i fuktigt väder. RAINS har under åren som gått skapat en lojal kundbas som uppskattar deras estetik och hållbara tillverkningsmetoder. Varumärket är också engagerat i att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material och hållbara produktionsprocesser – något som vi fullkomligt älskar!

RAINS Rolltop ryggsäck

“Rolltop Rucksack” är en av RAINS bästsäljande produkter och det är den ryggsäcken som vi fått äran att testa! Det här är en vattentät ryggsäck som erbjuder funktion och stil i ett och samma paket. RAINS ryggsäck finns i hela 10 olika färger, och är tillverkad av RAINS vattentäta, starka och hållbara PU-signaturtyg. Materialet har designats speciellt för att erbjuda god bärkraft, hållbarhet och en mjuk känsla.

RAINS ryggsäck “Rolltop Rucksack” erbjuder bland annat ett stort huvudfack, ett ytterfack, en laptopfack för enheter upp till 16 tum, en justerbar bröstrem, samt en vadderad mesh-panel baktill som låter tyget andas mot ryggen. Huvudfacket är stort, och här får du enkelt plats med allt från ombyte, till lunchlåda och ett par extra skor om så behövs. Ytterfacket är perfekt för plånbok, mobil eller andra mindre saker. Laptopfacket är placerat mot ryggen, och är optimalt för studenter eller dig som bär runt på en laptop då den alltid är säker och inte riskerar att bli stulen. Det är dessutom perfekt när du är på resande fot och behöver kunna packa smidigt. Ryggsäcken stängs genom att rulla ihop toppen och fästa den med en liten karbinhake. Du kan dessutom fästa den med knappar, om du har lite extra packning med dig.

Förutom att RAINS rolltop ryggsäck erbjuder goda funktioner och utrymme, ser den dessutom väldigt bra ut! Det vattentäta materialet är perfekt för alla väder, och den matta finishen erbjuder en stilren, klassisk look. Till skillnad från många andra ryggsäckar erbjuder den här modellen både stil OCH funktion – vilket de flesta förmodligen uppskattar. Vi anser att den här ryggsäcken dessutom passar bra för alla åldrar och alla stilar. Ett extra plus i kanten för RAINS är att de dessutom erbjuder resetillbehör och necessärer som är designade för att få perfekt plats i ryggsäcken. Eloge för dem som värderar smart packning! Om du beställer Rolltop Rucksack från RAINS webbplats får du 2 års garanti på den, vilket gör den till en otroligt bra investering.

Andra produkter från RAINS

Som vi nämnde tidigare erbjuder RAINS inte bara sin bästsäljande, vattentäta ryggsäck – de har även ett brett utbud av funktionella kläder, väskor och accessoarer. Deras produkter består bland annat av regnkläder, fleecekläder, vattentäta ryggsäckar och väskor, resetillbehör och mössor. RAINS erbjuder både funktion och mode, vilket gör det till ett populärt val för dem som söker funktionella kläder som skyddar mot regnet utan att kompromissa med sin personliga stil. Vi rekommenderar dig verkligen att spana in deras produkter, speciellt om du är ett fan av den skandinaviska stilen som trendar just nu!

Vi har noggrant valt ut en lista av produkter med något för alla, oavsett individuella behov, smaker eller preferenser.

Saker som vi gillar

 • Rymlig: RAINS rolltop ryggsäck rymmer omkring 13 L och är enkel att använda för såväl vardagliga bestyr, som på resande fot.
 • Laptopfack: Ryggsäcken erbjuder ett stort laptopfack som placerar din laptop mot din rygg. Det är inte bara praktiskt och enkelt, utan skyddar också din dator mot stöld.
 • Stilren design: RAINS Rolltop ryggsäck har en stilren, snygg design som passar bra för alla åldrar och stilar. Den kommer dessutom i olika färger, vilket innebär att det finns en modell för alla.
 • Ergonomiskt utformad: Ryggsäckens design, med bröstspänne och justerbara axelremmar, gör den enkel att bära och ger din rygg tillräckligt med stöd för att orka hela dagen.

Saker som kunnat varit bättre

 • Kan bli svår att stänga med för mycket packning: Om du, som vi, har en tendens av att packa lite för mycket kan ryggsäcken bli lite svår att stänga. Om du packar smart är det här dock inte ett problem.
 • Aningen dyrare än andra väskor: Vill man ha en riktigt bra väska kostar det oftast lite mer, och även om RAINS ryggsäck är prisvärd jämfört med andra modeller och märken, kanske den inte passar allas budget.
 • Antal fack: 4st, huvudfack, innerfack, ytterfack och laptopfack (max 16 tum)
 • Storlek: H 48 x B 32 x D 11cm
 • Volym: 13.0 L
 • Material: Vattentåligt, slätt PU-material och polyester
 • Garanti: RAINS erbjuder 2 års garanti på den här ryggsäcken

Vårt omdöme – RAINS Rolltop ryggsäck

Att hitta en bra väska som dels rymmer alla dina saker, ser bra ut och är bekväm att använda är inte alltid det lättaste. Men RAINS har verkligen lyckats med sin Rolltop Rucksack! Det här är en ryggsäck som framförallt är otroligt enkel att handskas med och behaglig att bära på ryggen. Bröstbandet bidrar till lättat tryck över ryggen, vilket är perfekt för dig som går eller pendlar, och behöver en ergonomisk väska. Den rymmer allt man behöver under dagen och mer, och den har en stilren design som passar utmärkt för alla silar. Sedan vi fick hem den här ryggsäcken har den blivit en naturlig del av vår vardag, och här i hushållet är det oftast bråk om vem som ska få ha den under dagen. Vi sitter redan och tittar på fler produkter från RAINS, då vi är enormt imponerade över deras högkvalitativa produkter och snygga designer.

RAINS utmärker sig även inom hållbarhet genom att erbjuda säkra, hållbara och miljövänliga produkter. Deras genomgripande tillvägagångssätt, från materialval till transport, tydliggör deras åtagande för miljön och är definitivt något vi vill framhålla.

Vi är generellt sett ganska kräsna när det kommer till accessoarer, men RAINS ryggsäck håller vad den lovar och kombinerar funktion med snygg design. Vi uppskattar allt med den här ryggsäcken, från dess rymlighet, till dess utseende och funktioner. Det här är verkligen en vinnare i vår bok!

Recension av RAINS Rolltop ryggsäck

Pris

7.5/10

Kvalitet

10/10

Användarvänlighet

9/10

Material

10/10

Funktionalitet

8/10

Erbjudande: Fri frakt på order över 800 kr

Unboxing av RAINS Rolltop ryggsäck

Hur gick testet till?

 1. En RAINS Rolltop ryggsäck har valts ut och skickats till KöpKompassens testare.
 2. Under en period utvärderade testaren vad denne tyckte om produkten. Allt från prisvärdhet till användarvänlighet och kvalitet utvärderades.
 3. När testperioden är över skickas en recension med omdöme och betyg in till redaktionen som sedan publicerar denna på KöpKompassen.se.

Vanliga frågor om RAINS Rolltop ryggsäck


Hur stor är Rolltop Rucksack?

RAINS vattentäta ryggsäck Rolltop Rucksack har en kapacitet på cirka 13 liter, vilket gör den tillräckligt rymlig för att bära dina vardagliga föremål, inklusive en bärbar dator och böcker. Den fungerar utmärkt för vardagsliv, samt resor.


Är Rolltop Rucksack vattentät?

Ja, ryggsäcken är designad för att vara vattentät och skydda dina tillhörigheter från regn. Den är kategoriserad som “Vattenprestandanivå 3”, vilket gör den lämplig för i princip alla typer av regnväder. Den högsta nivån RAINS erbjuder är 4, vilket klassas som “shower” – alltså otroligt blött väder.


Finns Rolltop Rucksack i olika färger och mönster?

Ja, RAINS erbjuder olika färger och mönster för "Rolltop Rucksack," så du kan välja en som passar din personliga stil. De erbjuder 9 olika basfärger, samt en chrome design.


Är RAINS ryggsäck enkel att organisera?

Ja, ryggsäcken har en inre ficka med dragkedja och en öppen ficka på utsidan för enkel organisation av dina tillhörigheter. Den har dessutom ett laptopfack, och är enkel att packa väldigt mycket saker i utan krångel.


Var kan jag köpa en RAINS vattentät ryggsäck?

Du kan köpa "Rolltop Rucksack" direkt från RAINS officiella webbplats, deras egna butiker som finns runt om i Europa, eller från auktoriserade återförsäljare och butiker som säljer RAINS produkter.


Är Rolltop Rucksack tillverkad av hållbara material?

Ja, RAINS är djupt engagerade i hållbarhet och använder miljövänliga och återvunna material i alla sina produkter, inklusive "Rolltop Rucksack". Den är tillverkad av deras signaturmaterial, “PU-leather”, som är gjorda av hållbara och återvunna material.


Kan jag använda Rolltop Rucksack som handbagage på flygplan?

Ja, ryggsäcken är vanligtvis tillåten som handbagage, men det är alltid bra att dubbelkolla med flygbolaget för specifika regler. Generellt sett brukar ett handbagage inte få överstiga 10 kg, så se alltid till att väga din RAINS ryggsäck och kontrollera måtten beroende på flygbolag.


Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Liknande köpguider och recensioner