Billiga madrasser online – Se våra 3 bästa tips på prisvärda madrasser

Billiga madrasser online – se våra 3 tips på prisvärda madrasser

Att behöva köpa en ny madrass är en syssla som verkligen hör till vuxenlivet. Det är dessutom något som inte alltid är så roligt, främst på grund av att madrasser tenderar att kosta lite mer än vad man kanske är van vid att behöva spendera på hushållssaker. Men att ha en bra madrass är viktigt, då det är madrassen som avgör hur din sömnkvalitet kommer att se ut. Så hur ska man göra för att hitta en billig madrass? Finns det några speciella storlekar som är billigare, eller någon speciell taktik som låter dig hitta de bästa fynden? Vi tipsar om billiga madrasser online, samt ger råd kring vad du ska tänka på när du letar efter en billig madrass.

Varför är madrasser dyra?

Varför är madrasser så dyra? Det är lätt att förstå varför en säng är dyr, den är ju trots allt väldigt stor. Men en madrass, som man egentligen bara ska lägga ovanpå sängen, varför kostar den så mycket? Priset på madrasser kan såklart variera beroende på var du köper den, men i regel kostar en madrass i princip alltid mellan 5000–20000 kronor. Det beror på att madrassen faktiskt är den delen av sängen som gör att du kan sova gott.

Det finns många olika madrasser, allt från fasta till mjuka, höga och låga. Madrasser kommer dessutom i många olika material. Det finns en madrass för varje kropp, varje behov och varje preferens. Människorna som designar och tillverkar madrasser vet att de är enormt viktiga för att vi ska kunna sova gott, och därför kostar madrasser mer än vad man kanske tycker är rimligt – speciellt om man inte behövt köpa en ny madrass tidigare.

Hur ofta ska man byta madrass?

En annan faktor som spelar in i madrassens pris är faktumet att man den ska hålla i ungefär 10 år. Tänk dig själv – en produkt som du ska sova på, varje natt, 8 timmar om natten i 10 år. Det är en hel del användning, och därför är det viktigt att madrassen är tillverkad för att kunna motstå slitage. En madrass av hög kvalitet, som kostar lite extra, kommer att hålla längre och göra så att du kan sova gott i 10 år i sträck, utan att behöva byta eller lägga till någon extra bäddmadrass för mer stöd.

Billiga madrasser online – var ska man leta?

Så, nu när vi vet lite mer om madrasser, varför de är viktiga och varför de kostar mer än vad man kanske kan tänka sig, ska vi såklart kika lite närmre på billiga madrasser. Om du hittar en väldigt billig, ny madrass bör du vara noggrann med att kontrollera dess kvalitet. Det är inte vanligt att hitta madrasser till dubbelsängar som kostar under 5000 kr. Du kan ha tur och hitta en bra, billig madrass på rea eller en utförsäljning, men du bör vara redo på att behöva betala någonstans mellan 5000–20000 kr för en riktigt bra madrass.

Om du letar efter en billig madrass online finns det flera saker du kan göra för att snabba på letandet och hitta rätt. Här nedan har vi listat tre tips på hur du kan hitta prisvärda madrasser.

  1. Browser extension: Ett bra tips från vår sida är att ladda ned vår browser extension, som ger dig en notis varje gång en aktuell rabattkod finns tillgänglig på en onlinebutik. På så vis går du aldrig miste om fina rabattkoder, som faktiskt kan spara hundralappar vid köp av till exempel madrasser!
  2. Bokmärk och vänta på rea: Du kan dessutom bokmärka madrasser online som du gillar, och vänta på att butiken erbjuder en rea. Många butiker har fina erbjudanden både under sommaren och sen höst, i takt med “black friday”.
  3. Stirra dig inte blind på priset: Det här är ett tips som visserligen inte hjälper dig att hitta en billig madrass, men det är viktigt oavsett. När du köper en madrass, som ju är en investering, ska du aldrig stirra dig för blind på priset. Du ska aldrig köpa en madrass “bara för att den är billig”. Försök hellre att göra egna efterforskningar på vad du behöver, och spendera hellre lite extra tid med att hitta en modell som tillfredsställer dina behov till ett bra pris.


Billiga madrasser i olika storlekar från Emma Madrass

Vi har ytterligare ett tips på hur man kan hitta billiga madrasser online – nämligen hos Emma! Våra vänner på Emma erbjuder madrasser till bra priser, och vi tänkte tipsa er om några av deras produkter! Hos Emma hittar du sängar, madrasser, bäddmadrasser, kuddar och sängkläder till nedsatta priser, av riktigt hög kvalitet. De har något för alla, oavsett vilka preferenser och behov du kan tänkas ha.

Madrass 120×200 billigt från Emma Madrass

För dig som letar efter en billig 120 x 200 cm madrass bör du spana in Emma Diamond! Diamond är Emmas premium madrass, och en av deras bästsäljande produkter. Den erbjuder tryckavlastning, temperaturreglering och optimal komfort, tack vare sina 5 dynamiska komfortzoner som ger dig ett individuellt och anpassat stöd. En perfekt madrass för dig som verkligen vill ha en god sömnupplevelse, varje natt i många åt framöver.


Madrass 180×200 billigt från Emma Madrass

Om du är på jakt efter en anpassningsbar, stor 180 x 200 madrass kan vi varmt rekommendera dig att spana in Emma Original! Det är en madrass som finns att beställa i olika storlekar, till ett riktigt lågt pris. Emma Original har fyra lager i sig, bland annat HRX-skum och testvinnande Diamond Degree-skum. Den har vunnit bäst i test enligt testfakta 3 år i rad och det är verkligen en perfekt madrass för alla olika smaker!


Köp en madrass billigt från Emma

Emma erbjuder flera madrasser till riktigt bra priser, och har titt som tätt riktigt fina erbjudanden som låter dig beställa deras madrasser till nedsatta priser. Om du är intresserad av att testa en madrass från Emma kan du dessutom köpa hem en med 100 dagars provsömn, något som de erbjuder på alla sina produkter. Det innebär att du kan testa din nya madrass i 100 dagar innan du bestämmer dig. På så vis har du gott om tid att se över om madrassen fungerar för dig och dina behov.

Om du vill vara säker på att aldrig missa en aktuell rabattkod eller något annat fint erbjudande rekommenderar vi att du laddar ned vår browser extension. Den ger dig en notis varje gång du besöker en onlinebutik som har en aktuell rabattkod eller erbjudande. Vi har dessutom ett bra nyhetsbrev som vi skickar ut där vi berättar mer om månadens bästa rabatter och erbjudanden på mängder av onlinebutiker. Så passa på att ladda ned vår browser extension, prenumerera på vårt nyhetsbrev och hitta de bästa erbjudandena för dig!

Bloggen är skriven av:

Elias
Elias
Hej där! Mitt namn är Elias, och jag kallar Stockholm för mitt hem. I en liten, men mysig, 24 kvadratmeters lägenhet försöker jag balansera mitt liv mellan dagliga äventyr på en konsultbyrå och nätter där jag alltför ofta glömmer bort att gå och lägga mig. Ja, jag vet, jag har verkligen en förfärlig dygnsrytm! Mina dagar fylls med arbete och mitt passionerade intresse för att resa, skratta och njuta av sena middagar. Min nyfikenhet känner inga gränser, och jag älskar att suga åt mig kunskap, oavsett ämne. Att lära mig nya saker är en drivkraft i mitt liv. När det kommer till mina bloggar är mitt mål tydligt: att vara en pålitlig guide och inspirationskälla för dem som söker vägledning som konsumenter online. Genom att dela spartips, utförliga produktrecensioner och informativa köpguider hoppas jag kunna underlätta ditt beslutsfattande och göra din online-upplevelse mer givande. Förutom mitt arbete och mitt intresse för att resa och utforska nya äventyr är träning, hälsa och mat några av mina stora passioner. Jag älskar att experimentera i köket och utforska nya recept som är både näringsrika och läckra. Att laga mat är för mig inte bara en nödvändighet utan också ett sätt att koppla av och kreativt uttrycka mig själv. Jag tror på att äta balanserat och njuta av goda måltider utan att kompromissa med hälsan. Utöver matlagning prioriterar jag också regelbunden träning för att hålla mig i form och må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om det är en löprunda i parken, en session på gymmet eller en lugn yogapass, så är träningen en viktig del av min vardag. För mig handlar träning inte bara om att uppnå fysiska resultat utan också om att hitta inre lugn och balans. Så, välkommen till mitt hörn av internet, där jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ser fram emot att skapa en gemenskap av likasinnade som strävar efter att växa och lära sig tillsammans. Häng med, och låt oss utforska denna digitala värld tillsammans!

Relaterade Bloggar