Bästa analpluggen för ökad njutning – Tips & råd

Bästa analpluggen för ökad njutning - Det här ska du tänka på! - KöpKompassen

Kylan har smugit sig in över landet och på många platser ligger snön redan djupt. Ni vet väl vad det innebär? Det är den perfekta tiden på året för att njuta lite extra! Det finns nog ingen årstid som är lika förknippad med hemmamys som vintern, och oavsett om du är singel eller i ett förhållande kan vintern vara en otroligt mysig tid på året att utforska nya saker som kan ta ditt sexliv till en helt ny nivå. Vi tipsar en hel del om sexleksaker i den här bloggen, och i dagens inlägg kommer vi med ett nytt, hett tips – analpluggar!

Använda analplugg – skönt eller ont?

Låt dig inte skrämmas – analpluggar är härliga tillskott till sexlivet! Om du inte redan testat rekommenderar vi dig att ge det ett försök, du kommer nog att bli förvånad över resultatet. Det råder stundvis lite tabu kring att prata om sexleksaker, och speciellt analpluggar eller andra “mindre vanliga” leksaker. Men vi vill slå ett slag för olika typer av leksaker, och ta bort stigman runt dem.

Så vad är en analplugg? Kortfattat kan man beskriva det som en dildo (i litet format) som används för att stimulera anus vid onani eller samlag. Till skillnad från en vanlig dildo placeras dock analpluggen i analen, där den sedan får sitta kvar tills dess att man är klar med akten, eller tills dess att man är redo för att ta det till nästa steg – om ni hänger med på vad vi menar. Analpluggar har dessutom ett “stopp” som säkerställer att den sitter fast och inte vandrar vidare uppåt, något som kan resultera i ett mindre roligt besök hos läkaren…

Analpluggar kan användas av alla och det ska såklart vara skönt, och inte göra ont. För att använda anaplugg kommer du att behöva glidmedel och lite uppvärmning. Till skillnad från vaginan, som kan återfuktas och expandera av sig självt vid upphetsning, behöver analen lite extra tid för att vänja sig vid penetration. Analpluggar marknadsförs ofta till kvinnor, men det är faktiskt män som kan få ut den främsta njutningen från dem – så killar, var inte rädda för att testa, det kan göra underverk för er njutning. 

Vilken är bästa analpluggen?

Det finns verkligen analpluggar i alla olika storlekar och former, och du måste själva avgöra vad som känns mest passande för dig. Om du (oavsett kön och sexualitet) är ny i spelet och inte har testat någon form av analpenetration tidigare ska du såklart börja med en liten modell. Ett bra tips är att använda den på dig själv vid onani eller när du känner dig nyfiken, för att testa hur det känns och hur bekväm du känner dig med att använda den. Många använder analplugg under onani som en förstärkning av njutningen, och går sedan vidare med att implementera den i sitt sexliv. 

Ett bra tips kan vara att läsa omdömen och tips från hemsidor som säljer sexleksaker, för att se över vilka modeller som är bäst för nybörjare, och vilka som fungerar bra för dig som kanske redan är van. Det är dessutom alltid klokt att köpa med glidmedel, om du inte redan har det hemma, för att säkerställa att allt känns skönt hela vägen.

Tips på bästa analpluggen:

I vanlig ordning har vi såklart gett oss ut på marknaden för att hitta några alternativ till er som vi nu ska tipsa om. Här nedan kan du läsa mer om tre olika modeller, och förhoppningsvis hitta något som passar dig i smaken!

Bäst i test: Metal Butt Plug With Crystal

Först ut på listan har vi en klassisk analplugg, med en söt liten kristall som dekoration! Det här är en av de mest köpta modellerna på marknaden på grund av dess fina utseende, och praktiska stopp, som försäkrar dig om att analpluggen håller sig på plats hela tiden. Vi gillar verkligen den här modellen, som passar bra för både nybörjare och proffs.

Funktioner:

 • Skön tyngd
 • Dekorativ kristall på toppen
 • Praktiskt stopp som håller den på plats
 • Tillverkad i hygieniskt stål


Bästa vibrerande analpluggen:
Spark Throttle AV-01

Det här är en analplugg för dig som kanske har lite mer erfarenhet av analpenetration, och som känner sig bekväm med en något större storlek. Spark Throttle är en anaplugg med en inbyggd vibrator, som verkligen kan ge dig en skön stimulans! Den är tillverkad i silikon och har en snygg design, och den är perfekt för dig som vill ha lite mer helt enkelt.

Funktioner:

 • Inre bullet vibrator med 10 vibrationslägen
 • Tillverkad i mjukt silikon
 • Vattentät
 • Batteridriven


Bästa analpluggen för nybörjaren: Black Velvet Small Buttplug

För er som verkligen är nybörjare och vill ha en liten men effektiv analplugg kan det här vara rätt val för er! Det här är en analplugg i ett miniformat, som är enkel att använda och som passar perfekt som “första” analplugg. 

Funktioner:

 • Liten storlek
 • Silkesmjukt silikon
 • Perfekta för nybörjare
 • Enkel att ta med på resande fot


Vilken analplugg ska man välja?

Det är såklart upp till var och en att bestämma vilken modell som är bäst, men vi måste trots allt slå ett slag för Spark Throttle AV01 – den vibrerande modellen. Att använda analplugg är skönt som det är, men vibrationen ger dig det där lilla extra och skapar ytterligare njutning. Den är dessutom fortfarande liten i storleken, och fungerar bra både för nybörjare och proffs. Den kan dock vara aningen stor om du aldrig testat tidigare, och då kan någon av de andra två vara skönare. Det finns dock mindre analpluggar som också har inbyggda vibratorer – så spana in dem om du vill testa!

Bästa analpluggen är den som fungerar för dig

Oavsett om du vill ha en liten anaplugg, en analplugg med svans eller en större anaplugg med vibration finns det ett enormt brett utbud att utforska! Vi rekommenderar alla att testa olika sexleksaker nu i vinter, för att verkligen maximera njutningen och uppnå nivå nivåer i sexlivet.

Hitta ytterligare analpluggar samt massa andra sexleksaker hos Lustly idag!Besök Lustly idag och beställ din analplugg »

Som alltid ska ni såklart också ladda ned vår Browser Extension för att aldrig missa ett aktuellt erbjudande på sexleksaker eller andra produkter! Vi ger er alltid de bästa erbjudandena direkt när ni besöker en hemsida, så att ni slipper leta på egen hand. Och om du vill läsa mer om vilka andra sexleksaker vi rekommenderar så kan vi tipsa om vår blogg Satisfyer Pro 2 Next Generation recension.

Bloggen är skriven av:

Jenny
Jenny
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar