Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Har du barn? Kanske ett nyfött barn, eller en bebis, som du tycker om att gå promenader med i barnvagn? Då är det här rätt inlägg för dig! Det talas mycket på sociala medier och bloggar om kläder och utrustning för barn, och mamma-communityt blir bara större och större, något som vi tycker är hur bra som helst! Ju fler människor som delar med sig av tips och råd, desto lättare blir det för nya föräldrar att ta kloka beslut och införskaffa rätt saker för sina bebisar. I dagens inlägg ska vi dyka ned i ett ämne som alla föräldrar förmodligen känner till – barnvagnar! Och inte bara barnvagnar, utan tillbehör till barnvagnar. 

Vilka barnvagnstillbehör finns egentligen?

Om du tror att tillbehör till barnvagnar bara består av enstaka produkter – gissa igen! Det finns verkligen hur många olika tillbehör som helst till barnvagnar att välja mellan. Du behöver såklart inte köpa allt till din barnvagn bara för att produkterna existerar, men det finns ett antal saker som kan vara bra att ha beroende på årstid, väder och givetvis beroende på vilka behov ditt barn har.

Några vanliga saker som många väljer att köp till sina barnvagnar är bland annat

 • Barnvagnsdyna
 • Myggnät
 • Mugghållare
 • Organizer
 • Regnskydd
 • Parasoll
 • Fårskinn eller andra filtar
 • Handvärmare 
 • Reflex.

Det här är bara ett urval av alla produkter som finns på marknaden, och om du besöker en hemsida eller butik som säljer babyprodukter kommer du garanterat att hitta mängder av andra saker – praktiska, och praktiska. Som ni kanske vet vid det här laget är vi förespråkare för att enbart köpa det man verkligen behöver, och gärna till ett så bra pris som möjligt. Därför har vi sammanställt ett antal saker som man bör fundera på att införskaffa om man vill vara på den säkra sidan.

Vilka barnvagnstillbehör bör man ha?

Okej, det finns såklart inte något tillbehör som du MÅSTE ha till din barnvagn. Så länge du har en barnvagn kan du improvisera ihop lösningar med hjälp av saker du har hemma också. Men om du vill ha tips på saker som faktiskt är bra att ha så har vi såklart tagit fram ett par olika alternativ.

 • Reflex till barnvagn

Är det mörkt ute ska du såklart ha reflexer, och gärna även på barnvagnen. Det är nog den enda produkt som vi verkligen anser att ni måste köpa till era barnvagnar, då reflexer räddar liv varje år.

 • Filtar och plädar till barnvagn

Oavsett om det är vinter, vår eller höst kan det vara bra att ha lite sköna filtar eller plädar i barnvagnen för att hålla bebisen varm och bekväm. Det finns mängder av alternativ och många olika typer av filtar som används för olika temperaturer.

 • Skydd till barnvagn

Regn, sol, snö – oavsett väder kan ett skydd i form av ett myggnät, parasoll, skynke eller dylikt skydda ditt barn från kalla skurar eller varma solstrålar. Ni kommer förmodligen att behöva införskaffa ett par olika skydd för olika väder, men det är ju trots allt bra att ha.

 • Organizer till barnvagn

Om du gillar att hålla ordning på nappflaskor, blöjväskor och andra saker som du bär med dig kan en organizer vara ett praktiskt hjälpmedel. De kan fästas på handtaget, under eller på sidan av barnvagnen och ger dig enkel åtkomst till allt du behöver under promenaden.

Olika barnvagnstillbehör för olika säsonger

En fårskinnspläd är såklart onödigt att ha på sommaren, precis som att ett parasoll är onödigt på vintern. På grund av skillnaden på behovet mellan väder och årstider har vi skapat två separata inlägg där vi tipsar om produkter som är bra för just sommar och vinter. Om du vill läsa någon av dessa så hittar du Sommar edition inläggen här.

Shoppa barnvagnstillbehör till bra priser

Vi har nu gått igenom ett antal olika produkter som kan vara bra att ha för dig som vill optimera din barnvagn! Som vi nämnde tidigare kommer vi att publicera två separata inlägg kring tillbehör för barnvagn på sommaren och på vintern här framöver, som innehåller tips och länkar till praktiska tillbehör, så håll utkik här på bloggen för att inte missa dem.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll