Severin airfryer – Kolla in våra 3 favoriter + vår rekommendation!

Severin airfryer – Kolla in våra topp 3 val + vår rekommendation

Airfryer – det bästa köksapparaten som uppfunnits sedan man uppfann mikrovågsugnen, eller vad säger ni? I princip alla äger en airfryer idag och det beror såklart på att det är ett helt fantastiskt sätt att laga mat på. Med en airfryer kan du göra i princip allt – fritera, steka, baka, laga, ja, allt helt enkelt. Om du bor ensam kan du dessutom laga i princip all din mat i airfryer, och du har knappt något behov av vare sig ugn eller mikro längre. Om du är en av de som inte har en airfryer, eller som kanske letar efter en ny airfryer, ska vi hjälpa dig. Vi har nämligen testat olika airfryer och letar fram de bästa tre varianterna från olika varumärken, såsom Philips, Cosori och Severin – som dagens inlägg kommer att fokusera på. Så låt oss påbörja den här guiden kring airfryer från Severin!

Severin airfryer – olika modeller

Severin är ett märke som finns att köpa hos olika återförsäljare, bland annat i deras egen webbshop, samt CDON och Amazon. Severin är generellt sätt kända för deras låga priser, och de är ett budgetmärke på många sätt – men deras produkter håller trots detta väldigt hög kvalitet. 

Severin har i dagsläget tre olika modeller av airfryers på deras hemsida, och de varierar såväl i pris som i kapacitet. Deras airfryers låter dig fritera din mat utan olja, och samtidigt få till den där krispiga ytan på maten utan att behöva dränka den i onyttiga fetter. Vi har testat alla modeller, och i den här guiden ger vi er våra tankar om alla olika modeller – samt vår egen rekommendation såklart.

Severin Airfryer 1,8L

Det här är den minsta airfryern från Severin, och den håller upp till 1,8 liter mat. Den är tämligen mindre än deras andra modeller, och ett perfekt alternativ för dig som bor ensam eller tillsammans med en partner. Trots dess storlek har den hög kapacitet, och är en bra produkt för dig som kanske inte använder airfryer så ofta, eller för dig som tillagar mindre mat åt gången.

 • Funktioner:
  • 900W effekt
  • LCD-display
  • Temperaturer från 80–200°C
  • Frityrkorg med keramisk beläggning
  • Automatisk avstängning
  • Enkel att rengöra
 • Omdöme: Det här är en liten men kraftfull airfryer som är perfekt för dig som vill testa airfryer, men kanske inte har behovet av en stor modell. Som vi nämnde tidigare skulle den passa utmärkt för dig som bor ensam, för studenten eller för dig som bara vill använda den lite då och då. 

Vill du prova på en smidig och kompakt airfryer, full av kraft till ett riktigt bra pris? Då kan du idag klicka hem den här airfryern för runt 780 kr!


Severin Airfryer 3,2L – Bästsäljare

Det här är en airfryer från Severin i en aningen större storlek, som är perfekt för dig som vill använder airfryer ganska ofta, men som kanske inte har en stor familj att mata. Den rymmer 3,2 liter mat och har hög kapacitet att tillaga god och hälsosam mat på nolltid.

 • Funktioner:
  • 1500W effekt
  • LCD-display
  • Temperaturer från 80–200°C
  • 60 minuters timer
  • Separata tids- och temperaturinställningar
  • Frityrkorg med keramisk beläggning
  • Enkel att rengöra
 • Omdöme: Det här är en airfryer från Severin som är perfekt för majoriteten av människorna där ute, då den har en perfekt storlek och alla funktioner du behöver för att laga god mat snabbt. Den är rymlig, men ändå kompakt, och fungerar perfekt för såväl tillagning av kött, som potatis eller enkel bakning.

Passa på och beställ hem den här modellen kostar runt 1000 kr!


Severin Airfryer XXL 5L

Det här är Severins största modell, och den rymmer hela 5 liter – perfekt för den stora familjen som vill kunna laga mycket mat på samma gång. Den har många praktiska funktioner, är enkel att använda och den är ett måste för dig som älskar att laga mat. 

 • Funktioner:
  • 2000W effekt
  • LCD-display
  • Temperaturer från 80–200 °C
  • 8 förinställda program att välja mellan
  • 60 minuters timer
  • Separata tids- och temperaturinställningar
  • Frityrkorg med keramisk beläggning
  • Automatisk avstängning
  • Enkel att rengöra
 • Omdöme:
  • Det här är verkligen en perfekt airfryer för dig som vill kunna laga mycket mat samtidigt, eller för dig som har en stor familj som äter samtidigt. Den låter dig tillaga allt från kött, till skaldjur, potatis eller till och med en mindre lasagne utan problem. Dess kapacitet på 5 liter kan jämföras med hela 1,5 kg pommes frites – så kapaciteten är minst sagt hög!

Vill du testa XXL-varianten av Severins airfryer då kan du beställa hem den för runt 1300 kr!


Vår rekommendation – Severin Airfryer 3,2L

Alla dessa modeller från Severin har för- och nackdelar, och de passar i regel bra för olika typer av hushåll med olika behov. Beroende på hur mycket mat du lagar och om du föredrar att använda airfryer överhuvudtaget, bland annat. Vi skulle dock vilja slå ett slag för Severin Airfryer 3,2L – då det, enligt oss, är den perfekta modellen för mängder av olika hushåll. Den har perfekt kapacitet för många olika människors behov, den är inte för stor och den har en stilren design som passar perfekt i alla olika kök.

Om du är intresserad av att köpa en ny airfryer ska du definitivt spana in Severin och deras arifryers! De erbjuder bra priser och funktionella produkter som är perfekta för alla hushåll. Med vår browser extension kan du dessutom alltid se aktuella rabattkoder och erbjudanden på Severins hemsida, eller någon av dina andra favoritsidor där ute – så passa på att ladda ned den för att aldrig missa en bra deal! Och om du vill läsa mer så kan vi tipsa om vår blogg Vilken airfryer XXL är bäst? Vi ger våra tips.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar