Satisfyer Pro 3 Vibration – Vi recenserar bästa satisfyer på marknaden

Vi är tillbaka med ännu en het recension, denna gång av den senaste modellen i en av de mest populära sexleksakerna på marknaden. Vi pratar såklart om sexleksaken satisfyer och deras senaste model  Satisfyer Pro 3 Vibration. Denna lilla luftrycksvibrator är den perfekta leksaken för dig som vill ha en diskret och smidig vibrator som ger dig en unik och underbar känsla. För er som inte vet, så är Satisfyer Pro 3 Vibration en efterföljare till Satisfyers populära serie av lufttrycksvibratorer. Med en helt ny elegant design, nya funktioner och avancerad teknik som möjliggör en kombination av tryckvågor och vibrationer, så har verkligen imponerat på mig. 

Satisfyer Pro 3 Vibration recension

Vi hoppar rakt in, och till att börja med så måste jag säga att jag blev väldigt imponerad av hur lätt och enkel den är att använda, även för en person som mig som har testat många olika sexleksaker. Munstycket har en silkeslen silikonring som förändras snabbt mellan sug- och tryckpulser, och hela 11 pulseringsnivåer så du kan hitta rätt läge för dig. Som om detta inte var nog så masserar ringen området runtom klitoris med 10 olika vibrationsmönster. Totalt sett så finns det hela 110 kombinationer att upptäcka, så du kan vara säker på att du kommer att hitta en inställning som passar just dig.

Möjligheten att styra dessa två funktionerna separat eller tillsammans var något jag verkligen uppskattades då det gick att hitta rätt kombination oavsett tillfälle. Det är inte ofta du har full kontroll över din egen njutning, så att kunna anpassa upplevelsen efter dina egna preferenser var ett stort plus i kanten. Oavsett vilka läge du väljer, så garanteras oförglömliga orgasmer, särskilt tack vare vibratorns ultramjuka beröring. Om du inte är övertygad redan så kan du se hela listan av funktioner Satisfyer Pro 3 Vibration erbjuder här nedanför.

Funktioner:

  • Luftrycksteknik för en känsla av oralsex
  • Kombinationen av tryckvågor och vibrationer
  • 11 pulseringsnivåer och 10 vibrationsmönster
  • 2 separata motorer med viskningsläge
  • Uppladdningsbart Li-Ion batteri (USB-laddare medföljer)
  • Vattentät (IPX7)
  • 100% kroppssäker silikon och ABS-plast

Som ni ser funktionerna för denna vibrator kommer i mängder och igen en stort anledning till att jag bland andra uppskattar det så pass mycket. Och om det är två egenskaper jag inte nämnt tidigare som ändå förtjänar att lyftas upp så är det just att Satisfyer Pro 3 Vibration är både vattentät och uppladdningsbar. Detta betyder att om du är som jag och finner sugen i exempelvis duschen eller badet så sätter det inte stopp för en avslappnad och sensuell upplevelse. Sen när du är klar så kan du enkelt ladda upp den igen med hjälp av den medföljande USB-laddaren.

När det gäller rengöring och förvaring är produkten också mycket enkel att hantera. Eftersom den är just vattentät kan du enkelt skölja av den med ljummet vatten och rengöra med mild tvål och vatten. Sedan är det bara att låta den lufttorka och förvara den i en dammfri, torr och sval plats, gärna i en tygpåse för att undvika skador.

Slutligen så vill jag passa på att nämna att den är mycket tyst, vilket gör den idealisk för diskret användning. Använd den utan oro om du nu skulle ha någon i din närhet som eventuellt skulle kunna höra vad du gör. 

Sammanfattning av Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer Pro 3 Vibration är sammanfattningsvis en fantastisk leksak för alla som vill uppleva underbara och lustfyllda klitorisorgasmer. Med en kombination av tryckvågor och vibrationer, ger den dig en unik känsla av oralsex som du aldrig kommer att glömma. Sen att den dessutom är tyst och enkel att rengöra, är ett stort plus i kanten. Så om du vill ha en sexleksak som ger dig oförglömliga orgasmer, är Satisfyer Pro 3 Vibration definitivt en produkt vi kan rekommendera.

Är du intresserad av att test produkten så kan du klicka på knappen nedanför och beställa hem till marknadens bästa pris.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar