Barnvagnstillbehör – Praktiska tillbehör till barnvagnen för vintern

Barnvagnstillbehör – Tillbehören du behöver under vintern

Vintern kan vara en prövande tid för många, speciellt om du råkar bo på en plats där snö och minusgrader är vardag. Här i Sverige kan vi i princip alltid räkna med kyla och dåligt väder, och det kan vara frustrerande att behöva ta sig ut på promenader eller ärenden i kylan. För dig som har barn, och gärna vill gå ut på din dagliga promenad med barnvagnen, kan kylan skapa ytterligare problem. Du måste se till att både du själv och ditt barn håller er varma och bekväma – något som du lättast gör genom att utrusta barnvagnen med praktiska tillbehör! Vi har letat fram några olika tillbehör som är perfekta att införskaffa till barnvagnen under vinterns kalla månader, läs vidare för att ta del av tipsen!

Få 10% rabatt när du handlar hos Babyshop.seTill erbjudandet »


Vad behöver man för barnvagnstillbehör egentligen?

En barnvagn behöver egentligen inte några tillbehör, förutom lite filtar och eventuellt reflexer när det är mörkt. Men trots detta kan det såklart vara skönt att utrusta barnvagnen med tillbehör för att skapa en mer bekväm omgivning för barnet, samt underlätta för föräldrarna under promenaderna. Många väljer till exempel att utrusta barnvagnen med organizers eller andra praktiska tillbehör som främjar både barn och förälder. Tillbehören kan såklart också variera beroende på väder. Är det varmt och soligt kanske man vill utrusta barnvagnen med ett parasoll, medan vintern hellre kräver extra filtar och reflexer.

Våra bästa tips på barnvagnstillbehör under vintern

Så hur ska du gå tillväga för att skapa den optimala miljön för dig och ditt barn under vintern? Vi har tagit fram några tips på produkter som vi anser praktiska och värda att införskaffa under vinterns kalla månader.

  • Fårfäll eller fårskinn till barnvagn

Filtar och plädar är alltid bra att ha, både hemma och när man är ute på tur. Ett mysigt fårskinn (finns både äkta och fuskpäls) är perfekt att ha med sig i vagnen när det är ruggigt väder. Det kan dessutom användas både som värmande filt, och som skydd mot snö och kyla genom att fästa den på vagnen. Praktiskt va?

Vill du också ge ditt barn en mjuk och varm vagn? Spana in det här mysiga fårskinnet från Babyshop.se

 
  • Organizer till barnvagn

När man ger sig ut på tur med barnvagnen behöver man såklart packa med sig saker, bland annat blöjor, nappflaska, nappar eller andra praktiska grejer som kan komma väl tillhands under turen. En organizer är en slags väska som kan fästas på handtaget, eller andra platser på barnvagnen, som ger dig bättre tillgång till dina saker. Du kan dessutom använda den för att förvara plånbok och nycklar, så slipper du bära med dig en egen väska! Det här är det perfekta tillbehöret för alla barnvagnar, och speciellt under vintern när man vill ha snabb och smidig åtkomst till saker utan att behöva krångla med väskor och behöva ta av sig vantar i kylan.

Svårt att hålla ordning på alla grejer? Klicka hem en organizer från Babyshop.se och njut av en organiserad barnvagn!

 
  • Handvärmare barnvagn

Oavsett om du bor i norra eller södra Sverige kommer vintern att bjuda på kyla. Vantar är såklart ett bra val, men handvärmare fungerar faktiskt stundvis bättre! Handvärmare kan fästas på handtaget på barnvagnen och du kan lätt dra in eller ut händerna från dem beroende på temperaturen utomhus. Ett praktiskt tillbehör som ger dig större frihet då du slipper ta av och på vantarna hela tiden för att plocka fram saker, svara i telefon eller dylikt – dina handvärmare sitter ju redan på barnvagnen!

Låt inte händerna frysa under promenaderna! Klicka hem en av de populäraste handvärmarna från Babyshop!

 
  • Åkpåse 

Att klä på ditt barn vinterkläder inför en tur med vagnen är en självklarhet, men det tar också lång tid och det är inte alltid enkelt att få av och på barnets ytterkläder. En åkpåse däremot, fungerar som en jacka och en påse på samma gång. Den är enkel att stoppa ned barnet i och den är perfekt under vinterns kalla väder!

Vill du beställa en åkpåse till din barnvagn? Spana in de populäraste åkpåsarna från Babyshop.se!


Shoppa tillbehör till barnvagn till bra pris

Vare sig du är intresserad av en åkpåse, en praktisk organizer eller en mysig fårskinnspläd finns det verkligen hur många olika sidor som helst som säljer dem och mängder av andra tillbehör till barnvagn. Spana in länkarna här i inlägget och hitta dina nya favoriter! Och glöm inte bort att ladda att läsa vår blogg Praktiska barnvagnstillbehör – sommar edition samt Barnvagn bäst i test – vi tipsar om barnvagnen till ditt barn för fler tips.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar