Vätsketätt madrasskydd – Bästa sättet att skydda din madrass

Vätsketätt madrasskydd – Vilken typ är bäst? Vi ger vårt bästa tips!

Det finns vissa rum, saker och ytor i våra hem som kan kännas helt omöjliga att skydda från smuts, och det är dessutom dessa platser och saker som också är svåra att göra rent. Ett bra exempel är såklart våra madrasser. Hur många gånger har man inte försökt sig på en lugn morgon med en kaffekopp i sängen, som slutar med att man har kaffe över hela sig och en madrass med stora kaffefläckar? För att inte tala om olyckorna som kan ske om man har barn eller djur – de fläckarna skojar man inte bort. Som tur är finns det produkter där ute som kan hjälpa oss att undvika förstörda madrassen – som ett vätsketätt madrasskydd från Emma Madrass!


Vätsketätt madrasskydd i olika storlekar

En säng är, som ni vet, uppbyggd av en stomme och en madrass. Den kan ha en undermadrass, en bäddmadrass eller andra mellanlager som skapar en mjukare eller hårdare yta att ligga på. Madrassen är dock hjärtat av sängen, och det är madrassen som avgör hur mjuk eller hård sängen är. En bra madrass är dessutom en investering, och något som kan förbättra sömnkvaliteten. Det är alltid bra att köpa en ny madrass om du till exempel upplever att du får ont i ryggen eller övriga kroppen när du sover av din nuvarande. När man väl investerar i en ny madrass vill man såklart att den ska hålla länge, och vara skyddad från vätskor, smuts eller oväntat spill. Det gör man enkelt med ett madrasskydd!

Madrasskydd kan se ut och fungera på olika sätt, och de kommer i olika storlekar för olika madrasser. Det bästa alternativet att köpa, om du funderar på att införskaffa ett, är att köpa ett vätsketätt madrasskydd då det stöter bort vätskor. Det är otroligt bra för dig som kanske har för vana att dricka kaffe i sängen, för dig som har husdjur som kanske inte är riktigt rumsrena eller för dig med småbarn som tenderar att kissa i sängen. Ett vätsketätt madrasskydd gör precis vad namnet påstår – det skyddar madrassen mot vätskor och håller den ren och fräsch.

Hos Emma hittar du ett madrasskydd som fungerar utmärkt för dig som vill skydda din madrass. Det finns i olika storlekar, från 80 x 200–200 x 200, och innehåller bland annat en revolutionerande AllergyShield-teknik som skyddar dig från damm och andra allergener. Det är enkelt att tvätta i tvättmaskin om olyckan är framme, och det är dessutom andningsbart och håller dig sval hela natten.

Hur bra är egentligen ett vätsketätt madrasskydd?

Om du är tveksam på att testa madrasskydd kan vi gladeligen konstatera att du kan släppa din oro – Emma madrasskydd är 100% vattentätt. Materialet stöter bort vätskor och skyddar din madrass från smuts, damm och fläckar. Deras madrasskydd passar dessutom till alla deras madrasser, oavsett storlek, och de har suveräna omdömen från TrustPilot som du kan kika på om du fortfarande är osäker.

Beställ hem ett vätsketätt madrasskydd från Emma Madrass

Om du är intresserad av att läsa mer om vätsketätt madrasskydd från Emma ska du besöka deras hemsida redan idag. Vi kan garantera att din madrass kommer att hålla sig ren och fin, och skyddad från vätskor med hjälp av deras praktiska madrasskydd. Emma är dessutom välkända för sina unika madrasser som passar för alla kroppstyper, och de har ett otroligt bra rykte i sin bransch. Vi kan verkligen rekommendera att testa deras produkter, allt från madrasser till madrasskydd, om du vill uppdatera din nuvarande madrass till något mycket bättre.

Vill du skydda din madrass mot olyckor? eller läsa mer om Emma Madrass unika produkter och avancerade teknologier för att få dig att sova bättre?

 

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar