Recension av Satisfyer Pro 2 Next Generation

Recension Satisfyer Pro 2 Next Generation

Recension av Satisfyer Pro 2 Next Generation

Recension Satisfyer Pro 2 Next Generation

Recension av Satisfyer Pro 2 Next Generation

Recension Satisfyer Pro 2 Next Generation

Vi är återigen tillbaka med ett kryddigt inlägg om allas favoritgrej – sexleksaker! Nu när vintern börjar närma sig är det väl alltid trevligt att få läsa lite recensioner om vilka sexleksaker som är bäst i test just nu, eller hur?

I dagens inlägg kommer vi att ge er en recension om den välkända produkten Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det är en av världens mest kända sexleksaker, och vi kan nästan garantera att du som läser detta antingen äger en själv, eller känner någon som äger en som inte kan sluta prata om hur bra den är. Låt oss förklara varför, så att du som inte redan hoppat på tåget kan införskaffa dig en redan idag.

Vad är en Satisfyer?

Vibratorer har funnits med i spelet hur länge som helst, och de kommer i mängder av olika former, storlekar och med olika typer av vibrationer. Under en väldigt lång tid tillverkades vibratorer som enbart vibrerade, och kunde se ut som en dildo, ett läppstift eller vad som helst egentligen. Men under de senaste åren har en ny teknik framkommit, som tagit hela världen med storm. Vi pratar såklart om lufttrycksvibratorer!

Satisfyer var den första lufttrycksvibratorn på marknaden, och den slog igenom totalt tack vare sin “orgasmgaranti”. Produkten marknadsfördes alltså med en garanti för orgasm, varje gång. Uttalandet kanske låter lite stöddigt, men har man ägt en Satisfyer kan man med stor sannolikhet gå i god för det. 

Det som skiljer en lufttrycksvibrator från en vanlig vibrator, är att den använder lufttryck för att skapa sina vibrationer. Istället för att bara vibrera fram och tillbaka, har lufttrycksvibratorerna ett innovativt system som nästan kan efterliknas en sugpropp. Luften pulserar fram och tillbaka för att skapa ett behagligt tryck mot klitoris, som i sin tur stimulerar en orgasm (för många i alla fall). Enkelt va?

Hur använder man en Satisfyer?

Den populäraste produkten under namnet Satisfyer är den världskända Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det är en vibrator med ett handtag, och ett munstycke som man placerar ovanpå klitoris. Den har en på- och avknapp, samt två knappar där du kan bestämma hastighet på. Senare modeller av Satisfyer har dessutom knappar där du kan bestämma olika vibrationsmönster – något som kan göra ensamleken lite extra spännande. De olika hastigheterna fungerar bra när du vill börja mjukt, för att sedan avancera uppåt och öka din njutning. De kan regleras när som helst och du kan själv avgöra vilket tryck som är skönast för just dig. 

Förutom dessa härliga funktioner är Satisfyer Pro 2 Next Generation även en bra leksak för par, då den är enkel att använda under samlag. Både du själv och din partner kan använda den på dig, och ni kan enkelt använda den som tillägg i ert dagliga sexliv. Och du, Satisfyer finns såklart även för män – kanske ett julklappstips till pojkvännen?

Hur länge måste man ladda en Satisfyer?

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en uppladdningsbar sexleksak som du enkelt laddar med hjälp av den medföljande laddningssladden med USB-port. Något som kan vara bra att tänka på är dock att alltid ladda den om du har använt den mycket – det värsta som finns är trots allt när sexleksakerna laddar ur mitt i användningen.

Produkten är vattentät, enkelt att rengöra och innehåller inte några skadliga platser eller silikoner. Den levereras i en fin påse och den är enkel att gömma, om du inte vill att dina rumskamrater eller familj ska se den.

Satisfyer Pro 2 vs Satisfyer Pro 2 Next Generation?

Vid första anblicken verkar Satisfyer Pro 2 Next Generation identiskt till sin föregångare Satisfyer Pro 2, men det finns dock några subtila skillnader mellan de två versionerna:

  • Knappar: Next Generation har +/– knappar för att kunna öka och minska intensiteten. Den tidigare generationen hade bara en enda knapp för att klicka igenom intensiteterna. Båda modellerna har även en separat strömknapp.
  • Färg: Next Generations färg är en mer nedtonad/mindre mättad nyans av koppar.
  • Lampor: Next Generation har inte en separat LED-lampa – istället lyser strömknappen helt enkelt. Detta ljus är avsiktligt svagare än föregående version.
  • Ljud: Motorerna har uppdaterats. Next Generation är nu tystare än sin föregångare. Även om detta är en välkommen förbättring, är den fortfarande högre än Womanizer Pro40.

Om valet för dig som konsument står mellan Satisfyer Pro 2 eller Satisfyer Pro 2 Next Generation, vilken ska du då välja? Vi tycker utan tvekan Satisfyer Pro 2 Next Generation. De båda versionerna har liknande pris, men +/– knapparna är en enorm förbättring. Det finns 11 intensitetshastigheter totalt, och vissa av dem har större hopp än andra (med andra ord, vissa nivåer registreras inte som så mycket starkare när du klickar på knappen, medan andra verkar mycket starkare). Om du upptäcker att nästa nivå upp faktiskt är för intensiv, får det enkelt bläddra tillbaka istället för att gå igenom alla lägen igen. Denna anledning i sig gör Satisfyer Pro 2 Next Generation till ett bättre köp.

Satisfyer Pro 2 Next Generation recension

Så vad är det egentligen som gör att Satisfyer Pro 2 Next Generation är bättre än en vanlig vibrator? Att använda en vanlig vibrator kan vara svårt för många. För det första behöver du hitta en modell som du tycker om, för det andra kan det vara svårt att få en orgasm av en vibrator som enbart vibrerar i en och samma takt hela tiden. Beroende på om du har lätt eller svårt för att få en orgasm kan de såklart fungera olika bra, men i regel är det svårare att uppnå orgasm genom att bara använda en vibrator.

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en produkt som är designad för att kvinnor ska få orgasm. Istället för att vara en vanlig dildo, eller en vanlig vibrator, fokuserar Satisfyer på innovativ som faktiskt stimulerar det kvinnliga könet och skapar den optimala stimulin för att uppnå orgasm. Det är en produkt som fokuserar på kvinnlig njutning, till skillnad från andra produkter som ska agera som replika av mannen eller ett tillägg för kvinnor som har svårt att uppnå orgasm genom penetration eller via sin partner. Satisfyer uppmuntrar kvinnans sexuella hälsa och arbetar för att skapa produkter som kvinnan kan njuta av på egen hand, med sig själv. Det är en bra syn på sexuell hälsa som borde uppmuntras av alla.

Denna produkt är vad jag anser vara ett ganska säkert köp, den här leksaken fungerar och den fungerar bra. Om du har valet mellan Satisfyer Pro 2 och Satisfyer Pro 2 Next Generation, välj Next Generation-modellen. Den är en nypa tystare och dessa +/- knappar är en enorm förbättring.

Så vad är då vårt slutgiltiga omdöme av Satisfyer Pro 2 Next Generation? Den är otrolig! Vi kan nästan garantera att du känner någon som använder den, och som älskar den lika mycket som vi gör. Fråga dina tjejkompisar om den, läs på om den online och beställ en redan idag. Ta kontroll över din egen sexuella hälsa och ta hand om dig själv i vintern med hjälp av den fantastiska Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Passa på! Få ultimat och garanterad njutning med Satisfyer Pro 2 Next GenerationBeställ här till marknadens bästa pris »

Vill du läsa mer om vilka sexleksaker vi rekommenderar så kan du även läsa följande bloggar Bästa lufttrycksvibratorn – Vi tipsar om 3 olika produkter och Topp 10 bästa lufttrycksvibratorn.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll