Vegetarisk matkasse? Vi har testat och denna borde du prova!

Oavsett om du är vegetarian, flexitarian eller bara nyfiken på att börja äta mer vegetariskt kan en vegetarisk matkasse vara precis vad du behöver! Vegetarisk mat har ökat i populariteten enormt mycket under de senaste 10 åren, främst på grund av att allt fler blivit medvetna om köttindustrin och dess negativa inverkan på miljön. Men att äta vegetariskt kan vara krångligt för många, speciellt om man inte är påläst. Visste du till exempel att vissa ostar innehåller löpe, som utvinns av enzymer från magarna på däggdjur såsom kor och därmed inte är vegetariskt? Så hur ska man gå tillväga då, om man vill äta mer vegetariskt men kanske inte har stenkoll på vad man kan äta? Man provat en vegetarisk matkasse såklart!

Vad innehåller en vegetarisk matkasse?

En vegetarisk matkasse är precis som en vanlig matkasse – men med vegetarisk mat såklart! Matkassar är otroligt populära här i Sverige och det finns många olika företag som erbjuder dem. Det vanligaste sättet att beställa matkassar på är att välja antal personer i hushållet, fylla i specialkost samt välja antal måltider per dag – sedan levereras matkassen hem till dörren på de dagar du själv väljer. Smidigt va?

När det kommer till vegetarisk mat finns det såklart mycket att välja mellan, både hel- och halvfabrikat. Det positiva med vegetariska matkassar är dock att du får lära dig att laga nya maträtter, som är goda och bra för kroppen. Många gånger erbjuds du livsmedel som du tillagar från grunden, som skapar nyttig mat med alla näringsämnen som dessutom smakar väldigt bra.

Hur beställer man en vegetarisk matkasse?

Om du är intresserad av att testa vegetarisk matkasse finns det många företag att välja mellan beroende på var i landet du bor. Vissa, större städer har ofta även större utbud, medan mindre städer kanske inte har samma stora utbud att välja mellan. Några av de populäraste företagen som erbjuder matkassar är Hellofresh, Linas Matkasse, Middagsfrid samt livsmedelsbutiker såsom Ica och City Gross, som också erbjuder sina egna kassar med deras egna varor.

För att beställa en vegetarisk matkasse behöver du bara besöka webbplatsen till företaget du vill testa, fylla i dina uppgifter samt information kring antal personer i hushållet och antalet måltider – sedan är det bara att beställa! Många företag har prenumerationstjänster där du får matkassarna varje vecka, medan andra istället låter dig testa en vecka innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta. 

Vårt tips – vegetarisk matkasse från Linas Matkasse

Om vi ändå ska tipsa om vegetariska matkassar, måste vi såklart också ge er tips på ett företag som vi rekommenderar. Eller hur? Vi har nämligen testat olika vegetariska matkassar den här veckan, och vi blev otroligt imponerade av den från Linas Matkasse.

Den vegetariska matkassen från Linas Matkasse gjorde det enkelt att laga mat, och den var fylld med nya, spännande smaker och recept som vi aldrig hört talas om förut. Att maten dessutom blev supergod, var ytterligare ett plus i kanten.

Linas Matkasse är landets största leverantör av matkassar och de har mängder av olika alternativ, för olika kosthållningar och olika behov. Hos Linas kan du bland annat beställa vegetarisk matkasse, vegansk, glutenfri och mycket mer! Det är den perfekta leverantören för dig som vill kunna variera dina matkassar ofta, och för dig som vill ha en enkel och effektiv tjänst. Linas har dessutom 80 nya recept per vecka att välja mellan – så det finns verkligen något för alla.

Vill du också testa en ny, smakrik upplevelse tack vare Linas vegetariska matkasse fylld av goda och hälsosamma recept? Klicka dig vidare till deras hemsida och gör din första beställning redan idag – och berätta gärna vad just du tyckte!

 

Bloggen är skriven av:

David
David
Jag heter David och bor i Stockholm i en liten lägenhet på 24 kvadratmeter. Om dagarna jobbar jag på en kommunikationsbyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm). Jag gillar att resa, skratta och äta sena middagar. Är väldigt nyfiken och älskar att lära mig nya saker oavsett vad ämnet är. Med mina bloggar vill jag inspirera och hjälpa folk till att bli bättre och smartare konsumenter online. Vare sig det gäller spartips, produkt recensioner, eller köpguider så vill jag dela med mig av information och råd som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Välkommen hit och hoppas att du lär dig något!

Relaterade Bloggar