Bäst i test Womanizer – Vi tipsar om vilken ska du välja

Bäst i test womanizer – Vi tipsar om vilken ska du välja

Om det är något som våra läsare älskar så är det sexleksaker! Ni verkar verkligen tycka om våra recensioner och inlägg om sexleksaker – så givetvis ska vi fortsätta att ge er det ni vill ha. I dagens inlägg ska vi tipsa er om ytterligare ett varumärke vars fokus ligger på tillverkningen av fantastiska lufttrycksvibratorer. Låt oss berätta lite mer om Womanizer och deras härliga produkter.

Womanizer – hur fungerar dem?

Womanizer är, precis som Satisfyer, ett varumärke som tillverkar lufttrycksvibratorer för kvinnor. Det som skiljer en lufttrycksvibrator från en vanlig vibrator, är att den använder sig att lufttryck för att skapa pulserande vibrationer istället för att enbart vibrera – ni som vet, ni vet. Lufttrycksvibratorerna är designade för att göra det enkelt för kvinnor att uppnå orgasm, då de använder sig av en speciell teknik som skapar de optimala förutsättningarna för kvinnor – och oj vad det har visat sig fungera bra!

Lufttrycksvibratorerna slog igenom för några år sedan, och idag säljs de i rekordfart över hela världen. Det är helt enkelt en revolutionerande teknik som har förändrat marknaden för sexleksaker för all framtid.

Bäst i test Womanizer 

Så, låt oss prata lite om Womanizer. Womanizer är ett varumärke från Europa som lanserades omkring 2014, med avsikten att förbättra marknaden för sexleksaker för kvinnor som hade svårt att få orgasm. De använder sig av sin “Pleasure Air™”-teknik, som är optimerad för att underlätta orgasmen på grund av det effektiva lufttrycket. 

Idag är Womanizer ett av världens mest kända varumärken när det kommer till sexleksaker, och de tillverkar ständigt nya och innovativa produkter som är anpassade för kvinnors sexuella hälsa. Bland deras produkter hittar du vanliga lufttrycksvibratorer, dildos med lufttrycksvibrator, julkalendrar och mycket mer. De har inte några produkter för män än, men på deras officiella hemsida kan ma köpa hem paket där de samarbetar med andra varumärken vars fokus ligger på sexleksaker för män.

Womanizer Duo vs Womanizer Premium 2

Det finns två produkter i Womanizers sortiment som verkligen sticker ut i mängden om man talar om popularitet – Womanizer Premium och Womanizer Duo. Låt oss berätta lite om dessa produkter, vad som skiljer dem åt och vilka för- och nackdelar de har.

Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2 är den lyxigaste lufttrycksvibratorn på marknaden och helt klart en uppgraderad version jämfört med en vanlig lufttrycksvibrator. Den har samma eleganta utseende som den tidigare versionen av Womanizer Premium, men den har ett gäng nya funktioner som är till för att stimulera ännu bättre. 

Funktioner:

 • Smart Silence-teknologi som ger ifrån sig minimalt med ljud
 • Avancerad Autopilot 2.0-funktion
 • 14 olika intensitetsnivåer
 • Ett ergonomiskt handtag
 • Uppladdningsbar och vattentät
 • Beröringsfri stimulering som ger himmelska orgasmer

Just hastigheten och styrkan är något som Womanizer Premium 2 verkligen kan vara stolt över! Den erbjuder flera olika nivåer av såväl hastighet som styrka, vilket innebär att den går att anpassa efter varje kvinnans enskilda preferenser. Det här är den perfekta lufttrycksvibratorn för dig som vill kunna njuta ordentligt. Det enda negativa med produkten är att den kostar lite mer än till exempel Satisfyer – men vi tycker nog att alla grymma funktioner är värda priset.

 

Womanizer Duo

Om du verkligen vill nå nya nivåer av stimulans ska du spana in Womanizer Duo, som är en kombination av en dildo och en lufttrycksvibrator. Den här leksaken har vunnit priset “Sex Toy of the Year” 2019, och den är verkligen värd alla kronor man betalar för den.

Så vad är det som är så speciellt med just Womanizer Duo? En vanlig lufttrycksvibrator är otrolig, men en kombinerad dildo och lufttrycksvirbator är helt enkelt ännu bättre. Den ger dig stimulansen från lufttrycket på klitoris i samband med penetrationen, vilket skapar en om möjligt ännu bättre njutning och en garanterad orgasm (ja, det är organsmgaranti på den här produkten också).

Funktioner

 • Smart Silence-teknologi som ger ifrån sig minimalt med ljud
 • Dubbel stimulans (Klitoris & G-punkt)
 • Automatisk avstängning
 • 100% vattentät
 • 10 olika vibrationslägen med 12 intensitetsnivåer
 • Uppladdningsbar

Precis som Womanizer Premium ligger även Womanizer Duo i en aningen högre prisklass, men man kan se det som en investering. Mer orgasm för pengarna, helt enkelt!


Andra vibratorer från Womanizer

Som vi nämnde tidigare har Womanizer ett flertal andra produkter som också förtjänar att nämnas, bland annat deras Womanizer Liberty – en lufttrycksvibrator i smart resestorlek som du lätt kan ta med dit i en diskret förpackning när du är på resande fot. En annan populär produkt är Womanizer Starlet, som är en enklare variant av deras premium-modell utan alla tillagda funktioner.

Vi vill dessutom slå ett slag för en av deras absolut nyaste produkter – Womanizer OG! Den är aningen svår att få tag på här i Sverige just nu och det finns en bra anledning till det. OG är en lufttrycksvibrator som kan användas både på klitoris och som dildo, i kombination med vibratorn. Den låter dig använda lufttrycket direkt på din G-punkt inuti vaginan, något som är totalt revolutionerande. Håll utkik bland dina lokala återförsäljare och be de att ta in Womanizer OG i sortimentet – du kommer inte att ångra dig.

Womanizer recension

Så vad tycker vi egentligen om Womanizer? Som alltid är vi stora förespråkare för sexleksaker som är designade för kvinnor. Det är alltid härligt med produkter som förespråkar en god sexuell hälsa för kvinnor, och Womanizer är inte något undantag för detta. Det bästa med Womanizer är att de har en produkt som passar alla. Oavsett om du vill ha en enkel lufttrycksvibrator, en modell med lite mer kraft eller en kombination av dildo och vibrator så finns det alternativ för dig. Men om det är en produkt specifikt vi skulle rekommendera dig att prova så skulle det nog ändå vara Woman Premium 2. Den lyxiga design tillsammans med alla dess funktioner är en svårslagen kombination, och vi anser därför att alla som kan borde prova på produkten och få njuta av massvis av härliga stunder.

Beställ Womanizer Premium 2 med fri frakt idag!Läs mer & beställ här »

Glöm inte bort att aktivera vår Browser Extension för att aldrig missa ett aktuella erbjudande på dina favoritsidor för sexleksaker! Och vill du läsa mer om vilka sexleksaker vi rekommenderar så kan du även läsa följande bloggar Satisfyer Pro 2 Next Generation recensionVilken sexleksak är bäst för mig? samt Vilken anal vibrator är bäst? – Vi har 4 tips till dig.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar