Vad behöver man för Barnvagnstillbehör? Vi tipsar om tillbehören du bör ha.

Bästa barnvagnstillbehör – Allt till barnvagnen 2022 – KöpKompassen

Har du barn? Kanske ett nyfött barn, eller en bebis, som du tycker om att gå promenader med i barnvagn? Då är det här rätt inlägg för dig! Det talas mycket på sociala medier och bloggar om kläder och utrustning för barn, och mamma-communityt blir bara större och större, något som vi tycker är hur bra som helst! Ju fler människor som delar med sig av tips och råd, desto lättare blir det för nya föräldrar att ta kloka beslut och införskaffa rätt saker för sina bebisar. I dagens inlägg ska vi dyka ned i ett ämne som alla föräldrar förmodligen känner till – barnvagnar! Och inte bara barnvagnar, utan tillbehör till barnvagnar. 

Vilka barnvagnstillbehör finns egentligen?

Om du tror att tillbehör till barnvagnar bara består av enstaka produkter – gissa igen! Det finns verkligen hur många olika tillbehör som helst till barnvagnar att välja mellan. Du behöver såklart inte köpa allt till din barnvagn bara för att produkterna existerar, men det finns ett antal saker som kan vara bra att ha beroende på årstid, väder och givetvis beroende på vilka behov ditt barn har.

Några vanliga saker som många väljer att köp till sina barnvagnar är bland annat

 • Barnvagnsdyna
 • Myggnät
 • Mugghållare
 • Organizer
 • Regnskydd
 • Parasoll
 • Fårskinn eller andra filtar
 • Handvärmare 
 • Reflex.

Det här är bara ett urval av alla produkter som finns på marknaden, och om du besöker en hemsida eller butik som säljer babyprodukter kommer du garanterat att hitta mängder av andra saker – praktiska, och praktiska. Som ni kanske vet vid det här laget är vi förespråkare för att enbart köpa det man verkligen behöver, och gärna till ett så bra pris som möjligt. Därför har vi sammanställt ett antal saker som man bör fundera på att införskaffa om man vill vara på den säkra sidan.

Vilka barnvagnstillbehör bör man ha?

Okej, det finns såklart inte något tillbehör som du MÅSTE ha till din barnvagn. Så länge du har en barnvagn kan du improvisera ihop lösningar med hjälp av saker du har hemma också. Men om du vill ha tips på saker som faktiskt är bra att ha så har vi såklart tagit fram ett par olika alternativ.

 • Reflex till barnvagn

Är det mörkt ute ska du såklart ha reflexer, och gärna även på barnvagnen. Det är nog den enda produkt som vi verkligen anser att ni måste köpa till era barnvagnar, då reflexer räddar liv varje år.

 • Filtar och plädar till barnvagn

Oavsett om det är vinter, vår eller höst kan det vara bra att ha lite sköna filtar eller plädar i barnvagnen för att hålla bebisen varm och bekväm. Det finns mängder av alternativ och många olika typer av filtar som används för olika temperaturer.

 • Skydd till barnvagn

Regn, sol, snö – oavsett väder kan ett skydd i form av ett myggnät, parasoll, skynke eller dylikt skydda ditt barn från kalla skurar eller varma solstrålar. Ni kommer förmodligen att behöva införskaffa ett par olika skydd för olika väder, men det är ju trots allt bra att ha.

 • Organizer till barnvagn

Om du gillar att hålla ordning på nappflaskor, blöjväskor och andra saker som du bär med dig kan en organizer vara ett praktiskt hjälpmedel. De kan fästas på handtaget, under eller på sidan av barnvagnen och ger dig enkel åtkomst till allt du behöver under promenaden.

Olika barnvagnstillbehör för olika säsonger

En fårskinnspläd är såklart onödigt att ha på sommaren, precis som att ett parasoll är onödigt på vintern. På grund av skillnaden på behovet mellan väder och årstider har vi skapat två separata inlägg där vi tipsar om produkter som är bra för just sommar och vinter. Om du vill läsa någon av dessa så hittar du Sommar edition inläggen här.

Shoppa barnvagnstillbehör till bra priser

Vi har nu gått igenom ett antal olika produkter som kan vara bra att ha för dig som vill optimera din barnvagn! Som vi nämnde tidigare kommer vi att publicera två separata inlägg kring tillbehör för barnvagn på sommaren och på vintern här framöver, som innehåller tips och länkar till praktiska tillbehör, så håll utkik här på bloggen för att inte missa dem. Kom ihåg att ladda ned vår browser extension för att inte missa några schyssta rabattkoder och erbjudanden när du letar efter nya tillbehör till din barnvagn!

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar