Vilken sexleksak är bäst för mig?

Vilken sexleksak är bäst för mig? - KöpKompassen

Sexleksaker är underbara uppfinningar som hjälper mängder av människor att optimera sitt sexliv och maximera sin njutning. Det finns dessutom hur många olika modeller och varianter som helst på marknaden, för alla kön och för alla tillfällen. Men många upplever trots detta att det är svårt att hitta en sexleksak som passar dem bra. I det här inlägget ska vi berätta lite mer om vad du kan tänka på när du ska köpa en ny sexleksak.

Vad för sexleksak behöver jag?

Det finns generellt sett en regel när det kommer till sexleksaker – de ska få dig att njuta. Egentligen spelar det inte någon roll om du använder en vibrator, en dildo eller någon annan leksak, så länge det känns bra för dig. Men hur ska man då veta vad som känns bra? 

Alla kroppar är olika och alla behöver olika saker. Hur din kropp fungerar, det vet bara du, och därför måste du prova dig fram för att hitta något som fungerar för dig. Du kan alltid läsa recensioner och omdömen, fråga vänner eller leta svar på nätet – men i grund och botten behöver du testa för att veta.

Vilken vibrator är bäst för mig?

Det finns hur många vibratorer som helst, allt från en tyst vibrator, till g-punktsvibratorer och lufttrycksvibrator. Den sistnämnda är den populäraste på marknaden just nu, där märken som Satisfyer och Womanizer helt klart vinner i popularitet. Men samma produkt fungerar inte för alla såklart, därför vill vi tipsa om två olika som brukar gå hem för de flesta:

De flesta kvinnor idag anser att lufttrycksvibratorn är bäst, men det beror såklart också på vilket tillfälle den ska användas i. För dig som har en partner och behöver en vibrator som extra stimulans kan en mindre, smidigare modell vara enklare att hantera. Om du vill göra din grej på egen hand spelar storleken inte någon roll, då kan en wand eller en lufttrycksvibrator vara helt perfekt.

Vilken dildo är bäst för mig?

En av de mest klassiska sexleksakerna på marknaden är såklart dildos! De har funnits sedan tidernas begynnelse (skämt å sido) och de är faktiskt en av de populäraste leksakerna att köpa hem både för män och kvinnor. Men vilken är den bästa dildon?

Precis som med alla leksaker beror det såklart på dina preferenser. Det finns verkligen hur många olika dildos som helst hos Sinful och den som är bäst för dig, är den som tilltalar dig mest och den som du tror att kommer ge dig mest njutning. Idag kan du dessutom köpa dildos med vibration, dildo med lufttrycksvibrator, dildo för män – ja, hur många olika varianter som helst. Bläddra genom Vuxenkul.se sortiment av sexleksaker och hitta en dildo som du tycker att ser spännande ut och prova!

Leta igenom Vuxenkul.se breda sortiment av dildos idag och hitta den perfekta för digLäs mer och beställ idag →


De bästa sexleksakerna är de som fungerar bäst för dig

Du ska alltid komma ihåg att sexleksaker är till för din egen njutning, och du ska såklart bara prova de som tilltalar dig. Att ta hand om sig själv är otroligt viktigt och det kan vara nyttigt för alla att utforska sin egen sexualitet, ta reda på vad man själv tycker om och använda sig av de leksaker som man själv älskar. Ju mer du testar, desto bättre lär du känna din kropp och desto mer koll får du på vad DU faktiskt tycker om.

Genom våra partners hemsidor hittar du mängder av sexleksaker för alla kön och alla tillfällen! Kom ihåg att alltid hålla dig uppdaterad via vår Chrome Extension och vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en aktiv rabattkod eller erbjudande hos våra partners.

Om du är intresserad av att läsa mer om produkterna vi nämnde i ovanför så har vi skrivit bloggen Bästa lufttrycksvibratorn – Vi tipsar om 3 olika produkter du kan ta del av.

 

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar