Bästa GPS-tracker till hund & katt (MiniFinder Atto Pro med MiniFinder GO)

Bästa GPS-tracker till hund & katt (MiniFinder Atto Pro med MiniFinder GO)

Bästa GPS-tracker till hund & katt (MiniFinder Atto Pro med MiniFinder GO)

Alla som har husdjur vet att deras djur är deras mest dyrbara ägodel. Det finns ingenting som man inte skulle göra för sitt djur, och man lägger gärna ned hur mycket tid och pengar som helst på sitt djur för att det ska må bra. Det är en självklarhet för många att investera i olika typer av säkerhetsutrustning till sina djur, som håller de varma, glada och trygga. För dig som har en katt eller en hund som husdjur, har du säkerligen en inre rädsla om att ditt djur skulle försvinna, bli taget av någon eller springa iväg någonstans där du inte kan hitta det. Det är faktiskt vanligt att katter och hundar försvinner, ofta på grund av att de blivit rädda för något annat djur eller försökt att spåra något annat djur. I sådana situationer är det guld värt att ha någon form av spårare på djuret, som låter dig se i realtid var ditt djur befinner dig så att du kan få hem djuret snabbt igen. Om du känner igen dig i dessa tankar ska du fortsätta att läsa den här artikeln, för idag kommer vi nämligen att tipsa er om de bästa GPS-halsbanden för hundar och katter som gör att du alltid kan se var ditt djur befinner sig!

Hur fungerar en spårsändare/GPS-tracker?

En spårsändare, eller en GPS-tracker, är precis vad det låter som – en apparat som du fäster på ett halsband som har en inbyggd spårare. Våra kompisar på MiniFinder är experter på GPS-trackers till djur, och i det här inlägget kommer vi att prata lite mer om deras produkter MiniFinder GO och MiniFinder Atto Pro.

MiniFinder är ett företag som säljer GPS-spårare för både människor och djur. Deras produkter kan användas för dig som vill ge ditt barn en GPS, dig som vill ge äldre familjemedlemmar en GPS eller dig som vill kunna spåra ditt djur. Att kunna spåra människor och djur är en enorm trygghet för många, speciellt när det handlar om barn, äldre och ja, husdjur såklart. Att kunna se var dina barn, dina äldre anhöriga och dina djur befinner sig är dessutom bra om olyckan skulle vara framme eller om någon går vilse, du du direkt kan se platsen i din mobiltelefon och komma till undsättning.

En spårsändare fungerar precis som en GPS-app på din telefon. Den låter dig se exakt var apparaten är i realtid, på din egen mobiltelefon. MiniFinder GO är ett spårningssystem i form av en app som som du kopplar din Atto Pro (eller andra produkter från MiniFinder) till, så att du kan se deras exakta position i realtid. Ett otroligt bra sätt att hålla koll på var ditt djur är hela tiden! Den tillåter dig att se var ditt djur är, vilken hastighet djuret färdas i, om något händer runt om djuret och mycket mer, något som vi går in lite djupare på här nedan.

Hitta mer information om MiniFinder Atto Pro GPS tracker och dess funktioner på MiniFinder.seLäs mer & köp nu →

Vilken är den bästa GPS:en till din katt eller hund?

För dig som har en utekatt kan en spårare vare ett otroligt bra verktyg som säkerställer att du aldrig tappar bort din katt. Just Atto Pro från MiniFinder är verkligen en av de absolut bästa produkterna på marknaden, och vi ska förklara varför.

Atto Pro är inte bara en GPS spårare. Det är en produkt som har smarta funktioner som verkligen maximerar säkerheten för djuret, och som ger dig som ägare notiser om ditt djur befinner sig på en plats där det inte ska vara. Några exempel på funktioner som Atto Pro har är följande

  • GPS-spårning i realtid: Spårsändaren registrerar djurets positionering i realtid. Se exakt position direkt i MiniFinder GO appen.

  • Skallindikator: MiniFinder Atto Pro är utrustad med en effektiv skallindikator som kan vara användbar vid tillfällen då du inte befinner sig i närheten av djuret, särskilt lämplig för dig som hundägare. Skallindikatorn ger djurägaren möjlighet att höra hur djuret beter sig och vad som sker i området. Hjälpsam funktion om hunden exempelvis är hemma själv eller har smitit.

  • Geofence-funktion: Djur, särskilt kattungar och hundvalpar, kan vara nyfikna och vilja utforska främmande områden. Via Atto Pro och dess geofence-funktion kan du säkra områden och markera dem på kartan. Om djuret lämnar ett säkerhetsområde skickar Atto Pro automatiskt ett larm. För extra trygghet kan flera personer få tillgång till systemet och tillsammans hålla djuren under uppsikt.

  • Hastighetslarm: Du får en notis i din telefon om GPS-spåraren överstiger en förinställd hastighet. Detta är bra om du till exempel märker att spåraren färdas i hög hastighet, som om någon tagit ditt djur till en bil och kört iväg.

  • Obegränsad räckvidd: Det finns ingen gräns för hur långt du kan se ditt djur med spåraren, den är aktiv hela tiden över hela världen – perfekt även om du är bortrest och vill hålla koll på ditt djur när den är hos katt- eller hundvakt.

Som du märker finns det otroligt bra funktioner hos Atto Pro, och det här är bara ett urval av alla funktioner som produkten erbjuder. Det är verkligen en fantastisk produkt som har allt du behöver för att känna dig trygg. Alla smarta funktioner tillsammans skapar en produkt som har allt för att säkerställa tryggheten hos ditt djur – något som alla djurägare värderar högre än något annat.

Vilka funktioner och tjänster är viktiga för en bra hund-GPS?

Hundar och katter är väldigt olika, och man kan behöva ha olika funktioner till de olika djuren när det kommer till trackers. En utekatt är ju trots allt utomhus på egen hand, och kan behöva fler funktioner för just spårning, medan en hund hellre kan behöva skallindikator, rörelselarm och andra, mer “riktade” funktioner. 

Atto Pro har funktioner som fungerar bra för både hundar och katter, och du kan såklart använda samma produkt oavsett om du har en hund eller en katt. Funktionerna som är mer inriktade till hundar, som skallindikator, fungerar även till katter då den fångar upp ljud. Det finns helt enkelt funktioner och tjänster som är optimerade för båda typerna av djur.

Kan man köpa en GPS-tracker utan abonnemang?

Något som många funderar över när de ska köpa GPS halsband för hund eller katt är hur det fungerar men själva appen, och om man behöver ha ett abonnemang för att använda den. Med MiniFinder GO behöver du inte ha något abonnemang, du behöver enbart köpa produkten och logga in med den – sen kan du spåra ditt djur gratis hur länge du vill!

Något som kan vara bra att veta är att MiniFinder GO även har funktioner för spårning av mobiltelefoner och människor, som kan mäta mängder av intressanta faktorer såsom hastighet, rörelse och mycket mer. Det är en unik app med oändliga möjligheter – helt klart framtidens spårningssystem.

Vad är godkänt spårningssystem?

I grund och botten är appen MiniFinder GO ett spårningssystem. Det är användarvänligt, enkelt att navigera i och ger dig en enorm trygghet. Den är godkänt enligt SFF och uppfyller alla krav som SFF listar på sin hemsida. För att ett spårningssystem ska vara godkänt behöver det bland annat ha en larmcentral, en systemleverantör och ett fysiskt spårningsobjekt – alltså Atto Pro, bland annat.

MiniFinder Atto Pro – bäst i test GPS-tracker till hund och katt

Som ni kanske förstått av att läsa den här artikeln anser vi att Atto Pro, tillsammans med MiniFinder GO, är den bästa GPS spåraren för hund och katt på marknaden. Man kan dessutom använda Atto Pro för att spåra större djur, såsom hästar och kor. Det gör man genom att fästa Atto Pro på det stora djurets utrustning, precis som man fäster det på ett halsband för hund och katt. 

Vi rekommenderar verkligen MiniFinder till dig som har ett husdjur som du bryr dig om. Det är en otroligt bra produkt som verkligen är bäst i test, och som innehåller ett fantastiskt brett utbud av funktioner som slår allt annat som finns på marknaden. Att MiniFinder dessutom erbjuder mängder av andra produkter för människor är bara ett plus i kanten – och något som du som förälder, eller anhörig till en äldre person verkligen borde spana in.

Beställ hem GPS-tracker till hund och katt från MiniFinder

Atto Pro till MiniFinder GO är, i vår mening, den bästa GPS spåraren för hund och katt på marknaden. Den har allt från smarta funktioner till otrolig spårning, och det är en enorm trygghet för dig som djurägare. Du kan även läsa mer om MiniFinder Atto Pro i vår blogg Bästa GPS-trackern djur – Minifinder Atto Pro för fler tips och mer intressant läsning.

Intresserad av MiniFinder och deras produktutbud?Besök MiniFinder.se idag →

Glöm inte bort att ladda ned vår Browser Extension och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa ett aktuellt erbjudande eller rabattkod från MiniFinder och våra andra partners! Och sist men inte minst – berätta gärna för oss i kommentarerna om du provat Atto Pro eller någon annan GPS spårare för djur. Vi vill gärna höra dina tankar och åsikter! 

Om KöpKompassen

Att navigera bland det stora utbudet av valmöjligheter vid varje konsumentköp online kan vara en utmaning. Vårt team ägnar timmar åt att kartlägga, söka igenom forum och läsa konsumentrecensioner, även för de mest grundläggande hushållsprodukterna, för att sen summera informationen i tydliga och precisa jämförelser.

Bli en del av de tusentals människor som varje dag förlitar sig på KöpKompassen för att hjälpa dem fatta smartare köpbeslut. Vi hjälper våra läsare att spendera sina pengar klokt och hitta rätt produkt för deras specifika behov. Våra oberoende expertråd och datadrivna köprekommendationer ger dig möjlighet att hitta den bästa produkten för just dig.

Vi använder oss av data för att bättre förstå beslutsfattandeprocessen och därigenom kunna presentera den bästa produkten för varje användare. Vi anpassar våra jämförelser efter det som är viktigt för våra användares behov, oavsett om de är specifika eller mer generella. Vi håller vårt innehåll uppdaterat, letar ständigt efter nya leverantörer och produkter att jämföra, och vi är snabba på att ta bort de som är föråldrade eller inte längre uppfyller våra krav.

Våra rankningar ändras kontinuerligt baserat på våra egna algoritmer som bearbetar data för att identifiera högpresterande produkter och skräddarsy rekommendationer exakt efter vad våra läsare söker.

Vårt senaste publicerat innehåll