Weightworld omdöme – Vi har testat hallonketoner & marint kollagen

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på oberoende expertråd och produktrekommendationer från KöpKompassen. Vi har fått produkter skickade till vår konsumentpanel som sedan har testat, utvärderat och betygsatt dem. Detta för att ge dig en såpass objektivt bedömning av produkterna och varumärket.

WeightWorld omdöme

Hälsa och välbefinnande är något av det bästa vi vet! Att testa nya produkter och tillskott för att kunna optimera vår egen hälsa är inte bara bra, det är väldigt roligt. Oavsett om man äter en stabil kost och lever hälsosamt kan det finnas behov av tillskott, vare sig de kommer från vitaminer, aminosyror eller proteinpulver. Det är helt enkelt en extra boost för kroppen, och kan öka såväl prestanda på gymmet, som kvaliteten på hår och naglar.

Med tanke på vår förkärlek för hälsa var det en otroligt glad nyhet när WeightWorld hörde av sig till oss och ville skicka hem några produkter! Vi tackade givetvis ja, och det du läser just nu är vår omdöme av WeightWorld som företag, samt deras produkter "Raspberry Ketone Plus” och “Marine Collagen Advanced” – hallonketoner och marint kollagen!

Om WeightWorld

WeightWorld är ett svenskt företag som funnits sedan 2005, vars mål är att hjälpa svenskar leva ett hälsosammare liv. De har sitt huvudkontor i Stockholm, samt sitt lager i Europa där de dagligen skickar ut beställningar till nyfikna kunder som vill testa deras produkter. WeightWorld erbjuder ett brett utbud av olika produkter, allt från kosttillskott, till träningsredskap och superfoods.

Deras produkter passar bra för dig som vill gå ned i vikt, bli starkare, få en bättre hälsa eller bara få i dig lite mer vitaminer. WeightWorld erbjuder dessutom produkter för såväl vuxna som barn, som behöver få i sig rätt näringsämnen. De har gott om goda omdömen och vi gillar verkligen deras syn på hälsa och träning!

Vi har fått hem två produkter från WeightWorld som vi testat under några veckors tid – Raspberry Ketone Plus och Pure Marine Collagen – och här nedan kan du läsa lite mer om dem, samt vårt omdöme av WeightWorl.

WeightWorld Hallonketoner Plus

Har du hört talas om hallonketoner? Majoriteten av er svarar nog nej på den frågan! Men efter att ha läst den här recensionen kommer ni att veta allt om dem. Hallonketoner är ett extrakt som finns i bland annat hallon, som har påvisat goda effekter på kroppens fettoxidation. Med andra ord kan hallonketoner bidra till en bättre fettförbränning! Värt att veta är att det inte finns alltför många studier som testat detta, men det finns gott om användare som uppger att de sett fina resultat av att använda tillskottet. Jag har testat WeightWorlds “Raspberry Ketone Plus” under en månads tid – ett tillskott som innehåller just hallonketoner, äppelcidervinäger och grönt te-extrakt.

Det här är ett veganskt, laktosfritt och glutenfritt kosttillskott som syftar till att öka din energi samt bidra till en ökad ämnesomsättning. Det kan vara bra för dig som till exempel kämpar med viktnedgång, dig som har problem med matsmältning eller dig som arbetar stillasittande mycket. Kosttillskottet består av kapslar som är lagom stora och enkla att svälja. De har ingen specifik smak eller doft, vilket är fördelaktigt då många kosttillskott tenderar att dofta lite underligt eller ha en dålig bismak.

Så hur är effekten av dessa kapslar? Jag upplever bland annat att de bidrar till en minskad hungerkänsla samt att de bidrar till en bättre matsmältning. Jag försöker inte aktivt att gå ned i vikt, men jag tränar dock varje dag och gör mitt bästa för att äta så hälsosamt jag kan. Jag märker dock av att jag inte känner samma sötsug som jag gjort tidigare efter att ha börjat med hallonketoner, och jag känner mig sällan uppsvälld efter att jag ätit.

Omdöme av WeightWorld Marine Collagen Advanced

Kollagen är ett ämne som används världen över och säljs av hur många skönhets- och hälsovårdsföretag som helst. Det är ett protein som redan finns naturligt i kroppen, och bidrar bland annat till fina naglar, starkt hår, hud och muskler. Anledningen till att man tar tillskott av kollagen är att kroppen, efter att man fyllt 25, minskar sin kollagenproduktion med ungefär 1% varje år. Det är på grund av kollagenbristen som bland annat rynkor uppstår! Att ta kollagentillskott kan vara fördelaktigt för såväl hår och hud som leder och muskler i kroppen. Kollagent kan vara bovint, marint eller veganskt, men de allra flesta föredrar marint då det enligt vissa studier påvisat bäst resultat.

Jag har testat “Marine Collagen Advanced” från WeightWorld och är imponerad över de resultat jag kan se! Det innehåller marint kollagen, hyaluronsyra och vitamin C – alla tre är ingredienser med påvisade, positiva effekter på kroppen. Jag har i regel ganska tunna, sköra naglar och tämligen slitet hår. Jag har tagit kollagen tidigare och det har alltid fungerat bra för mig, och kollagenet från WeightWorld är inget undantag. Mina naglar är starkare och mitt hår mer glansigt!

Fler produkter från WeightWorld

Som vi nämnde tidigare har WeightWorld ett brett utbud av produkter på sin webbplats, allt från kosttillskott, till superfood och träningsredskap. En av deras bästsäljande produkter är deras vibrationsplatta, som låter dig träna muskler och balans på samma gång. Vi kan starkt rekommendera WeightWorld och deras webbplats för dig som är intresserad av kost och träning, eller dig som bara är nyfiken på superfoods eller andra tillskott. Det skadar aldrig att få i sig lite extra vitaminer och mineraler, speciellt om man tränar hårt och är i behov av en extra kick.

Vi har noggrant valt ut en lista av produkter med något för alla, oavsett individuella behov, smaker eller preferenser.

Saker som vi gillar

 • Produktkvalitet: Produkterna imponerar både genom sin välgjorda förpackning och högkvalitativa innehåll, och de levererar på de löften de ger.
 • Prisvärdhet: Produkterna säljs till bra priser i jämförelse med konkurrenter, som ofta debitetrar hundratals kronor för en burk med tillskott.
 • Brett utbud: WeightWorld erbjuder ett otroligt brett utbud av produkter för allas önskemål, oavsett om du är på jakt efter vitaminer, ayurvediska mineraler, superfoods, träningsredskap eller tillskott – allt samlat på ett och samma ställe.
 • Smak: Många vitaminer och kosttillskott har en olustig smak, men inte de från Weightworld! De både doftar normalt och har inte någon konstig eftersmak, vilket är positivt när man behöver ta en tablett varje dag.

Saker som kunnat varit bättre

 • Mycket fokus på viktminskning: Den enda nackdelen vi hittat hos WeightWorld är att de fokuserar lite väl mycket på viktminskning, men det är ju trots allt det som är deras nisch och det folket vill ha!
 • Tillverkningsland: Storbritannien
 • Utbud: Kosttillskott, vitaminer, träningsredskap, superfoods
 • Allergivänliga: Det finns gott om veganska, laktosfria, keto och glutenfria produkter på hemsidan
 • Innehåll: Produkterna innehåller i regel främst naturliga ingredienser och inte några skadliga ämnen

WeightWorld omdöme av hallonketoner och marint kollagen

WeightWorld är en webbplats som vi gillar starkt, främst på grund av deras breda utbud, snabba leveranser och bra produkter. De har något för alla (förutsatt att du är intresserad av hälsa) och deras eget varumärke erbjuder riktigt bra produkter. De erbjuder snabb kundtjänst via chatt och telefon, och de har ett fantastiskt omdöme på Trustpilot.

Produkterna vi testade från WeightWorld visade sig fungera bra. Hallonketonerna bidrar märkbart till ett minskat sötsug och en ökad hungerkänsla, samt minskad uppblåsthet efter måltider. Det är svårt att säga om produkten bidrar till viktminskning, men den ger åtminstone förutsättningarna att dra ned på ditt intag, vilket i sin tur såklart leder till viktminskning. Produkten innehåller dessutom äppelcidervinäger och grönt te-extrakt, vilket båda är näringsämnen som är kända för att pigga upp och ge ämnesomsättningen en boost.

Kollagenet är toppen för dig som vill stärka upp hår, hud och naglar, eller för dig som börjat bli lite äldre och ge kroppens kollagenproduktion en boost. Det finns hur många fördelar som helst med kollagen, och om du är intresserad av att testa erbjuder WeightWorld både veganska alternativ, samt marint kollagen.

Även om vi inte kan märka av en markant skillnad i viktminskning av Raspberry Ketones, har den märkbara egenskaper. Det är dock tämligen vanligt med tillskott som syftar till att hjälpa dig gå ned i vikt, då den största förändringen alltid kommer att bero på kost och motion. WeightWorld har dock ett brett utbud av andra produkter och tillskott som kan hjälpa dig att gå ned i vikt, eller upp i muskelmassa, om du vill testa.

Oavsett om du vill gå upp eller ned i vikt, bli starkare, få bättre hy eller bara få i dig mer vitaminer, så är vårt omdöme av WeightWorld att det är en bra plats att börja. Vi kan varmt rekommendera deras shop oavsett vilken nivå av träning du ligger på! Här finns allt från kollagen, till kreatin – allt man behöver för att må riktigt bra.

Recension av Weightworld hallonketoner & marint kollagen

Prisvärdhet

9.0/10

Kvalitet

9.0/10

Effekt

7.5/10

Näringsinnehåll

9.0/10

Smak

10/10

Erbjudande: Få 15% rabatt på hela din order med koden WWNOV23

Unboxing av produkter från WeightWorld

Hur gick testet till?

 1. Produkter från WeightWorld har valts ut och skickats till KöpKompassens testare.
 2. Under en period utvärderade testaren vad denne tyckte om produkten. Allt från prisvärdhet till användarvänlighet och kvalitet utvärderades.
 3. När testperioden är över skickas en recension med omdöme och betyg in till redaktionen som sedan publicerar denna på KöpKompassen.se.

Vanliga frågor om WeightWorld


Vad erbjuder WeightWorld för produkter?

WeightWorld erbjuder ett brett sortiment av produkter inom hälsa och välbefinnande. Deras produkter inkluderar kosttillskott för viktminskning, träningsutrustning, hälsokost, hudvårdsprodukter och mycket mer. De erbjuder dessutom produkter för olika kosthållningar, barn samt mängder av andra spännande saker.


Är produkterna på WeightWorld säkra att använda?

Ja! WeightWorld strävar efter att erbjuda säkra och högkvalitativa produkter. Många av deras kosttillskott och andra hälsoprodukter är noggrant utvalda och uppfyller branschstandarder. Det är dock alltid klokt att rådgöra med en professionell innan du påbörjar användningen av nya vitaminer eller tillskott, om du tidigare haft problem med hälsan eller bara är osäker. Du kan dessutom kontakta WeightWorld via samtal eller chatt om du har frågor kring någon specifik produkt och huruvida den är säker för dig om du lider av något visst tillstånd.


Hur fungerar leveransen och returprocessen hos WeightWorld?

WeightWorld erbjuder snabba och tillförlitliga leveranser. Leveranstiden kan variera beroende på din plats, men i regel tar det inte mer än ett par dagar. De har också en returpolicy som tillåter kunder att returnera oöppnade och obrutna produkter inom 30 dagar. Detaljerad information om leverans och retur finns på deras webbplats!


Hur använder man WeightWorlds produkter?

Om du beställer hem produkter från WeightWorld ska du alltid läsa bipacksedeln för att ta reda på eventuella doser eller maxintag. Om du vill maximera resultaten med WeightWorlds produkter (det vill säga kosttillskott eller träningsredskap) är det viktigt att använda dem i enlighet med de angivna riktlinjerna – och gärna i kombination med en hälsosam kost och daglig träning.


Vad är hallonketoner?

Hallonketoner är ett extrakt, eller kemiska föreningar som finns i hallon, liksom i vissa andra frukter. De ger bland annat hallonen deras karakteristiska doft! Inom världen av kosttillskott har hallonketoner blivit populära på grund av påstådda hälsofördelar, särskilt i samband med viktminskning. Det hävdas att hallonketoner kan hjälpa till att öka ämnesomsättningen och därmed stödja viktminskning. Teorin stöds av vissa studier, medan andra menar att det inte finns tillräckligt med belägg för att bevisa tesen.


Vad är marint kollagen och hur fungerar det?

Marint kollagen är ett protein som utvinns från fisk och andra marina källor. Det är liknande i struktur och funktion som kollagen som finns naturligt i människokroppen, vilket utgör en betydande del av hud, hår, naglar, ben, leder och andra bindväv. Anledningen till att människor tar marint kollagen som ett kosttillskott är att det hävdas ha flera potentiella hälsofördelar, inklusive hudhälsa, ledhälsa och starka ben.

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Liknande köpguider och recensioner