Upptäck årets mest praktiska hopfällbara grill – Vi ger dig våra 4 bästa tips!

Hopfällbar grill – Vi tipsar om de 4 mest praktiska grillarna för året

Grillsäsongen är igång och vi är mer än taggade! Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad grillare, är du säkerligen exalterad inför sommarens alla grillfester. Vi har tidigare här i bloggen tipsat om flera olika grillar, dels kombi grillar, dels BBQ grillar. I dagens inlägg tänkte vi prata lite mer om en annan typ av grill – nämligen en hopfällbar grill! Det kommer ju trots allt finnas många tillfällen under säsongen där man gärna vill grilla, fast man kanske inte är hemma. Då är det perfekt att köpa en hopfällbar grill som man kan ta med sig ut i skogen, på campingen, till släkten eller bara ut på tomten när man vill grilla snabbt och smidigt.

Vad är en hopfällbar grill?

En hopfällbar grill är precis vad det låter som – en bärbar grill som man kan fälla ihop för att underlätta transporteringen av den. Det är en otroligt praktisk produkt som är perfekt att använda när man ska resa bort, eller om man ska ge sig ut på campingtur. Hopfällbara grillar fungerar precis som vanliga grillar, men de är mindre och enklare att hantera. Man kan jämföra dem med engångsgrillar, med undantaget att de såklart går att använda fler än en gång.

Vilka typer av hopfällbara grillar finns det?

Det finns olika typer av grillar som är hopfällbara. Dels traditionella kolgrillar, dels muurikka grillar och gasolgrillar. Vi kommer att tipsa om en rad olika hopfällbara grillar i det här inlägget, och ge er mer information om hur de fungerar. Förhoppningsvis hittar ni lite ny inspiration och kanske till och med en produkt som ni är intresserade av. Så låt oss direkt gå vidare till vår produktguide!

Hopfällbar grill bäst i test – vi tipsar om våra favoriter på marknaden

Vi har valt ut fyra olika hopfällbara grillar som vi tror att ni kommer tycka om! Här nedan kan ni läsa mer om allt från hopfällbara gasolgrillar, till praktiska hopfällbara muurikkas.

Portabel gasolgrill – Premium valet

Det här är en liten, portabel och hopfällbar gasolgrill i rostfritt stål! Den erbjuder en kraftfull gasolgrill samt en pizzasten – perfekt för dig som vill ha fler funktioner i en och samma grill. Grillen har en rostfri brännare på 3,8 kW, den är tillverkad i rostfritt stål med grillgaller i samma material. Den har en elektrisk tändare av Piezzotyp som gör den snabb och smidig att tända oavsett var du är, och den är såklart hopfällbar.

Det här är en perfekt bordsgrill som dessutom agerar pizzaugn (pizzastenen du får på köpet har ett värde av 350 kr) som gör att du både kan grilla och laga pizza i samma lilla maskin!

 

ProQ Flatdog Bärbar Grill – Vår favorit!

Det här är en hopfällbar kolgrill från ProQ som är perfekt för sommarens alla campingturer! Grillen har en extra stor grillyta och kan servera upp till 12 personer. Den är tillverkad i rostfritt stål, och har en lång livslängd. Den praktiska och hopfällbara designen gör den perfekt för sommarens alla äventyr. Allt du behöver göra för att fälla ihop den är att rättvända den – så är den redo att fraktas på bara några sekunder. I sitt hopfällbara tillstånd är den ungefär lika platt som en laptop, och får till och med plats i en ryggsäck.

Den här hopfällbara grillen är precis som en engångsgrill, men ett mycket bättre alternativ du då kan använda den igen och igen utan att den blir sliten. Du fyller den med kol och börjar grilla på nolltid, och fraktar sedan iväg den utan bekymmer.

 

Hopfällbar Grill & Firepit

Aldrig mera engångsgrillar! Med den här praktiska hopfällbara grillen blir sommarens äventyr tusen gånger bättre. Det här är en enkel och kompakt lösning som är lätt att ta med till skogen, till stranden eller till campingplatsen. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en lång livslängd, med en lätt vikt på 1,45 kg. 

Du fäller enkelt upp och ihop grillen och fyller den sedan med kol för att börja grilla. Den går dessutom att användas som en eldstad, och fyller därmed två funktioner i en och samma produkt. Det här är verkligen en perfekt hopfällbar grill för alla sommarens äventyr.

 

Hopfällbar jägarstekpanna Muurikka

Sist ut idag har vi en hopfällbar jägarstekpanna, eller muurikka som det också kallas! Det här är en hopfällbar, klassisk jägarstekpanna som är perfekt för skogsmullen som vill kunna slänga ihop en måltid snabbt. Pannan tar knappt någon plats i packningen tack vare det hopfällbara handtaget, och du får dessutom en förvaringspåse på köpet som skyddar pannan.

Tillverkad i varmvalsat stål med ett handtag av trä, med en diameter på 26 cm. Kom ihåg att alltid bränna in pannan innan användning, och använd gärna muurikkas eget stekfett vid användning. Lättare än så här blir det inte, eller vad säger ni? Det här är i och för sig inte en grill i sig, men det är ett populärt verktyg bland många campare och skogsmänniskor där ute. Därför valde vi att inkludera den i den här guiden också.

 

Köp hopfällbar grill med rabattkod

Ja, där har ni det – 4 stycken hopfällbara grillar för olika tillfällen! Vi hoppas att ni hittat några produkter som ni tycker om, och att ni till och med är sugna på att klicka hem någon av dem för sommarens grillkvällar. Kom ihåg att ladda ned vår browser extension för att aldrig missa någon aktuell rabattkod från alla dina favoritbutiker! Ni kan såklart även välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi skickar ut månadsvis uppdateringar kring schyssta erbjudanden på nätet.

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar